Heej från en nervös och exalterad Ida haha. Vet ni hur många dagar de är kvar tills Bali?! Jo 3 dagar helt sjukt va tiden gått fort ändå!

Idag hade jag tänkte att jag ska handla de sista och packa klart. Och nu tänker ni väl men gud har hon inte packat klart och nej har knappt börjat men jag är verkligen en person som gör allt i sista sekund. Men som jag brukar säga man kan inte vara bäst på allt hehe;) Men sen fan va svårt de är att packa? Känner ju att man ska ta med sig mest shorts och linnen men har ju typ inga linnen haha. Ah som sagt ska till kupolen idag så får väl kika lite där 😉

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Några dagar sedan när vi åt godaste men den mest mättande frukosten. Sen att vi åt jordgubbar till va ju inte så illa heller 😉

Likes

Comments

Smoothie gjord på: Banan, A-fil, jordgubbar, hallon, blåbär, chiafrön, granatäpple toppat med kokos, granatäpple och nötter.

Likes

Comments

Såå igår efter jag och Bella käkat på freshbar så fråga hon om jag ville med och träna lite. Så då åkte faktiskt jag med för en gång skull hehe, vi spelade badminton och körde lite gym. Dock var de lite litet och sen måste vi hitta på lite mer övningar haha. Gjorde väl typ inget rätt, men träningsverk har jag då i alla fall 😉 Skönt att känna att man har gjort någonting måste jag säga!
Planen är att köra idag också hehe! Så nu jäklar hoppas jag att jag kan hålla i detta.

Kraam och puss

Likes

Comments

Kom precis ut ur duschen och smorde in mig med min ansiktskräm som jag nästan alltid har på mig (då jag ibland glömmer haha). Så då kom jag på att jag kanske skulle ta och berätta lite om produkten. Eftersom att den följt med mig ett tag nu hehe!

Förut hade jag ett problemområde pga att jag råkade peela min hud för mycket. Då jag tyckte jag hade dålig hy fast jag inte hade det. Så de vart som nästa sår i ansiktet, så gör inte de för ofta eller med för grova korn. Max 1-2 gånger i veckan skulle jag säga.
I alla fall så åkte jag till en klinik i Falun som hade dessa produkter. Eftersom att det tar ganska lång tid för något att läka i ansiktet så behövs de mycket fukt faktiskt för att de ska kunna läkare snabbare. Så den hjälpte mig verkligen. Produkten är som en gel och sjunker därmed ganska fort in i ansiktet. Det blir inte glansigt som jag ibland kan uppleva med visa produkter, utan den ger bara mer fukt.
Den hjälper även till att jämna ut hudtonen och linjer i ansiktet.

Nu var de ett tag sen jag köpte den så vet faktiskt inte om den finns kvar i exakt den här formulan! Men har dem nya så lär dem ju vara ännu bättre, utvecklingen går ju som sagt framåt 😉

Likes

Comments

Likes

Comments

Så denna goda sörpla jag i mig innan jag och Bosse var ut och sprang, första för i år faktiskt! Så det var kul dock så blåste det mycket så vart sjukt jobbigt. Vi sprang inget maratonlopp om jag säger så men en bit vart det ändå. Har ju inte tränat på ett tag nu så man lär ju börja någonstans och är ju bättre att börja lite smått och arbeta sig uppåt. Annars är de lätt att man tröttnar eller får skador! Dock så ramlade jag innnan jag ens han börja så mina nya tränings byxor gick sönder asså vart är min tur någonstans haha? Aja dem nya skorna var i alla fall jättebra!!

Och varför jag har kommit igång med detta är att jag inte jobbar så mycket nu, så när jag har dötid så kan man ju alltid träna 😉 det är ju superbra nu när vi ska iväg utomlands, vill ju bli lite mer fit i allafall haha!

Likes

Comments

Nya träningsskor blev det idag när jag och min bästa var på kupolen! Visst är dem fräscha?!
Efter att ha haft dem andra fula och tråkiga skorna så kände att jag att de var dags att uppdater sig haha. Förut har jag alltid haft mörka så nu blev de ett par ljusa, passar ju bra nu när de börjar bli vår och allt!
Riktigt nöjd är jag!

Likes

Comments