Dessa gjorde Julina :)

Och dessa gjorde jag :')

Söndagen den 23.4 var det dags för bröllopsmässa i jugendsalen i Jakobstad. Julina och jag började redan klockan 9 på morgonen och visningen skulle vara klockan 14.
Vi hade 3 bröllopsfrisyrer, 3 damer och 3 barn med enklare stylingar/uppsättningar samt en herr att styla på schema.
Tanken var att Julina skulle göra bröllopsfrisyrerna och jag gjorde alla andra men innan Julina var färdig overlät hon den sista till mig.
Så spänd och nervös jag var som aldrig direkt har gjort någon uppsättning på en riktig människa utan bara gjort på dockor, dessutom skulle dom visas upp. Men jag är jätte nöjd med dagen och visningen, ingen lock eller något spänne som trillade som jag också var nervös över :').
Jätte roligt och hoppas på mera sånt i framtiden!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Blev balayageslingor (freelights blondor 9%) samt rotfärgning (5/73) på denna dam. Vid tvättstället lade vi på en toning (10/38 och 10/1). Jätte fint resultat med endå liti varma toner i det :)

Likes

Comments

Flickan var från usa men kunde nog lite svenska, hon ville iallafall ha det ljusare och mycket slingaktigt. Gjorde med balayageteknik men satte även in vanliga slingpaket här och där, freelights blondor 9%. Vid tvättstället lade jag 10/38 som toning. Både jag och kunden nöjd :)

Likes

Comments

Gjorde utväxten mer mjukare med freelights blondor 6%, lade också på en toning vid tvättstället 10/69 och 10/1. :D

Likes

Comments

Denhär kunden ville ha det ljusare nu till sommaren så jag gjorde balayage teknik med freelights blondor 9%. Jätte nöjda :')

Likes

Comments

Klippning så det blev rätt så kort i nacken men längre framåt :D

Likes

Comments

Ljusade upp lite nu till sommaren med balayage teknik :))

Likes

Comments

Fick kapa en hel del på Linn idag, sedan ville hon ha liti ljusare i topparna, så använde freelights blondor med 9% och vid tvätt stället 8/69. Hon var jätte nöjd med resultatet :D

Likes

Comments

vi lade 5/1 i roten och sen tog jag freelights blondor med 9% och gjorde balayage teknik, lämnade några mörkare partier här och där, vid tvättstället lade vi 10/69. Både kunden och jag är jätte nöjd med resultaten!!

Likes

Comments

Vi ville ha upp det blonda å mindre brunt så gjorde massor med slingor och sen vid tvättstället en kall toning på. Bilden visar dock helt fel bild på håret för det är inte så guldigt i verkligheten.

Likes

Comments