Just nu sitter jag i vardagsrummet, kollar runt på olika bloggar för lite inspiration. Jag lyssnar på Therese & Zätas podcast och dricker redbull inför jobbet. Jag är inte alls sugen på att jobba, vill vara hemma och umgås med min lilleplutt.

Herman & Rasmus gick för en stund sen till en kompis, så jag är ensam. Vilket jag inte har varit på ett lång tag, kanske därför jag har svårt för att slappna av. Är hur trött som helst men kan verkligen inte sova, det kommer jag väl få äta upp när jag väl kommer till jobbet.

Jag vill passa på att tipsa er om mina favorit produkter för läppar.


Dessa läppglans är inte bara fina på läpparna utan gör även läpparna fylligare genom 100% gröna ingredienser!! Heja forskning och gröna ingredienser!!

Hör av er vid intresse.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Mitt förra inlägg försvann av någon anledning?! Men där skrev jag ungefär bara vilken bra natt Herman har haft och vilken dålig jag har haft.

Efter promenaden som jag och Herman tog så pratade vi med Julia på Facetime, samtidigt som Babblarna var på. Nu har jag ätit gårdagens korvstroganoff och haft en Mudmask och lite peeling. Nu ska jag bara vila inför jobbet.

Likes

Comments

Denna BeautyBox fick jag hem från min syster. Som driver sin egna verksamhet. Hon säljer produkter som är framtagna genom forskning och innehåller 100% gröna ingredienser. Det bästa med denna verksamhet är att det finns över 200 produkter!?!? Du kan alltså beställa hem nästa vilken skönhet produkt som helst! Julia har dessutom massvis med härliga erbjudande dag för dag, så missa inte detta!! Gå in på hennes Facebook sida för mer information HÄÄÄÄR. Hennes blogg hittar ni här .

Hoppas ni blir lika nöjda som jag är!!


Likes

Comments

Kan vi bara take a moment, ägna 5 minuter åt deltagarna i Paradise Hotel. Jag får ONT I MAGEN. De är vuxna människor? Jag SKÄMS.

Jag tycker synd att de inte förstod att de framstår som mobbar i tv. Man beter sig inte som de gör, verken på tv eller i verkligheten. Det är grov mobbning som pågår och jag hoppas innerligt att alla inne i det huset ber om ursäkt till Matilda som i detta fall blev utfryst. Det är ett praktiskt exempel på hur mobbning som leder till självmord går till. Hur man sända en sådan sak på tv och hur kan inte tv3 gå in och göra något åt detta när det väl pågick. FY, usch.

Vi snackar alltså om folk mellan 19-26 år som har sparkat på en person som ligger ner. Jag tror att vi alla som sätt programmet vi se en ursäkt till Matilda. Det är de enda rätta.

Bilden tagen från Google.

Likes

Comments

Som ni ser på bilderna så var jag och Rasmus på bio. Jag kände mig helt instängd efter att ha varit inne hela dagen så frågade mamma om hon kunde barnvakta en stund. Det resulterade i att Rasmus och jag åkte ner till stan och såg på Kong - Skull Island. Trodde inte alls att jag skulle gilla den, men jo. Den var superbra så den rekommenderar jag. Vi såg den i 3D, vilket inte gick som tänkt då Rasmus är blind på ena ögat. Vi trodde det skulle fungera eftersom glasögonen inte längre är blåa & röda men nej. Han såg, men allt var "normalt".

Nu ligger jag och denna gobit i sängen och ska sova. Han är inte alls lika varm längre så jag hoppas på en lugn natt.

GODNATT.

Likes

Comments

Det gör så ont i mammahjärtat när lillen mår dåligt. Han är varm, rosenröda kinder och låter besvärad under hans vakna tid. Dock så är jag glad att han äter och fått i sig vätska! Nu har han fått en värktablett så han är lite piggare. Men jag vill så gärna att det ska vara jag som är sjuk och inte han. Nussen.

Blev inget besök hos prästen idag, vi ville inte gå ut i blåsten med Herman.

Likes

Comments

VI SKA FLYTTA

Vi flyttar in med hyresbostäder. Wihu. Som jag längtar. Rasmus, jag och Herman ska alltså flytta till Rambodal. Jag öppnade precis brevet och fick en rysning i hela kroppen.

Likes

Comments

Jag hade rätt. Herman vaknade och var jätte gnällig samt varm. Stackarn är sjuk, eller det är iallafall vad jag tror. Jag har letat efter hans temp överallt, men kan inte hitta den. Vi som alltid brukar lägga den i samma låda (de få gångerna vi har fått använda den)

Herman somnade direkt efter maten, så jag la han i sängen tillsammans med Rasmus. Så nu sitter jag själv framför tv:n och kollar på youtube.

Vi får se hur denna dag slutar.

Likes

Comments

Nu på kvällen åkte jag och min lilla familj iväg för lite ärenden. Vi hamnade till slut hos Julia där vi myste på chokladbollar, godis och morötter. Det blev en tidig kväll för Julia ska upp tidigt imorgon. Herman däremot, han har sovit ca 80% av denna dag. Han har inte heller ätit speciellt bra så jag börjar misstänka en lite sjukling. Håller tummarna för att det inte är så. Imorgon ska vi träffa en präst, inför Hermans dop. Annars har vi ingeting planerat.

Likes

Comments