Igår var jag inne i stan med Jennifer och fotade en hel del. Det var ett tag sedan jag fotade porträtt så det var väldigt roligt att göra det igen! Jag hade lånat ett 50mm objektiv från jobbet också, och det var så härligt att fota porträtt med! Det jag lånade var 50mm f/1,4. Jag älskar att ta bild med kort skärpedjup, och detta objektiv var grymt på det.

Jennifer lånade även kameran och tog lite bilder på mig. Känns fortfarande lite konstigt att vara framför kameran och inte bara bakom den, men det är faktiskt väldigt roligt det också!

Efter att vi hade varit inne i stan så valde vi att åka till Täby Centrum, där gick vi runt lite och kollade i lite butiker, innan vi gick och åt lite midag på Tacobar! En väldigt bra dag vill jag påstå.

INSTAGRAM: @ericsonida

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I slutet av juli reste jag själv för första gången till Wien och mötte upp min kompis där. Det var första gången jag reste sjölv, och jag är så glad att jag vågade. Och jag känner att jag uppskattade hela resan på ett helt annat sätt eftersom det var jag själv som betalade, och eftersom jag var där med Becca, och inte med familjen. Det var en sådan frihet!

Vi gick runt väldigt mycket, och tittade på allt vad vi kunde komma på, och det var så mysigt! Velat åka dit så länge eftersom Becca tidigare pratat om och visat bilder från Wien. Kändes så overkligt när jag klev på planet, och sedan landade i Österrike. Att sedan möta Becca var så himla roligt. När vi väl åkte hem kunde vi checka av typ alla saker som fanns på listor över "vad man inte får missa i Wien"

Det var så lätt att ta sig runt i staden. Många ställen kunde vi gå till, då det inte var så överdrivet långa avstånd. Skulle vi längre så kunde vi ta tunnelbanan, som inte var överdrivet dyrt. (Betydligt billigare än i Stockholm iallafall.) Vi lärde oss ganska snabbt hur tunnelbanesystemet fungerade, och eftersom Becca varit där tidigare hade hon lite koll på hur vi skulle ta oss fram. Sedan var ju roaming till stor hjälp! Hade vi inte haft något internet hade vi nog virrat runt så fort vi skulle ta oss någonstans. Nu kunde vi gå runt lite som vi ville eftersom vi visste att vi hade internet, och lätt kunde hitta tillbaka.

Det var iallafall en helt underbar resa! Jag är så glad att den blev av tillslut, efter allt prat om det under hösten! Och nu kan jag skrapa ännu ett land på min karta!

INSTAGRAM: @ericsonida

Likes

Comments

Denna sommar har inte varit som någon annan sommar. Alla traditioner jag haft har ändrats totalt i år. Jag har jobbat nästan hela sommaren, det är första året jag inte firade midsommar ute med båten och det är också första året jag inte har varit ute och seglat med min familj, inte änns över en helg. Men missta mig inte, jag har haft en väldigt bra sommar, trots dessa förändringar.

Jag har till att börja med tagit studenten! Något som fortfarande känns helt overkligt! Jag har varit ledare på karlberg med ett helt underbat gäng ledare. Jag har rest själv för första gången. Då åkte jag till Wien och mötte upp min kompis Rebecca. Jag har åkt på miniutflykter, träffat och bara umgåtts med vänner.

Känns som livet går så snabbt, och jag har helt plötsligt blivit vuxen. Finns så mycket saker jag vill göra, men behöver lista ut när och hur. Men jag kommer ha tid att lista ut allt detta, för jag har helt plötsligt mer "fritid". Jag har inget plugg längre, jag jobbar. När jag kommer hem är jag ledig. Det är något som känns bra men samtidigt väldigt konstigt.

Samtidigt som jag vill plugga, Bildbehandling för att vara exakt, så finns det så mycket annat jag också vill göra. Jag har många saker jag skulle vilja göra, men är osäker på om jag har modet till att faktiskt göra. Men därför känns det bra att jag nu jobbar ett tag, då har jag tid att växa som person, och bestämma mig för vad jag verkligen vill göra.

INSTAGRAM: @ericsonida

Likes

Comments

Skolarbeten

För några veckor sedan lånade jag hem Leica M10 från jobbet för att kunna ta lite produktbilder till fotokursen i skolan. Valde att utöver de "vanliga" produktbilderna även ta lite mer kreativa, och det var väldigt roligt att testa min kreativitet på det här sättet. Extra roligt var det eftersom det var en Leica kamera jag fotade.

KAMERA: Nikon D5500 35mm f/1,8

INSTAGRAM: @ericsonida

Likes

Comments

Här är några bilder från min Florida resa. En av de mest otroliga sakerna vi gjorde var när vi såg vilda delfiner, det var helt otroligt! Dessa bilder är alla från samma dag så fler bilder kommer!

KAMERA: Nikon D5500 35mm f/1,8

INSTAGRAM: @ericsonida

Likes

Comments