Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Alltså kolla va fin hösten ändå kan vara?! Blir nästan chockad att Sverige kan leverera detta samt sol typ 1 dag per månad haha. Aja man får ta vara på chanserna man får. I alla fall var de såå uppskattat att få vara ute och andas in frisk luft och få lite sol på sig. Speciellt när man står inne och jobbar hela dagarna.

Så har jobbat hela helgen förutom idag söndag då är jag ledig, vilket jag tycker är skönt. Men blir ganska så snabbt rastlös haha. Aja man måste väl ha sånna dagar också. Sen till helgen blire Sean kingston men eftersom jag jobbar dagen efter blire lugnt.

Ska snart ut och gå tänkte jag och ta en vända till affären och köpa nå gott Hehe. Sen blir de nog att titta på någon nostalgi film, myyysigt va?

Puss hej

Likes

Comments

Och där vart hon 22 år! Min bästa vän. I en hel vecka har jag och dem andra planerat en överraskningsfest till Fia haha. Vilket inte har vart de lättaste. Då jag säger allt till Fia och var rädd att försäga mig ( vilket ja såklart gjorde litegrann) men de givk bra ändå haha.
Hon trodde hela tiden att vi skulle äta på pinchos men istället lurade vi hem henne till Tobias "då han inte visste vilken skjorta han skulle ta". Men där var ju såklart alla för att överraska henne . I alla fall så blev hon jätteglad och chockad över att vi hade fixat med allt detta utan att hon fattat något 😂 Vi beställde dit mat och sen drack vi lite för att senare åka till liljan och se kaliffa. Och jäklar va mycket folk de var där haha. Det vart en lyckad kväll med andra ord!! Så kul.
Sen va de verkligen super kul att nästan alla som var med till Bali var där. Så himla härliga människor! Ni är bäst ❤️

Likes

Comments

Asså kan inte låta bli att sakna detta paradis. Solen som värmde en varje dag, saltvattnet som svalkade en när de blev för varmt, det blekta håret, den solkysst huden, den vita sanden (som var överallt på gott och ont haha), de härliga människorna, drinkarna (som i emellanåt kunde ge en lite blackouts), sanning eller konsekvens (som kunde gå lite överstyr), liten touch av drama, poolpartyn, känslorna man ibland inte kunde styra över, ny vänskap, vandring i djungeln, åka vilse med mopeden, skygarden, den goda maten (som man inte mådde så bra av alla gånger), nakenbad, hände med apor, vandrade upp för en vulkan och ja det var verkligen en blandning av allt. Skulle kunna sitta och berätta så mycket mycket mer haha. Men de bästa av allt var att man bara fick släppa alla måsten här hemma och bara leva. Livet var fan kung där.

Likes

Comments

Tjaa! Är de bra med er? Med mig är de bra. Så jag är nu ledig från jobbet i 4 dagar vilket är väldigt skönt, wiii.
Har vart sjuk lite fram och tillbaka i några veckor men nu känner jag att jag är påväg tillbaka. Dels för att jag har fått vilat ut lite mer nu när jag är ledig. Så de är väldigt skönt😃

Ni kanske inte riktigt vet vart jag jobbar någonstans, men de är i alla fall på Jack and Jones på kupolen. Och jag trivs faktiskt väldigt bra där! Har vart där i några månader så nu äntligen har man kommit in i allt haha. Va ju verkligen en helt ny grej för mig som aldrig jobbat inom de förut. Gillar ju utmaningar och det var det då verkligen för mig. Känner faktiskt att jag utvecklats mycket på den lilla stunden jag vart där. Ta kritik, utmana mig själv, utvecklats som säljare och ja mycket därtill. Erfarenheter med andra ord!


Annars då? Sommaren vart tog den vägen? Alltså allt har gått ruskigt fort, dels för att jag har jobbat typ hela sommaren och annars har jag vart med vänner dem gångerna jag vart ledig.

Sen Shiiiet va kallt de börjar bli ute?! Saknar redan att gå runt i kjol och typ en tisha bara..
Asså vet inte om jag ska skratta eller gråta över att de är höst nu? Fy fan inte min grej när de blir kallare och mörkare ute. Ända bra är väl att jag fyller år och typ julafton haha! Nej en sista minuten hade ju vart drömmen nu😉 men som sagt vem vet det kanske det blir också! Aja tänkte bara prata av mig lite så här på natten haha. Tänkte sova nu.

Puss nattinatti

Likes

Comments

Likes

Comments