gick bort till hamnen ikväll och åt god mat. Passa även på att handla lite i affärerna. Kommer somna som världens lyckligaste ikväll!

Likes

Comments

Har aldrig i hela mitt liv varit såhär trött i kroppen. Vi har spenderat hela dagen med att ta oss ner från bergen, hoppat eller klättrat ner bland vattenfall och olika gruvor. Så fruktansvärt kul! Sen skulle vi ta oss tillbaka genom att klättra längst med bergstopparna. Har aldrig varit så exalterad och rädd förut.. största utmaningen var att ta oss hela vägen upp i stekande sol. Termometern har stått på 34 grader. Kommer dela med mig mer utav denna dagen när bilderna kommer. Så får ni verkligen se vilken utmaning det har varit att ta sig upp. Nu ska vi gå och köpa kebab och bara ta det lugnt ikväll. Det behövs!

Likes

Comments

Avsluta gårdagen på Monkey. Så mysigt ställe! Nu väntas det en hel dag med sol och bad.

Likes

Comments

Finns inget att klaga på just nu. Igår var jag och Linus på bröllop för min fina vän Caroline och hennes MAN så himla mysigt. Lämnade runt midnatt och åkte till Möllan för att möta upp Amanda och Anton för att åka vidare till Stockholm och Teneriffa. Har varit ute på stan och kikat och nu har vi precis kommit hem efter en timme nere vid poolen. Kommer trivas riktigt bra här!

Likes

Comments

..Har varit i Skövde en sväng tillsammans med Matilda. Var tvungen att göra lite måsten, efter det tog vi en lunch. Så mysigt! Sen jag kom hem så har jag legat och tittat på syrror. Har verkligen fastnat för den serien!

Likes

Comments

Hahah, hon är inte glad i att vara med på bild, snuttan.. Avslutar denna dag i soffan ihop med mina två favoriter. Natti

Likes

Comments

Haft en mysig dag på stan med Matilda och Moa. Tog en fika på rådhuset och gick runt i affärer innan vi tog bilen hem till Tibro. Nu är jag och Linus hemma hos mamma för en myskväll här.

Likes

Comments