Hello Darlings!

Nu är klockan snart 13.00 och dagen rullar på som vanligt. Morgoncardio, check! Gym, check!, Intervaller, Check! lunch, check! Ja checklistan börjas att bockas av för dagen och jag har några ''punkter'' kvar så som plugg, hämta sambo + handla grönsaker.

Men jag måste bara säga wow vad jag kände mig stark på gymmet idag, jag kände mig stark, målinriktad och riktigt motiverad på att köra tungt, få reps många set tillsammans med bästa Lovisa(som för övrigt rockar så mycket, en helt underbar tjeje). Lovisa puschade, peppade, stöttade och ökade vikter och fick mig att köra hårdare än vanligt, så ROLIGT att träna med henne. Hon gav mig inspiration i både träningen och poseringen vilket jag behövde såhär när motivationen har vart låg och inspirationen har vart kass.

Vi började passet med lite böj, marklyft, benpress, hipthruster, sumosquats med kettlebell, Ja ni förstår ju nivån på passet. Jag tog förövrigt PB i benpress (180kg) lätt som en plätt med denna bruden vid min sida, vi körde tunga vikter i både böj och mark och jag tror att detta var precis vad min kropp och mitt huvud behövde idag.

Lovisa kikade även på min posering och klockade min ''I walk'' och gav mig lite tips och råd vad jag kan tänka på och vad jag ska göra för att glänsa som mest. Riktigt roligt att få tips från en grym tjej som själv rockade scenen förra året. Och jag menar hur vacker är inte denna kvinnan? helt amazing och riktigt vacker tjej, massa kärlek till dig lovisa.


Det var riktigt längesedan jag körde orginella böj, men shit va kul det var och vad det kändes i röven att få köra lite hederliga tunga squats. Vi värmde upp med bara stången och efter det plusade vi på med 10kg nästan i varje set. Så jävla roligt, när jag går in på byggarsäsongen så ska jag lägga mycket fokus på böj, och riktigt tunga böj för jag ska bygga en helvetes röv under min ''offseason''.

Jag kör aldrig framsida lår pga jag har fett jävla bra framsida ben så jag måste lägga mer fokus på röv och hammies, vilket jag gör 3 dagar i veckan eftersom jag har lagt upp träningschemat så som 3 dagar rygg/axlar och 3 dagar röv/hammies och det fungerar så jävla bra för mig och jag kan leverera 120% på nästan varje pass om jag bara lägger fokus på det och drar fram mitt gamla pannben och väcker tävlingsmänniskan inom mig.

Nä nu ska jag hoppa in i duschen och dra fram böckerna för resterande timmar av dagen blir det att lägga fokus på att plugga och läsa inför tentan nästa vecka, shit vad nervös jag är.

KRAM på er darlings.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godmorgon Darlings

Idag är det onsdagmorgon och jag har avverkat 3/5 dagar på trappan, i morgon vilar vi från morgoncardion och kör lite jobb mellan 06-14 följt av ett ryggpass. Frukosten är i magen och jag laddar om batterierna för lite rumpbygge med Lovisa, så får vi se vad detta passet har att erbjuda idag.

De senaste dagarna har jag funderat mycket på framtiden,, framtiden alltså efter tävlingen. Många säger att du kommer att känna dig tom, du kommer inte hitta någon balans i vardagen och du kommer lägga på dig så många kilon. Att höra detta gör mig lite rädd inför vad framtiden har att ge, samtidigt som jag blir jävligt motiverad av att visa motsatsen för alla. Självklart kommer jag gå upp i vikt både i vätska och fettprocenten kommer öka, för det är verkligen inte hälsosamt att ligga på 4-6% i kroppsfett. Jag kommer lägga på mig vätska för att under tävlingsdagen kommer kroppen vara så otroligt uttorkad, jag kommer öka på vågen för jag kommer börja äta kolhydrater igen. Ja you name it, man kan inte leva i en tävlingsform varje dag, för det kommer bryta ner dig. Jag vill inte att tävlandet ska äta ''upp mig'', efter tävlingen ska jag börja bygga. Jag ska forma min kropp, jag ska äta bra råvaror(alltså fortsätta med mina matlådor fast friare), för denna resan jag gör, gör jag för att hitta mig själv någonstans på vägen.

