Heh här har det varit dött... Har som bäst sommarlov, även om det snart är slut. Denna sommar har jag jobbat med trädgårdsarbete. Det har varit väldigt lärorikt och trevligt tack vare mina super chefer! Kommer även byta studielinje till hösten, så nu blir det närvårdarstudier istället.
Kom även hem för en vecka sen från en 2 veckor lång semester i Sverige. Kommer ett skillt inlägg om det med bilder. Kommer även hända en super sak om några veckor, men det skriver jag mera om senare, så håll utkik!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Denna vecka var det en kort skolvecka = skönt! På torsdagen åkte vi ner till stugan. Var riktigt fint väder så satt i solen hela dagen, och så klart lyckades jag bränna mej på bröstet... Men riktigt trevligt var det. På fredag var det en hel del saker som skulle uträttas, tog nästan hela dagen, men de blev gjorda. Så det blev en skön kväll hemma sen. Idag har vi varit på lite loppisar, fotar syster ute, ätit glass och städat mitt rum. Snart skall jag bege mig mot Nico och Sofia för bastu och spelkväll. Blir säkert kul.

Några citat som är bra att komma ihåg.

Likes

Comments

Vi hade sån otrolig tur med tigern(?)! När vi kom dit låg den och sov en bit bort, men vi tänkte att vi går ovh ser på den innan vi far ifall den flyttat sig närmare, och just när vi kom dit var den och gick.

Vi var först lite besvikna på leoparderna att vi bara kunde se svansarna, så vi fortsatte vidare. När mamma kollade in i buren igen såg vi att de låg och sov i hörnet riktigt nära oss.

Så här nära oss var dom!!

Även björnen låg fast i fönstret, bara några cm från oss, dock på andra sidan glaset, men hur coolt var inte det?!

Vi hade en riktigt lyckad utfärd. Det var full sol hela dagen men inte för varmt. När vi satte oss i båten påväg tillbaka blev det mulet och kallt, så vi hade verkligen tur med allt! Verkligen lyckad dag!

Likes

Comments

Min lördag var lugn. Gick ut på en promenad i det fina vädret till butiken efter en morsdagspresent. På kvällen träffade jag J en stund och åkte runt i stan.
Igår var det morsdag här i Finland. Firade mamma med en god frukost, presenter och ett besök till högholmen. Fick några bilder men de kommer i ett senare skede, typ idag eller imorgon.
Idag har jag varit på blodprov för att kolla mitt sockervärde. Efter det åkte jag hem och åt frukost, fick inte äta eller dricka 8h innan, så gissa om jag var hungrig när jag kom hem! Halv 11 var det dags för skola. Fick då den trevliga nyheten att vår lärare var sjuk, så vi skulle få gå iväg och höra på guldsmedernas slutarbetespresentationer. Intressant och mycket fint som de gjort, även om jag inte förstod så mycket av vad de menade.
Skulle egentligen velat gå iväg på en promenad nu, men är alldeles för utmattad efter helgen så det får bli en annan dag!

Bilden beskriver mitt liv ganska bra nu känns det som...

Likes

Comments

Veckan har typ endast bestått av skola så har inte haft något att skriva om. Dagens planer är lite oklara ännu, skall hänga med mamma på något event och sedan försöka hitta någon morsdagspresent. Morsdag här imorgon ju. Ikväll skall jag kanske träffa Amanda, får se vad vi hittar på!

Avslutade min fredag med en cider framför "Let's Dance".

Likes

Comments

Mina dagar har inte varit så speciella. Har främst bestått av långa skoldagar, tummen ner. Igår var jag på en liten promenad och kaffe med fina Sara. Alltid lika trevligt att träffas och hoppas att det nu till sommaren blir oftare. Annars har det inte hänt mera, och lika lång skoldag imorgon igen....

Bilden har inget med inlägget att göra.

Likes

Comments

Har haft en bra söndag. Steg upp 10 tiden fixade mig i ordning försatt åka ner till stugan vår. Där odlade vi , grillade, åt och fixade lite. Kom hem vid 5 tiden åt och tog det lugnt. Vid 8 åkte jag till R spelade kort och chillade. Hade det mysit. Var hemma vid halv 11 och kollade just ett ex on the beach Sverige. Någon annan som ser på det?

Hår kommer en screenshot från weheartit, lite roligt sådär.

Likes

Comments

Har haft en trevlig och mysig helg bakom mig. På fredagen gick vi då in till centrum för att höra manskören och så syster fick leka parken. Kvällen spenderades hemma framför en film. På lördagen åkte jag och mamma till Salo för att besöka lite loppisar. Vi hittade nästan inget, så det blev billigt. På vägen hem stannade vi i Bjärnå för lite mellanmål. Men denna kväll spenderades inte hemma, utan hos Nico och Sofia med lite bastu och grillning. Rolig och mysig kväll och var hemma vid halv 3.

Likes

Comments

Imorse åt vi en supergod brunch med familjen. Tyvärr var jag såpass hungrig när vi började äta att jag inte fick någon bild, endast på vår fina dukning. Efter brunchen gick vi in till centrum och hörde på manskören som sjöng och så fick syster leka i lekparken. Nu väntar jag på att det skall bli mat, är super hungrig!

Likes

Comments

Någon som vet var man hittar denna college?

Likes

Comments