Header

Min Stockholms vecka. Grönan, mat, fika, stan, kompisar och Sandhamn. Haft en mysig vecka. Vi köpte också en bil, min nya lilla pärla. Som jag ska övningsköra i och sen blir den min bil när jag fyllt 18.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

det enda Maja och jag gjorde herromdagen, äta äta och äta. Mat o mat o mat, men gott var det! Ska inte klaga. Mysigt med!

Likes

Comments

Jacka - bikbok / tröja - nakd / jeans - zara / väska - h&m / örhängen - h&m / skor - J Lindeberg

Fick med mig en jacka hem herromdagen, älskar den!!! Så snygg till så mycket, jeansjacka har blivit så populärt på senaste, tycker även en blå jeansjacka är så snyggt men fastande för denna gråa.

Likes

Comments

Alltifrån besök från Jossan till middagar med vänner till familjemiddagar till glass och annat mysigt. Har sisådär jobbat hela sommaren så varit dålig på att blogga. Men tänker dra igång igen med bra uppdateringar och mycket roligare inlägg nu när skolan börjar igen och man kommer tillbaka till rutinerna. Hoppas ni haft ett bra sommarlov eller en bra semester. Kramis

Likes

Comments

Majas jobb <33
Godaste kaffet jag vet och godaste smoothisarna och juicerna!!! Tips, gå till josbaren!!

Likes

Comments

Jobbet tar över, jag och jessie jobbar nästan varje dag! 10:15-16:15, pga på bussarna. Vårt jobb är väl ganska okej tycker jag. Mycket skitjobb då vi är runners men när vi sitter i kiosken och de är sköna personer som jobbat är de ganska kul. Nu har afterbeachen börjat så blir lite folk och ös ändå. Roligt!

Likes

Comments

Wow, har inte ens några ord om hur BRA Bråvalla har varit. Umgänget, vänner, artister och allt. Allt har varit bra. Förutom de dyra priserna på mat och dryck... haha aj aj. Men det var värt! Haft så himla kul, tack alla som varit med och förgyllt mina dagar.
Genom regn och rusk till sol och moln och även iskalla nätter i ett tält så är jag nöjd.

Det tråkiga är dock att de ej blir något 2018.. men vi hoppas vi ses snart igen, helst 2019. PUSS

Likes

Comments

Igår blev de middag på Pinchos. Skulle endast vara jag och Alvin men då följde tjejerna med. Det var riktigt mysigt och riktigt gott.

Idag är det första dagen på jobbet med Jessie, det har gått bra förutom att jag har feber och mår sådär men har kämpat mig igenom dagen. Cred!!! Bråvalla did not make me good, haha. Sova i tält är inte min grej i kylan. Sjuk innan Bråvalla, sjuk efter Bråvalla fy..

Nu ska jag hem ta en panodil och sova bort febern, har även hand om Alvin ikväll. Då både mamma och Patrik jobbar sent.
Imorgon är det en ny dag, ny dag på jobbet, hoppas jag mår bättre.

Likes

Comments

(Sponsrat inlägg)
Att jag verkligen alltid blir lika nöjd över skalen jag får. Älskar dem. Liksom kolla på de gröna med bladen på? Är kär. Kände också att jag behövde ett plånbokskal och det bästa är att alla skal från idel är magnetiska och passar till det svarta plånbokskalet.

Med koden "SOMMAR20" får du 20% rabatt på din beställning. Den är giltig i 24h så skynda er.
KRAM PÅ ER #idealofsweden

Likes

Comments

Instagram@poopuuida