Det har blivit en del shopping under dagarna i huvudstaden. Som vanligt hittar jag alltid alldeles för mycket saker som jag känner att jag vill ha eller behöver när jag går i affärer och jag hade lite problem att tygla mig även denna shoppingrunda. Men jag är såå nöjd med varenda plagg och bättre bilder kommer så fort som möjligt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag och Hannes lekte med light painting igår. Inte de vackraste kreationerna men vi blev supernöjda och vi hade jättekul.

Likes

Comments

Nu väntar några dagar i Stockholm med min fina pojkvän. Igår låg vi bara i sängen och kollade på serier. Det är sjukt hur man uppskattar en säng efter att ha sovit två på en liten luftmadrass i en vecka! Nära lägenheten vi lånat hittade vi en thaivagn som sålde vegansk mat, supergott! 

Likes

Comments

​Det var verkligen jättevackert på Gotland. Visby stad var full av kullerstensgator och blomster. 

Likes

Comments

Nu har vi precis kommit hem från Almedalen, Sveriges största politiska mötesplats. Vi har träffat massor av nya gröna ungdomar och tagit del av debatter, tal och seminarium samt skrivit under diverse namnlistor och medverkat i en demonstration. Vi hade en tuff start på veckan då vi bland annat gick vilse och vår luftmadrass gick sönder men annars har veckan varit väldigt rolig och givande!

Likes

Comments

Igår kväll gick jag och Hannes ut på promenad och fotade lite. Nu är vi påväg till Gotland och Almedalen. Det ska ju vara jättefint i Visby så förhoppningsvis kommer jag kunna uppdatera bloggen med massor av fina bilder! <3

Likes

Comments

Äntligen har juni-boxen kommit. Denna månad var det Carolina Gynning som designat boxen med temat Ibiza Queen och den va verkligen supersnygg! Den kommer passa jättebra i en av mina hyllor. I boxen fanns en Sebastian Professional Re-Shaper, en hårspray som ska gå att borsta ur samt forma frisyren i upp till 18 timmar. Man fick även två ögonskuggor, Glazel Visage och Medusas make-up i champagne och lila och en Cheek & Lip Tint av Elizabeth Mott. Jag brukar aldrig använda lila ögonskugga så den får bli en present och den andra ögonskuggan fick jag redan i förra boxen men den var verkligen superfin så det gör mig ingenting! I boxen fanns även ett presentkort på Viaplay i två månader vilket passar väldigt bra nu eftersom att jag åker till Gotland imorgon för att stanna där en vecka! Men nu till det jag väntat på hela månaden - Wonderland Jewelry Tattoo från LULU DK. Gynning fick nämligen välja vilket motiv smyckestatueringarna skulle ha och jag är verkligen jättenöjd. Dem passar lika bra till vardags och på beachen som till fest!

​Få en lyxig box full av skönhet! GLOSSYBOX är den perfekta vardagslyxen. För endast 139 kr per månad får du hem en lyxig box med fem skönhetsprodukter. Klicka HÄR för att bli medlem!

Likes

Comments

Några bilder från underbara dagar i Spanien! <3

Likes

Comments