Jag kommer efter tävlingen sätta upp nya mål, jag kommer ha fokus på rätt saker, jag kommer äta inom ramar på veckodagarna men kanske gå lite banans en dag på helgen. Men vad gör det? Alla är människor och alla har olika mål med livet, med vardagen, med framtiden. Mitt mål är att bygga en kropp sm jag kommer trivas i, en kropp som kommer må BRA, en kropp som kommer vara hälsosam.

Det har vart mitt mål med denna resan och idag står jag här, 11 veckor och 3 dagar ut från debuten och jag är så jäkla fokuserad på mitt mål jag har nu. Jag har börjat lägga framtidsplaner inför efter tävlingen, för att jag vill ha det KLART när jag går av scen, så jag kan börja arbeta mot mina nya mål, min nya vardag och min framtid.

Jag lägger mycket fokus på kost och hälsa nu, jag lägger ännu mer fokus på att ha balans mellan jobb, skola och träning. Jag försöker prioritera familj, vänner och sambo. Men dagarna har bara ett visst antal timmar, ett antal timmar där jag ska hinna med mig själv, mina nära och kära, min framtid, mitt jobb och mitt liv och helt enkelt är det inte kan jag lova. Det är många dagar i veckan jag funderar på vad jag gör och varför gör jag detta? Det är då det slår mig, jag gör detta för mig själv, för att se min utveckling, att hitta mig själv på vägen(Vilket jag definitivt har gjort). Jag har lärt mig vad som är bra för min kropp, vad som inte är bra för min kropp, vad som gör att jag lägger på mig vätska, vad som gör att jag kan känna mig avslappnad och hålla fokus. Vad jag kan göra för att prestera bättre, hur jag ska planera mina dagar osv. Ja you name it.

Min framtid och mina framtidsplaner är att utvecklas som person, fortsätta utveckla min fysik, bygga kroppen till en stark, hälsosam och bra kropp. Jag ska utveckla mitt sätt att tänka kring kost och hälsa och jag ska definitivt visa att en balans i min vardag kommer jag hitta. För mig gäller det bara att blicka framåt mot nästa mål och ta vara på livet, för du lever bara en gång och det är dags att göra det bästa av livet.

Nu lägger vi 120% fokus på tävlingen och kör gärnet, för det är bara 11 veckor och 3 dagar kvar.

KRAM

Likes

Comments

Godkväll darlings.

Dagen har gått fort idag och klockan är redan 18.30 och jag funderar på vad jag ens har gjort. Ja min morgon har ni läst om. Mitt axelpass gick grymt idag och 16minuters svettfest på trappan var rätt givet idag efter gymmet, det är alltid lika skönt att få svettas loss ordentligt. Efter gymmet drog jag hem och åt lurre och kollade lite youtube, därefter däckade jag rätt grovt i sängen i någon timme. Tröttheten efter 45min morgoncardio + 2h gym tog verkligen slut på mina krafter idag men men sånt är livet ibland.

Stephanie ringde och väckte mig vid 13 ish och vi bestämde tid och plats för vår lilla promenix, denna tjejen är verkligen guldvärd för mig, så mycket hon betyder för mig det är helt otroligt. Tänk att vi firar nästan 7 år som bästavänner, gud va tiden springer iväg!! Även om vi inte ses varje dag så är det som om vi aldrig vart ifrån varandra när vi äntligen träffas igen, precis som det ska vara.

