Idag har vi haft skridskodag på skolan från kl 09:00-13:00 det var rätt så roligt men det var väldigt trångt eftersom att hela skolan var där från 1-6:an men det blir alltid roligare om man är med sina kompisar och det var jag ( Ellen och Emma ) sen på slutet så typ dansade alla på isen det var rätt så roligt Men nu så sitter jag på bussen till Bollnäs eftersom att jag har rälls så då ska vi spänna den hos tandläkaren. Vi ses imorron ( ska börja blogga mer nu)❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har jag ridit Cruella i ridhuset på nytorp och hon var jätte jätte fin hon lyssnade värkligen på vad jag ville att hon skulle göra utan att sträva imorron så man märker värkligen hur nycket hon har börjat lyssna på mig gämflrt med förr då hon inte brydde sig någonting alls på vad jag gjorde utan att hon gjorde som hon ville. Imorgon ska hon vila och då måste jag göra läxa👎🏻 (jag kommer inte kunna lägga upp så ofta)

Likes

Comments

Idag tränade jag dressyr för Patrik Gullberg. Det gick jätte bra men Cruella var lite stark men det var kul iallafall och man lärde sig mycket. Om två veckor så ska jag också träna för honom men då har vi hoppning hoppas det kommer bli lika kul.


​OBS det är inte bilder från idag

Likes

Comments