• Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Förra veckan på fredagen stannade jag i stan och firade fina Josse som fyllde sjutton år. Vi åt god mat och blev även bjudna på pannacotta samt choklad-doppade jordgubbar, vilket var så gott! Sedan pratade vi bara, spelade kort och öppnade presenter. Av oss tjejer fick hon en ögonskuggspalett och även WB borstar, precis som hon önskat sig. Helgen var super bra och det hoppas jag de andra tjejerna också tyckte. Grattis Josse åter igen, kramis.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej på er! Här ovan fick ni några bilder från Paris åter igen. Detta då jag helt enkelt inte fotat några andra bilder på den senaste tiden. Idag är det i alla fall måndag vilket känns ganska bra faktiskt. Vi går endast tre dagar och sedan är vi lediga, så skönt. Det är inte alls många skoldagar kvar till både Brännbollsyran och sommarlovet.. så det är bara att kämpa på de sista dagarna! Nu ska jag äta någonting litet till frukost och sedan bege mig mot skolan, kramis.

Likes

Comments

Hur skönt är det inte med fredag idag? Jag har nu gjort bort mitt idrottsprov som jag varit supernervös för. Nu är det helg, har verkligen längtat. Imorgon ska jag fara till min kompis Josse och hitta på någonting kul. Vi får se vad vi gör! Nu ska jag slänga ihop någonting att äta och sedan kolla några eotb avsnitt som jag missat från veckan. Hoppas ni har en super bra fredag, kramis från mig.

Likes

Comments

Några svartvita bilder från resan.

Likes

Comments

Här får ni några bilder från Disneyland som jag tog med min kamera.

Strålande sol och minst tjugotvå i solen!

Hur fint är inte detta?

Bild från en båttur som vi tog.

Saknar detta såå mycket.

Likes

Comments

Fina triumfbågen.

Notre Dame, såå himla fint och super mycket folk!

En bild på floden Seine.

Likes

Comments

Utanför museet var det så fint!

Lika fint där inne, med en hel del konst att titta på.

Super fina statyer som var rätt så fotovänliga.

Så himla fint tak!

Likes

Comments

Såklart var vi tvungna att hänga ett litet lås i kärleksbron Pont de Arts. Inte för att vi är lovebirds men för vänskapen antar jag, haha! Vi köpte ett litet lås som vi sedan hängde fast, därefter kastade vi nyckeln i floden. Det var så himla fint där. Det fanns så otroligt många lås med olika initialer på. Hur fint? Paris är en så romantisk stad! Efter detta gick vi längst floden, tog bilder och bara njöt av värmen. Saknar.

Likes

Comments

På fredagen tog vi tåget till Disneyland, vi var osäkra på om vi skulle hitta dit men det gick faktiskt jätte bra. Det är tur att det fanns folk att fråga! Det var även tur att jag tog en karta från informationsdisken på flygplatsen, utan den hade vi aldrig hittat, haha! När vi kom fram tog vi genast en karta över de båda parkerna och satte sedan igång. Det fanns så mycket att se och uppleva. Vi gick först till Disneyland parken. Där fotade vi mest och bara såg på allt som de byggt. Vi åkte tre olika karuseller och sedan gick vi mest runt. Det fanns så mycket att titta på och fota, det var helt obeskrivligt fint där. Vi hade även jätte fint väder hela dagen, blev till och med lite brun.

Senare mot kvällen gick vi till andra parken Walt Disney som låg precis bredvid. Där fanns det mer karuseller som passade vår ålder. Vi hann inte åka alla men vi hann med de bästa. Kötiden till karusellerna var upp till åttiominuter, helt sjukt! Min favorit av de vi åkte var Ratatouille och även House of terror. I Ratatouille fick vi åka i en vagn och ha på oss 3D glasögon. Det var som 3D bio ungefär, det kändes som vi var med i filmen. Det är jätte svårt att förklara, det är nog någonting man måste vara med om. Det var som att du var en liten råtta, precis som i filmen. Den andra favoriten var House of terror som liknade frittfall fast i en hiss. Den stannade vid olika våningar och spelade upp ”läskiga” scener, super kul!

Vi spenderade hela dagen här, från nio till sju på kvällen. Även fast vi var där i flera timmar ville ingen av oss hem. Det var så stort och fanns så mycket att se. Detta var nog bland det bästa vi upplevt på hela resan!

Likes

Comments