Haft en väldigt bra helg. I fredags fick jag hoppa in och jobba extra så fick planera om dagen. Middagen som skulle ätas på eftermiddagen fick bli senare på kvällen istället och att lägga sig i tid fanns inte på karta.. lördagen bestod också utav jobb från 07-16. Sen hem till mamma för att äta grillad mat. Jag och Linus fick stressa hem till Tibro runt 19 för att hinna fixa ordning oss innan bion. Blev en lång sovmorgon på söndagen vilket resultera i att hela min söndag blev stressig. Hade velat hinna med endel saker innan jobbet men så blev det inge. Vi hann iallafall laga god middag innan jag var tvungen att sätta mig i bilen.

Ligger för tillfället i sängen men måste ta mig upp för att göra ordning mig, jobb på schemat!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår stod det jobb på schemat efter det åkte jag hem till Matilda, tjata om allt möjligt innan Linus kom förbi. Blev sedan en myskväll framför teven.

Nu funderar jag på att gå upp för att äta frukost då min mage skriker efter mat. Ska försöka hinna med så mycket som möjligt utav min lediga dag. Heja!

Likes

Comments

Godmorgon. Har precis tryckt i mig en våffla framför ett avsnitt utav unga mammor. Blir ännu en vilodag då jag legat hemma hela helgen och varit sjuk.. ska försöka göra något idag, så som att laga mat och ta tag i tvätten. Roligare än såhär har jag inte i nuläget..

Likes

Comments

Hej! I måndags gjorde jag om i badrummet och det blev hur bra som helst! Vi har hållit på lite med lägenheten varje dag och jag börjar trivas allt mer! Vad tycks?

Likes

Comments

Startade dagen med en kaffe innan jag gjorde ordning mig för att träffa Malin och Linnea. Med tanke på det fina vädret bestämde vi oss för att tillbringa dagen ute. Picknick och tjejsnack, kunde inte bli bättre! Gick sedan hem till lägenheten och invänta min fina pojk.

Likes

Comments

Likes

Comments

Lyckligt lottad som har haft dig vid min sida i 21 år. Världens bästa tvillingsyster!

Likes

Comments

Har behövt en ny väska så passa på att köpa en när vi gick på stan idag. Fick även med mig ett par ursnygga skor!

Likes

Comments

Det är ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag! Har tillbringat hela förmiddagen hemma hos Malin. Vi har lagat god mat och myst. Ikväll ska vi fira ihop med familjen, ser fram emot det! Firade våran födelsedag i lördags ihop med världens bästa människor. Så tacksam!

Likes

Comments

Hello! Ännu en vecka har passerat. Jag har jobbat, haft myskvällar ihop med mina hjärtan och haft tjejkväll som avslutades med utgång. Så nu laddar jag upp för ännu en fullspäckad vecka. Ledig idag så ska passa på att ordna inför dom kommande dagarna. I helgen börjar firandet utav min och Malins födelsedag och jag är så förväntansfull över detta! Btw ska försöka uppdatera lite oftare (roligt för er men dubbelt för mig som har saker att se tillbaka på)

Likes

Comments