View tracker


En julklapp i förtid. Julklappen fick jag av famo på onsdagen. Alltså kolla hur fin och vilket annat märke än såklart Balmain. Can´t be happier! Necessären tycker jag är så fin att man också kan använda den som en clutch och det betyder att den verkligen kommer att följa med till Thailand som också schampot och balsamen. Dessutom kom det en liten kam med. Perfekt kit.
På tal om att packa med till Thailand så är det här det enda som jag fått "packat" med. Började igår med att skriva lista, men kom inte längre än 5 saker. Känner att det kommer bli brottom ännu, måste ju testa alla bikinin/kläder och ännu tvätta/stryka det som behövs.. Det kommer bli kris ännu och det värsta är att jag vet det redan nu och får ändå inget gjort..6 dagar kvar(!!)

Idaemilii

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker


Nu ska jag just starta till Glöggrundan 2016 som är i Åbo. Kör dit med Fia och Jessi som sällskap. Vi hade verkligen tur med att få biljetterna, dom hade ju tagi slut på 30 sekunder!
Ska bli roligt, vi börjar först med inflyttningsfest hos Emilia och därifrån vidare för att gå runt minst 10 barer och få stämpel, till sist blir det efterfest och där emellan säkert allt möjligt vad vi hittar på! Skönt att få några dagar från jobbe ledigt och jag hoppas verkligen det blir roligt. Det var verkligen roligt förra åre!

I år kommer tyvärr int John med, han fick i förrgår veta att han hamnar jobba.. Somtur blir det hur roligt som helst med flickorna!
Nu ska jag iväg och ha det roligt, berättar mera om Glöggrundan när jag har lite bilder!
Just det(!!) På efterfesten kommer uppträdarna vara Nause, Freddy Kalas och Bastupojkarna. Lyssna igår på dom och omg hurdan magaluf tb det kom! Kan int vänta att idag få höra dom, måst se till att int missa de!

Ha en bra torsdag!

Idaemilii

Likes

Comments

View tracker


Imorgon är det 24 dagar till jul och första dagen man får öppna julkalendern!
Här är min gjorda julkalender åt John. 24 paket och varje paket innehåller en öl (alla är olika). Ingen dålig ide´e va? Var int lätt att paketera kan jag berätta och billigt blev det inte heller, men här tills har John varit riktigt glad av att han fick en! Vi sa ju inga julklappar åt varandra, men det här räknas inte då det är en julkalender eller va? haha.
Dessutom bakom varje kort skrev jag en rolig kärleks quote som han alltid får läsa. Helt roligt då jag kommer att vara den största delen av julkalendern borta! Kan inte vänta att han öppnar imorgon den första.
Vad tycker ni om julkalendern? En bra eller en dålig ide´e?

Idaemilii

Likes

Comments


Har inte ännu heller börjat skriva min lista om vad jag ska packa till Thailand. Åker ju inte den här fredagen men redan nästa! Det börjar närma sig. Idag har jag fått sökt min resväska och jag har just fattat att den resväskan jag har haft till en för längd veckoslut ska jag nu ha till tre veckor. Hur ska allt rymmas?
Jag måste ju börja skriva min lista senast imorgon, har ingen aning vad jag borde skaffa ännu före resan och börjar ha ganska så många fullbokade dagar härifrån framåt.. tiden har gått så fort nu den senaste tiden, tror ju det är en månad ännu kvar tills vi ska åka!

På bilden ser ni dessutom min nya dator fodral. Hitta den på Galna Dagarna på Stockmann och den kostade bara 16,90€. Den kommer bli perfekt till resan då datorn troligtvis hänger med!

Idaemilii

Likes

Comments

När saker inte går som jag vill. Jag kan bli så irriterad av saker som inte går som jag vill. Jag brukar planera min dag helt och hållet från början till slut och när det inte sedan går som jag vill blir jag arg och besviken och tycker allt är fel.

Att det är så mörkt när man ska fota. Jag vill ha ljusa bilder och oftast med vit bakgrund, men då det är så mörkt ser inte det vita vitt ut utan grått. Dessutom då det är så mörkt hinner jag bara ta outfit foton på veckosluten om inte jag då har andra planer.

Då jag inte får mat när jag är hungrig. För det mesta gör John all mat här hemma och när jag är hungrig och jag inte fått mat eller kylskåpet är tomt kan jag bli så irriterad. Min mood faller från 10-0 på bara några sekunder.

Tidiga väckningar. Det är något jag verkligen hatar. Det värsta är att veta att så många andra sover ännu och man själv hamnar stiga upp, på tal om avundsjuka.. Jag är så arg på morgonen då jag inte har fått sova ut. Till mamma säger jag att jag har lindrig narkolepsi eftersom jag är trött hela tiden, jag skulle ju kunna somna stående då jag är riktigt trött.

Jag är så bred vid revbenen. Jag har under de senaste åren märkt hur bred jag är vid revbenen. Inga skjortor vill sitta bra på, de sitter bra på ner, men uppe så får jag skjortan int rak och problemet är inte stora bröst, för det har jag inte. Triko toppar är det enda som sitter normal på. Och andra problemet är att hitta en passlig bh. Det är något som är sjukt svårt. Jag vet att det vanligt vis redan är, men att hitta rätt "längd" som jag oftast ska ha 80-85 gör att kupan på bhna är oftast för stora då. Väntar ännu på att hitta de perfect ones som inte klämmer.

