Hverdag

Hei skjønne <3

Tidligere denne måneden var jeg på en liten skin-care-spree. Nå på vinteren er det spessielt viktig å ta vare på huden. Huden min har i alle fall tendenser til å bli super tørr i t-sonen og resten er oljete. Tidenes kombinasjonshud, men det er heldigvis ikke alt for vanskelig å kontrollere hvis man bare tar seg litt ekstra tid og kjøper noen gode produkter som passer en enkelt sin hudtype. Personlig er jeg veldig av-og-på når det kommer til hudpleie: en måned sovner jeg med sminke og glemmer å smøre meg inn med krem, neste måned bruker jeg 10 forskjellige produkter i rutinen min. Nyttårsforsett å holde linjen litt jevnere, kanskje? haha. Dette er noen av mine favoritter på badet!

Disse 4 er nøkkelproduktene i rutinen min. 1. Elemis Frangipani Monoi Body Oil. Denne bruker jeg etter dusjen og smører inn på albuer, knær og neglbånd. Den gjør uuunderverker for tørr hud! Albuene mine er silkemyke etter noen runder med denne. - 2. Elemis Eyes Awaye Recovery Gel. Denne øyekremen er laget for å vekke opp øynene, spesielt etter å for eksempel ha sittet på pc´en litt for lenge, eller bare kjørt bil. Den vekker rett og slett opp og har en strammende følelse. Utrolig deilig! - 3. Elizabeth Arden Pro Gentle Facial Cleanser. Denne bruker jeg like godt i dusjen som i hudpleierutinen min på kvelden. En lett, skummende rens som skånsomt eksfolierer og etterlater huden myk og frisk. Fjerner makeup og smuss fra dagen. Man kan virkelig kjenne at den går dypt i porene. - 4. Elemis Hydra-Boost Day Cream. Suuuper krem for de tørre partiene i ansiktet, og ikke minst ett vinduder for å legge sminke over. Den jevner ut og glatter hele huden, uten og legge seg som ett tykt lag utenpå.

Mask of magnaminty fra LUSH! Dette er vel ikke noe sjokk, jeg føler at alle jenter i hele verden har denne og elsker den. Det er en dyprengjørende maske med en blanding av milde, men effektive ingredienser for å rengjøre, roe ned og fjerne døde hudceller. Denne kan desutten brukes hvor man vil på kroppen:)

Noe jeg har lært meg det siste året er hvor viktig det er med hvilke såper man bruker. Mange såper tørker ut huden v e l d i g og det er ikke noe man ønsker når man vasker seg såpass ofte (naturligvis). Det siste året har vi brukt såpe fra Molton Brown, og wow.. FOR ett utvalg! Her er det lukter for alle og en hver. Jeg bruker også en lotion etter, for å bevare fukt. Neglbåndene mine trenger virkelig det for å ikke sprekke opp, og ikke minst lukter denne himmelsk.

Duftlys er absolutt noe som gjør hele opplevelsen mye finere. Ikke minst lukter det utrolig godt, men det er også koselig med tente lys. Dette er min absolutte favoritt - Crisp Champagne. Duftlys kan man jo få kjøpt i alle prisklasser også! Jeg bruker også denne rensen fra foreo. Jeg bruker kremen som hører til, med litt vann i ansiktet og beveger den i sirkler på ansiktet. Hele er av silikon, som er 35 ganger med hygenisk enn for eksempel en børste. Den renser dypt i porer og vibrasjonene setter i gang blodet i ansiktet som hjelper til med å bevare huden ung og frisk - samt at det forebygger arr osv.. knallgod!!


Hvilke produkter vil du anbefale videre?

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Snøen faller ned på utsiden og jeg sitter urolig i vinduet og ser på. Alle menneskene som løper fra bilen og inn i butikken, akkurat som om de tror de kan løpe fra snøen. At de er raskere. At snøen er farlig. Det er så rart det med været, og spessielt snø. Det legger liksom stemningen over det hele. For humøret, for planene. Men det er en liten trøst i snøen og. Jeg får lov til å sitte inne hele dagen, jeg får lov til å være nedfor. Når snøen faller forventes det mindre av en. Som at i dag er det ok, i dag er alle litt lei seg, i dag er du ikke unormal og i dag er du ikke alene. Men så er jeg jo det. For her sitter jeg i vinduskarmen helt alene.

Men regnet er verre. Når snøen treffer luen ligger den som en vakker krystall før den smelter inn i varmen og minner deg på det gode. Lyden av regnet som plasker ned derimot, minner om ensomheten og sorgen, og regndråpene som triller nedover vinduene er som tårer.

Så har jeg det kanskje ikke så ille likevel. Været er det samme for meg, som naboen og mannen ute i gata. I dag er en fin vinterdag, og jeg sitter i vinduet og ser på mennesker mens jeg venter på at klokken skal bli nok så jeg kan løpe igjennom snøen og stjernene igjen.

Likes

Comments

Hverdag

Håper alle har hatt en fin dag, det har jeg i alle fall!

Dagen startet halv åtte da vi kjørte bilen til EU-godkjenning, før jeg tok toget til Horten for å møte lillebror, mamma og mormor for å spise lunsj og handle siste julegaver. Vi var på en ny cafe, og wow for en god lunsj! Elsker dessuten når jeg starter dagen tidlig, jeg er tidenes A-menneske og morgenen er definitivt favoritttiden min i løpet av dagen. Jeg føler jeg får utnyttet maksimalt om jeg er i gang tidlig, og det er utrolig godt å føle på. De dagene jeg sover til over klokken 10, går dagene sakte og jeg lengter etter å legge meg igjen. Får også en tendens til å føle meg veldig nedfor? Man får heller ikke tid på morgenen til å komme i gang med god frokost og uten å stresse med å få på noe sminke og børste tenner, noe som er overraskende forferdelig for meg. Noen andre som også er sånn?

Resten av kvelden skal jeg bare se på en serie (anbefaler Lucifer om dere ikke har sett den! Den er på Netflix) og bake pepperkakehus. Kjæresten og jeg skal også en tur på treningssenteret. I morgen håper jeg vi henter bilen igjen, og får jobbet litt. Førjulstiden er såå koselig men samtidig såå stressende. Det er godt å få ting gjort.


Nuss fra meg<3

Likes

Comments