Header
View tracker

Hej! Idag vaknade jag upp vid tio av mitt alarm. Startade dagen med att kolla på några videos och därefter så städade jag hela mitt rum. Dammsög och plockade upp alla kläder från golvet som alltid lyckas hamna där. Sedan har jag städat köket och tvättat. Om ett litet tag ska jag lyxa till det med ansiktsmask och kanske bastu. Blir en mysig söndag som behövs, denna veckan av skola kommer att vara riktigt jobbig. Kram.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag använde jag mig utav ett nagellack från Depend som jag tycker var superfint. En vanlig nude färg som jag gillar. Enkel men ändå snygg, dock en mer "sommar färg" än vinter, men det gör inget. Hoppas att eran dag varit bra. Kram.

Likes

Comments

View tracker

Här ovan fick ni se några fina halsband som jag har samlat på mig. Jag tycker att ett halsband kan göra en outfit så mycket finare, trots detta använder jag det alldeles för sällan. Har dock bestämt mig för att jag ska försöka att planera mina outfits lite bättre så att jag oftare kan använda dessa.

Litet tips: Ifall ni tycker att eran outfit känns tråkig eller för enkel, släng på t.ex en choker. Kram.

Likes

Comments

Har visat denna i ett tidigare inlägg men jag tänkte att jag kunde ta några bilder med systemkameran och visa lite bättre hur den ser ut. Detta är alltså ett liquid lipstick från Nyx, deras "nya" kollektion. Jag köpte denna för 99kr i färgen 09 Lipli. Jag tycker att färgen var fin men på mina läppar ser den inte riktigt ut som jag trodde att den skulle. Därför brukar jag blanda den med ett läppstift som jag har från Kat von D och det blir super snyggt! Älskar verkligen den combon. Jag tycker att hållbarheten är bra men priset skulle kunna vara 79kr istället för 99kr. Kanske bara jag som är snål?

Jag tycker om den, synd bara att färgen inte riktgt var som jag tänkt. Men det gick ju trots allt att lösa. Skulle jag rekomdera? Absolut. Tycker att den håller bra, det är ett helt vanligt liquid lipstick helt enkelt. Inget wow men inget bu. Så ifall man hittar en färg som är fin så är det värt. Kram.

Likes

Comments

- Toppen som till en början är rak blir sedan rund. Vilket är uppenbart men pennan blir sämre då man kan inte göra hårstrån lika lätt.

+ Har ganska bra hållbarhet, fungerar bra ifall man har oljig hy och sminket ofta ”glider” av.

+ Dupe för Anastasias brow definer, dock kanske inte lika bra hållbarhet.

- Den torkar ut väldigt lätt om man inte stänger korken.

+ Toppen gör det lättare att måla ”hårstrån”.

+ Prisvärd (99kr)

Likes

Comments

Ifall ni är ute efter en budget highlighter skulle jag tipsa om denna highlight paletten från Makeup revolution. Den kostar runt 100-120kr vilket är riktigt billigt för tre highlighters. Vanligtvis brukar en kosta runt 200kr. Min favorit av färgerna är den guldiga, den till vänster. Den rosa gillar jag minst, detta eftersom att den av någon konstig anledning har dåligt pigment. Men de andra två är super pigmenterade och ger ett lika fint skimmer som en dyr highlighter. Hållbarheten har jag inte riktigt tänkt på men jag skulle nog säga att den är hyfsat bra. Den är värd sitt pris enligt mig. Kram.

Likes

Comments

Jag är kär i denna chokern. Först tyckte jag att dessa var super fula eller snarare konstiga. Varför ska man betala runt 100kr för ett snöre som man knyter runt halsen? Men plötsligt så köpte jag ett själv och nu tycker jag att de är super fina! Lite kul hur man kan ändra åsikt så snabbt. Vad tycker ni om dessa? Kram.

Likes

Comments

Hej på er! Black friday igår och jag shoppade faktiskt en hel del. Dock klickade jag endast hem en sak till mig själv, vilket var LA girl pro concealer som jag hört så mycket bra om. Resten av sakerna jag käpte är till mina vänner. Älskar verkligen att nästan alla har fått julfeeling riktigt tidigt i år. De flesta har börjat pynta tidigt med tomtar och ljusslingor. Sedan ha det även gått väldigt fort i och för sig. Kan inte fatta att november alldeles strax är över? Men det ska bli riktigt mysigt med jul, det är ju trots allt en av den bästa årstiden på året. Kram.

Likes

Comments

Ojdå det var ett tag sedan jag bloggade! Har tänkt på att blogga men tiden har inte funnits där. Skolan har verkligen tagit upp hela min fritid och jag har inte haft en enda ledig minut, känns det som. Ifall jag haft det har jag bara velat ta det lugnt och andas ut. Eller så har jag varit på träning. Jag är såklart inte den enda som har det såhär, men tiden räcker inte till. Vill lägga ut inlägg som är fina och en aning intressanta. Är även en liten perfektionist så kan inte bara lägga ut inlägg när som helst. Men nu är jag förhoppningsvis på banan igen. Ha en jätte bra dag, kramis.

Likes

Comments

Den 19-20 November var jag på tävling med friidrotten. Vi sov på ett motell som vi även sovit på tidigare. Frukosten var helt okej och sängen var typ den skönaste någonsin. På lördagen hade jag en gren vilket var längd, som tyvärr inte gick bra. Efter att jag hade hoppat klart duschade vi och gjorde oss i ordning för att fara och äta. Sedan spelade vi utslagspoker och gjorde lite annat kul, bland annat the mannequin challenge med hela friidrotten. Svin kul!! Nästa dag vilket var söndag hade jag endast en gren igen. Den grenen var 1500m som jag persade och sprang hem guldet i! Så nöjd, glad och även väldigt förvånad. Så himla roligt att ätligen nå något som man länge väntat på. Helgen var så otroligt bra, bästa på länge. Kram.

Likes

Comments