Efter promenixen åkte jag och handlade lite mat åt sambon(som var dö hungrig) och lite tuggummin till mig haha, sen väntade ett mellis på mig hemma(som jag längtade efter of course). Sen jag har kommit hem från alla ärenden har jag bara suttit och pluggat med bra fokus i några timmar. Jag kikade även över denna terminens kurslitteratur och klickade hem lite nödvändiga böcker, och SHIT VAD DYRT DET ÄR MED KURSLITTERATUR!?! Att vara student är så jävla dyrt när det kommer till kurslitteratur och då köpte jag ändå begagnat(några böcker i alla fall). Men men vad ska man göra? Jag kommer ha nytta av böckerna och då är det bara att betala ett par hundra kronor och se glad ut när jag väl får böckerna(när man hade kunnat spara pengar till resan istället.. suck!).

Men jag går ändå in på termin nummer 5 med inriktning Engelska denna terminen, det ska verkligen bli spännande och intressant. Det är verkligen en kurs jag har sett fram emot länge nu även om jag vet att den kommer vara kämpig och att jag måste lägga ner mycket fokus och energi på kursen så kommer det vara roligt, nytt och väldigt intressant.

Jag gick och funderade lite innan på en sak som jag tror många atleter funderar på.. men det kommer jag berätta i morgon.

KRAM

Bjuder på lite triceps och det är en muskelgrupp jag ALDRIG kör faktiskt. Jag kör inga armar alls(förutom när de aktiveras automatiskt när det gäller en del övningar vill säga), och jag har även börjat märka av att axlarna börjat bli ''rundare''. Själva axeln börjar bli som en kula om vi säger så, vilket den aldrig gjort innan. Kroppen är helt otroligt när det gäller att ställa krav, ändra kost och verkligen ge hela ens liv åt den. Jag älskar min kropp och jag älskar att arbeta med min kropp mot min bästa form i livet.

Denna resan betyder så sjukt mycket för mig både i kropp och själ, jag kommer se hur långt mitt pannben räcker, hur långt kroppen kommer gå och hur mitt huvud kommer må? Jag ser även fram emot att bygga en STARK, FRISK OCH HÄLSOSAM kropp under ''byggarsäsongen'' som drar igång efter tävlingen. Det ska bli så jävla roligt och jag kommer vara så nyfiken på hur det kommer bli att skulpturera om och forma ''om'' denna kropp. Min livsstil har ändrats och jag älskar det.

KRAM igen darlings.

Likes

Comments

Godmorgon Darlings!

Jag har som vanligt vart uppe med tuppen och kört morgoncardio, idag var det några kämpiga minuter i början men sen gick det som en dans(Som vanligt.). Svetten forsade, humöret blev bättre och jag var redo för att kicka igång dagen som alltid. Nu är klockan 8.40 och jag gör mig i ordning för att dra mig mot gymmet och riva av ett axelpass, jag vet inte om jag är peppad eller inte ännu haha det återstår att se när jag kommer till gymmet. Jag ska försöka peppa igång mig med en skön spellista och riva av ett brakar pass hoppas jag på.

Alltså jag är helt beroende av att kolla resevloggar på Youtube, speciellt de som är i Thailand. Jag längtar tills vi bara har bokat resan, så jag har ett mål med att spara pengar, jobba mer och verkligen kämpa för att kunna leva loppan på semestern. Vi får se när vi bokar, men förhoppningsvis innan jul i alla fall.


Likes

Comments

Godmorgon babes!

Efter en stängning på ica igår var inte jag i sängen fören vid 23.45 och somnade kanske 00.00 ish. Därav blev det inte många timmar sömn för min del utan kanske 5 timmar som max innan väckarklockan ringde och det var dags för samma rutiner som alltid. 1. Blanda Bcaa 2. Ta på mig kläder och köra sambon till jobbet och 3. En dejt med Mr.Trappan i 45 min, idag avslutade jag även morgoncardion med att träna ABS och stretcha ut benen och kroppen lite. Jag känner hur stel jag är, speciellt efter 45min på trappisen som för övrigt kändes i mina ben(Speciellt mina vader). Men vad gör man inte för tävlingen? Dejt nummer två med trappan väntar på mig efter gymmet som jag ska till efter mål nummer 2, idag ökar vi även cardion till 16min. Jag tror dessa 16min kommer vara en plåga efter mitt rövpass som jag ska köra på gymmet, men det är bara att köra och se glad ut

