​Detta är två av mina favorit affärer att shoppa kläder på. På senaste har verkligen dom steppat upp sitt game, speciellt gina tricot har fått in så himla snygga kläder och accessoarer. Jag har ju aldrig varit nån som bär annat än typ ett par vanliga jeans och en basic tröja, men nu på senare har jag börjat älska lite annorlunda, typ lite mer utstickande kläder. 

Skorna som ni ser på bilden är från HM och kostar 349kr. Har verkligen letat efter ett par ankle boots, men har bara hittat dom mer superhög klack, men nu när jag gick in på HM så hittade jag dessa med 8cm klack och det är perfekt. Så jag tänkte klickade hem dom nu innan jul så jag kan ha på mig dom på juldagen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Alltså jag minns inte senast vi hade såhär mycket snö innan jul? Det har kommit så mycket snö, och det känns så härligt för då är julkänslan på topp. Jag var ute och gick med Haley nyss, och när solen lyser blir det så så fint, så jag knäppte några bilder med telefonen. 

Nu sitter jag bara i soffan och bara väntar på att börja jobba! Bara 6 dagar kvar sen blir det äntligen lite julledigt. Jag har ledigvecka nästa vecka till onsdag efter jul och sen jobbar jag bara onsdag torsdag fredag sen är ju ledig nyårs helgen! Ska bli så skönt, och speciellt när Herman har tagit ledigt 2 veckor wiihii!

Likes

Comments

Ny vecka och imorgon är jag tillbaka i gruvan igen, så i veckan så går jag eftermiddag 7 dagar- Men sen så är det ledigvecka och jul, så jag kommer endast jobba 3 dagar mellan jul nyår, så det kommer bli mycket ledighet. Så jag känner att denna vecka spela det ingen roll att jobba, så länge man har ett härligt gäng att jobba med.

Jag gjorde nyss en grej, jag beställde nämligen löshår igen. Jag gillar att ha kort hår och tycker jag passar i det,men jag stylar det aldrig, har det alltid uppsatt och det tycker jag är skittråkigt. Jag tycker det är roligare att göra håret fint när man har mer hår att jobba med! Så dagen innan jul kommer min syster sätta in det så jag kommer ha långt fint hår innan alla festligheter kring jul. Men ett problem är att jag tror jag beställde lite för lite hår, men det är bara att testa och se, och om det blir för lite är det bara beställa mer

Likes

Comments

​​​Nu är det äntligen december som man längtar, och nu börjar julkänslan komma på riktigt! Men Jag tänkte att få mer julkänsla så ska jag julbaka till veckan då jag har ledigvecka! Och det bästa man kan baka med är ju saffran, så jag har tänkt baka klassiska lussekatter och sen kanske jag skulle testa på att baka saffransbullar med vanilj. Blir det perfekt lägligt till andra advent​, så kan man ha mysfrukost med nybakat!

Likes

Comments

KK

KK by ida-sjogren featuring a twin pack

​När jag tänker på julklappar till mina systrar eller kompisar så brukar jag gå efter vad jag skulle tänka mig vilja ha själv eller tycka om, för vi brukar ofta ha samma saker vi tycker om! Men hudvård,smink, smycken, dofter, inredning m.m. funkar alltid perfekt! Jag är ganska nöjd att jag har två systrar att köpa julklappar till och inte bröder, för till killar är det mycket svårare tycker jag!

Likes

Comments

Här har jag lagt ihop tips på julklappar till mamma. Dehär är saker jag brukar köpa till min mamma. Tycker speciellt om dessa olika kit som man kan köpa, tex ansiktsprylar, kroppsvård, hårvård och doft. Min mamma speciellt älskar doft av alla olika typer, så då brukar jag oftast gå efter det!

Så tips till er som har svårt att köpa julklappar, satsa på att köpa nåt typ av kit!

Likes

Comments

Titta på min fina almanacka jag fick hem idag! Jag har blivit så besatt av almanackor, älskar att sitta och skriva ner mina dagar och kommande dagar! Och speciellt när man har en snygg almanacka och även dessa klistermärken som gör allt så mycket roligare 😊

Likes

Comments

Detta bokställ är så himla snyggt, men när jag kollade på priset på detta så kostar det 500kr och det vill jag inte precis betala för denna. Men då såg jag att man kan göra ett själv och det är superenkelt. Man behöver plexiglas, en sticksåg, måttband och en penna tror jag det var! Så nu under ledigveckan ska jag ta mig an att göra ett :)

Behöver dock en snygg bok att lägga i också!

Likes

Comments

Såhär ser det ut för mig 7 dagar varannan vecka, för jag jobbar ju 7/7, 10 timmar per dag. Så innan jobb så tränar jag, äter och ligger i soffan för det går nästan inte görs nåt eller ha ork till nåt när man jobbar så pass mycket! Så såhär ser mina dagar ut fram till på tisdag haha!

Likes

Comments

Instagram@idaeliisabeth