Jag vill inte/kan inte lagat mat. Jag har aldrig varit intresserad av att laga mat, kanske för att jag aldrig har behövt göra det heller då mamma är helt sjukt bra på det och nu bor jag med John som gör sjukt god mat. Då jag skulle vilja äta vill jag inte laga mat då de tar för länge, när jag är hungrig vill jag ha maten genast int efter en timme. Sen har jag ju nog gjort mat, men det hamnar oftast till roskisen av att jag har försökt blanda allt möjligt ihop som sedan int går att äta.

Att jag är dålig på att skriva. Nåt som irriterar mest just nu är att jag int kan skriva. Jo jag skriver ju hela tiden, men sådär bra vet ni. Ett blogg inlägg som skulle vara intressant, som skulle väcka tankar eller att jag skulle kunna skriva ner egna tankar och så, men jag är så dålig på det, har alltid vari dålig i moddan. Att stava rätt kan jag inte heller, försöker nog bättra på det varje dag.

Det är inte så svårt att hitta på saker som irriterar en, men det är också intressant att skriva upp och tänka vad det kan vara, nu kan jag börja hitta på lösningar som skulle hjälpa åt alla mina irriterande problem.
Är jag den enda som irriterar sig på de här sakerna?

Idaemilii

Likes

Comments


På fredagen satt vi båda hemma med John, åt ostar och kolla på serie. Alltså ostar är ju bara så gott och det bästa är att det blir alltid kvar till nästa dag också! Vi var så trötta båda två och efter att vi var helt mätta to det int länge tills vi båda halv sov på soffan. Så efter det var det bara att stiga upp och gå och sova. Skönt med att man fick sova hur länge som helst. Vi sov ju till nästan 12, men då brukar jag få panik av att dagen går för fort ifall jag inte stiger upp..
På tal om sovande så ska jag ta och sova lite tills John kommer hem från jobbet och sen ska jag nog städa lite, men det säger jag alltid och brukar ändå inte få det gjort.. Nytt försök idag.

Idaemilii

Likes

Comments


Igår blev det pepparkaksbak här hemma. Degen är ju det bästa, haha. Det var faktist riktigt julfiilis här hemma. Efter att pepparkakorna var färdiga dekorerar vi dem med glasyr, franska pastiller och strössel. Nu är de alla snart uppätna.
Jag blir så arg när det är så mörkt hela tiden. Bilderna blir int alls så ljusa som jag vill, fast jag tror att jag inte är den enda med detta problem. Dessutom blir man så deprimerad av att det är så mörkt.

Igår efter att vi bakat gjorde vi mat och där efter for jag iväg till Saara var vi var hela kvällen med hennes vänner tills vi for ut till stan. Vi hade så roligt, vet int när jag senast har skrattat och haft så roligt(!!) Mera sånhäna kvällar, tack, fast mindre sånhäna dagar som idag när man mår lite dåligare än vanligt..

Idag ska jag inget extra mera, se nya Gilmore Girls som kommit ut på Netflix och gå och lägga mig tidigt.

Idaemilii

Likes

Comments


Igår var det Black Fridag och jag for efter jobbet till Cubus som hade -50% på rockar. Köpte den här beige rocken som jag tittat på förut. Nu var den bara 29,95€. Enda dåliga med rocken var att storlek S satt bra där nere, men uppe var den lite spänd och ärmarna med. Storlek M igen var helt för stor där nere och uppe och ärmarna fortfarande spända(!?) Jag bestämde mig för storlek S. För att den ska vara perfekt får jag bara gå ner i vikt, så lätt är det. Tycker ändå rocken är så fin och kunde inte lämna den i butiken. Den sitter bra på och är riktigt varm (testat idag).
Jag hittade inget annat från nån butik och inte på nätet heller. Kanske för att det jag skulle ha villa ha så hade de slut på storlekarna. Men kanske helt bra, min plombok tackar.

Idaemilii

Likes

Comments

Throwback

För en sånhär mörk och dyster dag skulle jag göra nästan vad som helst för att få sitta med det här gänget på Paahtimo igen (om jag minns rätt var vi nära på 10 stycken där). Det är bara så mysigt. Det har gått över 8 månader sen denna kväll och då alla nu är splittrade runt om Finland och resten av världen har det int blivi flera sånhäna kvällar med hela gänget.. Somtur var vi då och hoppas, hoppas är vi alla ihop samlade igen soon. På nyåret hoppas jag vi kommer vara tillsammans precis alla igen!

Nu ska vi dricka glögg här hemma och kolla på serie förrän det är dags för att gå och sova och vakna upp till fredag, fast veckan gått snabbt så har jag väntat på fredagen som bara den, jag har inga planer, men att få vaka länge och sova länge på veckoslut är ju höjd punkten!

Idaemilii

Likes

Comments


Cellular performance lifting peel-off mask.
Denna ansiktsmask fick jag av mamma. Har länge villa ha en ansiktsmask som bara kan dras bort och inte behöver tvättas bort. Masken är helt genomskinlig och det hörs två burkar där du först ska sätta den med nummer 1 på och sen den med nummer 2, hur enkelt som helst.
Sen är det bara att vänta en stund (20 min) och sen bara dra bort den. Själv har jag aldrig förut lagat en sån så nu vet jag till nästa gång att inte det alls ska fara på ögonbrynen eller vid håret, jag som ännu har så mycket babyhår på pannan så det är inte helt lätt. Dessutom är burkarna små och på vissa ställen borde jag ha lagat ännu tjockare med krämen, men nu vet jag till nästa gång.
Rekommenderar denna produkt, så enkelt och jag tycker verkligen att det är roligt att riva bort den sen, haha.

Idaemilii

Likes

Comments