Frukosten är i magen i alla fall och jag har intagit soffläge och försöker strukturera upp min dag och vecka(Som jag brukar göra på måndagar) och såhär kommer mitt träningsschema se ut för vecka 34:
Måndag:45min Morgoncardio, Rumppass + 16min intervaller
Tisdag: 45 min morgoncardio, Axlar + 16min intervaller
Onsdag: 45min morgoncardio, Rumppass med Lovisa + 16min intervaller
Torsdag: Rygg + 16min intervaller
Fredag: 45min morgoncardio, Axlar + 16min intervaller
Lördag: Rumpa + 16min intervaller
Söndag: 45min morgoncardio + Vila

Övriga planer för veckan är att jag har en pluggdejt med kim från jobbet i eftermiddag, vi ska kika lite kurslitteratur och försöka styra upp våran vardag och kanske slänga in några pluggdagar ihop på hb(Högskolan i Borås). Det är så jäkla roligt för hon är antagen till gymnasielärarprogrammet i Gävle, så hon kommer att plugga distans. Där av kommer hennes första termin vara den samma som min 5:e alltså att hon läser samma Engelskakurs som jag kommer göra nu i höst, grymt roligt!

På tisdag ska jag träffa en av mina bästavänner som jag inte träffat på över ett halvår, även där blir det väl att diskutera lite studier och catch'up time bland annat.

Onsdag är det en träningsdejt med Lovisa från teamet, världens mest underbara människa kan jag lova. Vi har gått in med inställningen att vi inte ska kunna gå på torsdagen, alltså att vi ska riva av ett sånt jävla dunderpass för röven att det inte finns något annat på kartan.

Torsdag jobbar jag 6-14 så där kommer inte hända något roligt förutom att träna och plugga i vanlig ordning.

Fredag är jag ledig och har lite ärenden att göra, samt sitta och plugga på HB där jag vet att jag får plugga helt ostört. Tentan närmar ju sig med stormsteg, redan nästa vecka skriver jag den och JA jag börjar bli lite nervig inför den.

Lördag är det jobb 8-15 och gym, inget roligt helt enkelt.

Söndag ska vi till Liseberg jag och sambon. Det ska bli mysigt att göra något annat för en omväxlingsskull. Det behövs ibland att man får fly vardagen lite. Men så länge jag får spendera mina lediga dagar med honom, då är jag nöjd.

Jag kommer lägga upp mitt rumppass här senare i eftermiddag och jag hoppas ni är redo för en ny vecka med nya möjligheter. För det är jag och jag är redo att ge min kropp och själ en helt fantastisk vecka med mycket ny energi och fokus på att må bäst.

Kram

Likes

Comments

Godmorgon alla morgonpigga, morgontrötta och alla ni andra.

Det är söndag idag och jag bockade av morgoncardion på ett tomt gym klockan 05.40, man kan väl säga att det var jag som inprincip öppnade gymmet vid 05 i morse haha. I alla fall, idag var det en riktig svettfest som jag rev av på trappan i hela 45minuter. I efterhand är det så jävla skönt men under tiden hat/älskar jag det, det börjar nämligen kännas i ben och rumpa efter 3 dagars trappa i rad(Precis så det ska vara haha). Dock började inte min morgon så jättebra eftersom någon hade städat undan mina hörlurar vilket innebar att jag glatt fick köra trappan utan musik och utan podd, vilket inte var en höjdare direkt. Men jag krigade mig igenom det och kände mig rätt jäkla nöjd efteråt.

