Header

Som jag skrev innan, min födelsedag har varit jätte bra! Började morgonen med sjungande och paket öppnande sen åt vi frukost, äggrör, bacon, frallor, frukt, juice och nutella. Efter det fixade jag och Linnéa oss och en sväng på stan och kollade affärer. Vi passade även på att äta på creperiet för de var ju ändå min födelsedag. På kvällen sen var vi ute och åt familjen och mormor, så mysigt!!

Och tack allihopa för ALLA fina gratulationer, blev jätte glad!!!!


Likes

Comments

Hej idag är det min dag, idag är det jag som fyller år, jag som får bestämma vart vi ska äta och vad vi ska göra. Känns så bra!!!
Har firat den med Linnea här på Gotland och sen min familj!!!! Tack alla som har gratulerat mig, ni är bäst!!

Likes

Comments

​ÄNTLIGEN!!!!! Har väntat enda sen första dagen han började räkna ner och alla dagar han bett olika kändisar att skriva "What do you mean" på en skylt och lägga ut. ÄR TOTALT NERKÄRAD I DENNA LÅT!!
Kan ej sluta lyssna.. Vad tycker ni??

Likes

Comments

​På höstlovet åker jag, mamma, Alvin och Patrik med våra kompisar Patrik, Johanna, med deras barn som är 6, 4, 1år till GranCanaria, Playa de Amadores. Har varit i GranCanaria i Arguineguin innan och då var vi på denna strand och badat och sen kollat centrumet som ligger där. Även varit på någon beachclub där. SÅ fint verkligen. Vädret är mellan 26-30 i skuggan, varmt och gutt.
Åker 21 oktober, är borta en vecka såå skönt!!

Likes

Comments

Slutade två idag så drog till gymmet. Så skönt förutom att jag har DÖ ont pga träningsvärk sen igår. Har verkligen satsat på min träning till 100% sen sommarlovet slutade. Körde hela förra veckan på gymmet förutom helgen och nu körde jag både eget och pass igår och sen idag eget pass med Moa och Linnéa. Imorgon ska jag och Elina på tabata pass, ingen av oss har testat. Verkar dock sååååååå jobbigt men ändån kul.
Jag äter heller inget godis, inga kakor och ja inget onyttigt om det inte är undantag tex semester, födelsedag, fest osv ni förstår.
Ska köra stenhårt och satsa på detta nu tills jag åker utomlands 23 oktober, för vill kunna gå där i bikini utan att ha ångest att visa mig i det. Sen även när jag kommer hem ska jag fortsätta träna till sommaren och när jag flyttar får jag köpa nytt gymkort!!

Likes

Comments

​Satte ihop ett collage med kläder och skor ifrån Nelly med allt under 500 lappen. Ska jag vara ärligt vill jag ha alltihopa jag med!!! Klicka på plaggen för att komma till dom.
Min favorit är nog den ljusrosa klänningen eller twin settet. 

Likes

Comments

Grå långörade - Bikbok 199kr, poncho - Åhlens 299kr, klänning - Bikbok (vet ej pris för fick den av min låtsas mamma), lösögonfransar - La vie 15kr/st


Likes

Comments

​Min helg i Visby har varit väldigt bra!! Fint väder och god mat. Ska inte klaga. Varit på stan, shoppat, ätit mat, myst framför tvn och ätit glass i solen. MYS!!!
Ska även till Visby nästa helg med mamma, Patrik, Alvin och Linnéa, då jag fyller år, jippi!!!!!

Likes

Comments

Instagram@poopuuida