Fick kapa en hel del på Linn idag, sedan ville hon ha liti ljusare i topparna, så använde freelights blondor med 9% och vid tvätt stället 8/69. Hon var jätte nöjd med resultatet :D

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

vi lade 5/1 i roten och sen tog jag freelights blondor med 9% och gjorde balayage teknik, lämnade några mörkare partier här och där, vid tvättstället lade vi 10/69. Både kunden och jag är jätte nöjd med resultaten!!

Likes

Comments

Vi ville ha upp det blonda å mindre brunt så gjorde massor med slingor och sen vid tvättstället en kall toning på. Bilden visar dock helt fel bild på håret för det är inte så guldigt i verkligheten.

Likes

Comments

Jag fick kapa nästan all blond :D sedan ville ju hon föstås fortfarande vara blond så blonderade med 9% och i tvättstället lade vi 10/69 för att få bort de varma tonerna! Avslutade med låckar.

Likes

Comments

kunden ville ha en varm brun i sitt hår så vi lade ut i längderna 6/77 och 55/44 med 6% och i roten lade vi 5/1 med 6%. Avslutade med lätta låckar.

Likes

Comments

Klippning på den andra praktikanten Emma

Likes

Comments

Idag provade jag att göra en inbakad fläta med 4, en utmaning men gick bra :)))

Likes

Comments

Först klippte jag Åsas toppar men vi kom på att ​vi ville också färga det så en annan dag gjorde jag ljusare balayage med freelights blondor (9%) samt 4/17 (6%) i roten, sen vid tvätt stället lade jag 8/69 för att få en kallare nyans på det hela. Vi båda var nöjda :)

Likes

Comments

Idag fick jag färga min kompis Madde och hon hade bestämt sig för att bli brunette. Vi lade lika delar av 6/ och 6/75 (dock fanns inte den så blandade lika av 5/75 och 7/75) + 6%. Hon ville också han en liten blond slinga kvar som syndest då hon har upp håret. Hon blev jätte nöjd med resultatet!

Likes

Comments

Idag har jag försökt göra en uppsättning som liknar en ros, rätt så nöjd för att vara första gången :)

Likes

Comments