Idag börjar jag jobba riktigt sent alltså riktigt sent, jag börjar kl 18.00 vilket innebär att jag kommer hinna med otroligt mycket saker. Jag ska snart slänga i mig mål numero dos och bege mig mot gymmet för ett ryggpass, sedan ska jag veckohandla lite och efter det ska jag sätta mig och plugga samt planera upp veckan som kommer.

Jag har även påbörjat en liten vlogg idag, så jag får se om jag vågar slänga upp den eller inte. Det kanske inte blir den mest intressanta eller roligaste vloggen, men isåfall kommer ni få en lite mer personlig del av min vardag helt enkelt.

Nu ska jag byta om och kicka igång dagen ännu en gång, let's build some back!

Likes

Comments

Godkväll från en otroligt mätt och belåten Ida.

Jobbet rullade på som smör och dagen gick förvånansvärt fort, jag vet knappt vad jag har gjort idag förutom att vara fokuserad till 110% och kört järnet på jobbet. Jävlar vilken energi jag har haft idag och jag kan lova er att en sådan energi är ytterst sällsynt från min sida just nu, men efter dejten med trappisen i morse gjorde det susen för mitt humör och min energi tror jag(Samt min påfyllning av gröt såklart).

Alltså min kärlek till denna sporten är helt magisk, jag längtar till ett ryggslaktar pass i morgon, jag är redo att DÖDA ryggen. Jag är redo att SVETTAS sönder på trappan innan frukost och jag är helt enkelt jävligt redo att rocka morgondagen. Även om jag jobbar 18-23.15 så kommer dagen bli super. Dagen börjar 05.30 då jag kör sambon till jobbet för övertid(12timmar) sedan släpper jag av mig själv för min dejt med trappisen följt att frulle lite vila i soffan (plugga) och sedan ryggslakt på gymmet följt av 14min cardio.

Jag är så jäkla lycklig att jag har mina underbara nära och kära, min fantastiska sambo som stöttar mig när humöret sviker, min papi som verkligen alltid finns där genom ALLT och min underbara syster som precis fått barn men ställer alltid upp ändå. NI ÄR GULD VÄRDA FÖR MIG. Även om jag har vart lite dålig på att visa det på sistone, men ni ska veta att ni betyder världen för mig.

I alla fall kvällens cheat var att dör för kan jag lova, det blev kyckling och halloumi(med emmas bästa marinad) lite potatis och massor med rotfrukter i ugn tillsammans med NJIE's BBQ sås, som även får 10/10 möjliga såser av mig. Den var verkligen supergod, den kan jag rekommendera till er alla. Jag höll på att glömma, jag gjorde en riktigt somrig sallad på Isbergssallad, tomat, gurka, paprika och några jordgubbar som blev över i morse samt lite fetaost alltså MUMS vad gott det var. Jag åt nog nästan mer sallad än protein och kolisar idag haha.

Livet rullar verkligen på just nu, sambon och hans familj åt PIZZA medan jag gjorde i ordning denna lätta och supergoda maten(det tog 40min). Jag blev inte ens sugen på pizza utan jag ville bara få i mig min kyckling, potatis och kvargsåsen, och väntan var värd det när jag fick ta första tuggan på detta och denna ljuvliga talriken.

Nu laddar jag om batterierna för en svettfest i morgon innan frukosten och sedan en JÄVLIGT bra vecka på ingång(JAG KÄNNER DET PÅ MIG) jag ska rocka hela veckan och jag kommer träffa så många underbara människor, helt klart. På onsdag ska jag köra rövbygge med bästa Lovisa från Teamet, hon ska få peta lite i min posering och komma med lite åsikter. Jaja nu ska jag sluta tjata schema för veckan kommer antingen i morgon eller på måndag morgon!

KRAM

Likes

Comments

Godmorgon underbara lördag!

