2017 var et år for mig, hvor der skete en masse ting. Et år jeg syntes er gået alt for hurtigt.

2017 er blevet brugt på en masse ting som fx. ture til København for, at mødes med Danmarks popdronning, og en masse dejlige koncerter, og hyggelige cafe ture med forskellige veninder. Det har været et år med nogle hyggelige klasse arrangementer, og fester. De sidste måneder i 2017 har været meget stressende, og de første eksamkarakter er allerede fundet.

Det har været nogle måneder med op- og nedture men, er endt med noget godt. Personlig har jeg selv ændret mig meget i 2017, jeg er begyndt, at se anderleds på tingene i livet. Det som plejede, at betyde noget er nu blevet ligegyldigt, og jeg er blevet mere mig selv. Nogle vil nok sige, at jeg er blevet egoistisk med nogle ting men, tingene har bare ændret sig og jeg er fulgt med. I oktober 2017 var den måned, hvor jeg havde gået på min nuværende skole i et år. Det har været et fantastisk år, som jeg aldrig vil glemme. Jeg håber de sidste måneder, bliver ligeså gode.

December var en dejlig måned med, juleaften med familien, og nytårsaften som jeg tilbragte med nogle fantastiske venner. Intet i 2017 vil jeg være foruden, for det har været med til, at gøre mig til den jeg er nu.

Jeg håber, at 2018 byder på ligeså mange fantastiske minder som 2017 gjorde. Selvom jeg allerede nu kan sige, at det bliver et år som bliver fyldt med mange tåre. Da vi går de sidste måneder i møde med klassen. Hvilket bliver utrolig hårdt ikke, at skulle se alle de fantastiske mennesker i min hverdag mere. Mange af mine veninder tager også på efterskole, hvilket jeg ikke har valgt at skulle. Jeg er sikker på, at året bliver godt trods, de lidt mere kedelige stunder der kommer.

Jeg håber i alle, for et godt år!!

XOXO<3

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hey girls

Som en start her på bloggen tænker jeg, at det kunne være FEDT lige, at få et indblik i hvem jeg enlig er. Hvordan jeg er som person. Hvad jeg bruger min tid på og hvad jeg laver til dagligt.

Jeg hedder Ida Christensen, og er 15 år gammel. Jeg bor på Vestsjælland, og går til dagligt i 9. klasse på en friskole. I min fritid er jeg ofte sammen med veninder, og venner. Udover at det meste af, min tid går til det. Så bruger jeg en masse tid på skole og lektier, da det er 9 klasse jeg går i og det betyder, at eksamen er lige om hjørnet. Derfor er der selfølgelig en masse afleveringer, og lektier til hverdag. Når jeg har tid, og der ikke er for mange lektier så går jeg i fitten med en god veninde. Helst 1-2 gange om ugen men, her i julen har vi holdt lidt ferie, og hellere slappet af.

Jeg elsker, at se en god film eller serie på Netflix i sengen, og ellers bare slappe meget af med venner og familie. Jeg elsker, at tage en masse gode billeder til min insta, og generelt bare have en flot, og stilede insta. Shopping er også noget som jeg elsker, at bruge min tid på, bare det at bruge penge kan jeg godt lide. Dog nogle gange lidt for meget.

Som person er jeg meget glad, og smilende. Dog kan jeg godt være svær, at komme ind på, og lære ordenligt, at kende. Da jeg godt kan være stille, og lidt indelukket lige når du møder mig.

xoxo, hehe

Likes

Comments