View tracker

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Likes

Comments

Likes

Comments

Haha hörrni glöm aldrig att klippa bort lappen i bikintrosorna.. 

I alla fall de ända jag drömmer om nu 24/7 är att vara utomlands, fan vill ju sola, bada, dricka goda drinkar och bara vara!! Asså nej gu va härligt! ​

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Haha ja asså vilken helg? Vart ska jag börja Haha. I alla fall så jobbade jag fredag till lärdag morgon för att sedan ta bilen med Isabella till Sthlm näst intill direkt efter. När vi kom fram så mötte vi upp Cornelia och satt och pratade ikapp några timmar om allt och lite till eftersom hon inte bor i Borlänge längre så har man ju ganska mycket att prata om!
Efter de åkte vi in till stan för att äta mat, sushi blev de som vanligt haha. Två killkompisar kom och gjorde sällskap med oss där vilket var trevligt.
Cornelia vart lite sugen på att ta en öl efter så då givk vi till ett supermysigt ställe för att vänta in laserdome haha. Redan här kan jag säga att jag inte kom sist!! Yeees Haha suger på sånt men jävlar va kul de var, sjukt längesen man spela sist.
En halvtimme senare var allihopa helt slutkörda haha.. men de gjorde som sagt inget efter de var de bara att svira hem till kira och börja förfesta för utgång.
Vi gick till en gayklubb och hörrni de var så mycket folk man visste knappt ut eller in haha. Sen var folk sjukt bråkiga och ja så kvällen vart inte som tänkt men ja sånt är livet haha 😉

Dagen efter var man som sagt ganska mör och köra bil i Sthlm själv var inget jag var Pepp på så då ringde en killkompis och sa att han ovkså var i Sthlm så då åkte han med mig. I alla fall jag är ju inte så van att köra i Sthlm och gps i där fan inte en bra kombo. Vi körde fel hundra gånger och ja tiden gick sen när vi väl kom rätt så missade vi av att svänga av mot Falun haha så åkte flera mil fel.. så vi tog in på ett hotell i Gävle haha, för ögonen var verkligen inte med om jag säger så efter ha kört bil i 7 timmar!
Så så var min helg! Går som sagt aldrig som jag tänkt haha. De är roligt sen i efterhand i alla fall ;)

Likes

Comments

Instagram@idaepettersson