Klockan ringde inte ens idag utan jag var uppe och studsade klarvaken kl 03.50, så varför ligga kvar och dra sig i sängen för? Jag pallrade mig iväg till gymmet och rev av morgoncardion(AKA 45min trappa). Tiden på trappan idag gick inte lika fort, men vad gör det? Jag träffade världens härligaste tjej som också körde trappan, så de första 30 minuterna gick vi och pratade om allt från hur det är att dieta till mål med träning efter tävling. Denna tjejen hade tydligen tävlat för mitt team sommaren 2015 och berättade lite om hur hon tänkte osv efter tävling. Jag har ju satt upp en plan hur jag vill forma kroppen efter tävling och även en plan inför nästa år.

I alla fall, igår hämtade jag ut min bikini efter mycket krångel hos utlämningsstället. De hade glömt att ankomstregristrera den vilket innebar att de hade paketet på plats men att de inte kunde hitta det någonstans. Så många stresstårar föll när de sa att de inte hade det. Men tusen tack till Carolina på OKQ8 i Fristad som tog sig tiden till att verkligen leta efter paketet så fort och ringde upp mig och bad mig komma och hämta ut det. Det är SERVICE.
Bikinin var lite tight haha(för mycket fett på kroppen fortfarande) men faktum är att på tömningsveckan och på tävlingsdagen kommer den att sitta perfekt, det känner jag bara på mig.

Jag hann tyvärr inte ta någon bild på min dunderfrukost men den bestod av :
oklar mängd gröt med protein + casein(smak av cockie's and cream + dubble rich chocolate with orange)
En propud från NJIE(Smak av chockladboll såklart)
Oklar mängd bär (Jordgubbar, hallon, blåbär och 1/3 banan)
1 kaffe
1 kokt ägg

Jag kan lova er efter trappan idag var kroppen lite halvskakis och redo för lite påfyllning även för huvudet. Snart är det dags för första dagen med jobb denna helgen vilket innebär 8-15 på ICA följt av min vilodag från gymmet. Även om motivationen är grym just nu och vill verkligen inte ha en vilodag så får jag lyssna på kroppen och VILA, annars kommer den inte hålla. Imorgon väntar en tidig morgondejt med trappan igen, men först blir det lite sovmorgon och dejten är planerad vid 06-tiden. Efter cardion blir det frukost och sedan ett ryggpass på gymmet(LÄNGTAR REDAN!) för jag börjar inte jobba förens klockan 18.00-23.15 (Jag har tröttnat på att jobba kväll så grymt mycket men jag har denna söndagen och en till som är kväll sedan går jag på mitt schema igen. Vilket innebär att mina lördagar blir vilo + påfyllningsdag som de har vart de flesta lördagarna, men på mitt egna schema jobbar jag 11-19.45(Vilket innebär att det är hela dagen som försvinner) Men jag hinner i alla fall köra morgoncardio innan jobbet.

Det blev visst ett ganska långt inlägg idag, men så är det vissa dagar haha. Men nu är det dags att fixa matlådor och allt som ska med för att överleva denna jobbdagen. Jag vet att jag kommer ha mycket att göra när jag kommer till jobbet, vilket det brukar vara på lördagar, men som sagt ju mer det finns att göra desto bättre presterar jag.

KRAM och ha en fantastisk lördag på er alla!

PS. bild på kvällens cheat kommer ikväll (JAG LOVAR)

Likes

Comments

Hej alla underbara!

Då är denna fredagen snart över tänkte jag precis skriva, men för mig känns det nästan så i alla fall, mer än halva dagen har gått och i morgon väntar morgoncardio, jobb och påfyllning. Det blir min dunderfrulle efter 45min trappa i morgonbitti har jag bestämt, jag har handlar propud från NJIE, färska bär och BANAN(ja, jag har cravings för bananer under dieten haha). Det blir gröt och ägg i morgon och sedan i morgonkväll kör vi ett cleancheat i form av grillar kyckling, potatisklyftor med rotfrukter i ugn tillsammans med NJIE's kvargsås och en riktigt fräsch sallad. Jag längtar faktiskt efter att fylla kroppen med bra och god energi inför denna helgen.

