View tracker

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

View tracker

Kolla mina nya borstar, så fina eller hur!! De bästa är att dessa är så billiga eftersom jag beställde dem från utomlands, ynka 30 kr tror jag dem kosta haha!! Har inte hunnit med att prova men av de jag sett så verkar dem faktiskt jättebra! Så återkommer hur dem är;)

Likes

Comments

Likes

Comments

Så de senaste dagarna har som sagt inte vart ett undantag med att tiden har gått för fort. Nu har liksom julafton hunnit vara men alltså å fick så himla mycket fint!! Jag är sååå tacksam.
Sen var det ju även juldagen i söndags och jag som hade det tidiga insläppet tyckte att dem där 5 timmarna gick extremt snabbt, för att jag hade såå sjukt kul. Som vanligt dansade man ju bättre en Beyonce Hahah.. fast nej man är ju inte född till dansare om jag säger så. Fast huvudsaken är ju att man har kul och bjuder på sig själv! ;)

I veckan blir det jobb och sen är det ju även nyår i helgen! Vi ska vara ett ganska så stort gäng så det ska bli super kul.

Anledningen till att jag skrev så sent är för att jag har vart på akuten tills nu. Vi fick alltså vara där i ett antal timmar.. men huvudsaken är att pappa mår bra! Så hörrni vill bara säga det att ta hand och var rädda om varandra!!
Kram

Likes

Comments

Likes

Comments

En av alla fina presenter jag fick! Jag har länge suktat efter en platta som är i silver och äntligen fick jag en. Så jag är väldigt nöjd!!

Likes

Comments

Och där var man 21 år!!

I alla fall under helgens gång har de verkligen vart mycket festligheter. Först i fredags var jag ut med ett härligt gäng och hade verkligen svin kul, över förväntningarna om man säger så.
Sen på lördag vaknade jag upp och jag var inte lika pigg som dagen innan haha.. I alla fall så kom alla och grattade mig hemma hos pappa och jag fick så himla fina presenter!! Så tacksam och glad för allt dem hade fixat och donat med!

Sen vidare till kvällen, som sagt så var det givet att gå ut eftersom jag fyllde år ,så de var bara att svira om till klänning.
Hade en lika kul kväll då också! Så vill tacka alla som var med och gjorde den här helgen till den bästa! Ni är så fina allihopa Love u! ❤️❤️

Likes

Comments

Instagram@idaepettersson