Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hur mysigt är det inte här där jag jobbar?! Drömlikt enligt moi

Likes

Comments

livsstil och träning

Såhär såg jag, Gry, Alma och Moa ut igårkväll när vi hade planer att dra oss till ett halloween partaj!

Tjenixen på dig din trogna läsare, kul att du tittar in här igen<33333

Jag sov veerkligen ut idag. 11.33 kom morsan in och väckte mig vilket är sjukt då jag vanligtvis vaknar runt 08.00 / 09.00 när jag är ledig. Men anledningen till den långa sovmorgonen var för att jag kom hem lite väl sent igår natt (morgon?).

Hade dock inga planer för dagen idag, då jag hade fått ett arbetspass som började 17.00 och när jag ska arbeta kvällen, så vill jag oftast ta det lugnt på dagen. Behöver all energi jag kan få för att klara av ett sent arbetspass.

Frukost var iallafall absoluta prioriteten när jag vaknade, det bästa som finns. Breakfast lovers you hear me?
Resterande tiden av dagen bestod av serietittande och pluggande då min älskade (läs med sarkasm) lärare gav oss en inlämning som ska vara inlämnat måndag, puss på dig!

Btw jag har total fastnat i en serie på Netflix just nu! Vet att många behöver serietips så tänkte vara lite bror änna ;) Den heter the Defenders och är en marvels serie! Så för er som hatar allt med superkrafter och kriminalfall, så kanske inte denna serie är något för er.
Men till er andra: ge den en chans vettja!

Jag älskar att kolla på någon serie när jag äter frukost tillexempel. Tappat kärleken till youtube rätt hårt det senaste... (fun fact?)

Nu har jag iallafall kommit hem från jobbet och degar framför tv;n med en snarkande fader i soffan bredvid, mys.
Imorgon blir det jobb igen och därefter ska jag troligtvis ta mig till gymmet för att dämpa söndagsångesten deluxe.

Kramkram på er!

Likes

Comments

...whoops.

Det där med att vara rutinerad och hålla en blogg levande kanske inte riktigt var min grej i våras... men jag ska ge mig själv en andra chans! Tycker ändå det är riktigt sköj och det kan vara skönt att skriva av sig ibland.

Och för att ni ska ha lite koll på vad som kommer publiceras här, så lär jag informera er lite om mitt liv i stunden. Jag går nu i andra ring på Gymnasiet och trivs superduperbra verkligen! Jag tar mig till gymmet några gånger i veckan och resterande tid antingen pluggar jag, umgås med vännerna eller bägge delarna samtidigt. love <3


Idag har jag iallafall hunnit med ett benpass och senare kommer mina mysiga vänner och hälsar på. Tacokväll och halloweenpartaj står på schemat!

Det var allt för mig (än så länge), kramkram

Likes

Comments

Bilder från buffébordet på mammas släktmiddag idag, bästa

Likes

Comments