Dagen rövpass gick jävligt bra om jag får säga det själv, jag körde några basic-övningar, lite vad-pump samt 5 magövningar. Efter gymmet väntade 14min på trappan, tanken var att köra anna stålnackes intervaller men ack vad fel jag tänkte där. Det blev istället 14min intensivt promenerande blandat med enkla/dubbelsteg. Benen var helt slaktade och klarade där av inte av att köra stålnackes intervaller, men de får bli en dag nästa vecka(I hope).

Lunchen är i magen nu och jag väntar på att få hoppa in i duschen och sedan dra mot min syster för den där jäkla koppen kaffe vi skulle tagit i tisdags(som inte blev av). Efter det ska jag hämta ut min bikini och hämta sambon på jobbet, sen lär jag nog ligga död i soffan resterande del av eftermiddagen/kvällen. För tenta-pluggandet körde jag 1.5h intensivt plugg i morse när jag gjorde lite matlådor haha.

Jag tänkte köpa med lite blommor och en/två proteinbarer och ställa hemma hos pappa för att säga ''Jag älskar dig och jag saknar dig''. För alla har en dipp i livet ibland och då vill jag gärna uppmuntra de personerna med att säga att jag finns här, jag bryr mig om dig och för mig är du värdefull. Plus att jag saknar pappa en hel del när jag inte bor hemma längre.

Passet såg i alla fall ut såhär:(Jag har döpt övningarna själv haha så om ni undrar vad det är får jag filma nästa gång)

Började passet med ett triset:
Kickbacks:
Set: 4 Reps:10
Hipaductor med gummiband:
Set: 4 Reps: 10
Russinet:
Set: 4 Reps: 10

Raka marklyft med gummiband:
Set : 4 Reps: 10

Benpress med gummiband:
Set: 4 Reps: 10

Stående vadpress:
Set: 5 Reps: 15

Sittande vadpress:
Set: 5 Reps: 15

ABS:
5 övningar(kan ej namnen)
set: 5 varv

Jag avslutade hela passet med 14min trappan som sagt, svetten forsade ännu en gång och nu är jag helt färdig i kropp och själ. Nu ska jag åka och hämta ut min bikini för att sedan åka hem och dö lite i soffan.(alltså inte göra ett piss, inte röra ett finger bara vara.)

Klockan ringer 04.30 i morgon så drar jag till gymmet och kör 45min på trappan efter det väntar en jäkla frulle!

Likes

Comments

GODMORGON!

Första morgoncardion på nya gymmet och jag känner mig motiverad, målinriktad och så redo att lägga i en ny växel när det gäller träningen.

45min på trappan startade denna fantastiska fredagsmorgon och shit vad jag svettades flåsade och krigade. Träningsvärken från i onsdags är ett faktum och jag hade rumppump genom hela morgoncardion. Vilken skillnad det är på att köra 45min och att köra 60min, 45min gick VÄLDIGT fort men som sagt med "tyngre fredagsmys" i öronen så går allt fort.

Jag känner att motivationen är tillbaka och jag är otroligt taggad på både skolan och tävlingen. Jag är redo för att verkligen visa vem jag är och köra MITT race. Jag kan bara bli mitt bästa jag och det ska jag faktiskt bli också, även om det är mycket blod,svett och tårar med både plugget, jobbet och träningen. Innerst inne vet jag att det är värt det, så när jag har en jobbig dag eller två så får jag gå in i mig själv och verkligen hitta motivationen och målet med varför jag gör det jag gör.

Formbilderna är inskickade till coach, 45min trappan är klar nu ska jag göra lite mysfrukost och sätta mig och kika ett avsnitt av gisslan. Sen startar vi dagen med plugg och lite ärenden.

Hoppas ni får en fantastiskt fin fredag och njuter av alla nära och kära ni har runt omkring er och tar tillvara på dagen som den är.

KRAM

Likes

Comments