Blir lite "nattbloggning" då jag haft en underbar onsdag i Hjo (igen). Idag satte vi oss faktiskt ner och köpte flygbiljetterna. Ringde även upp Linda och snackade en bra stund. Saknar henne så mycket och att vi tre snart är tillsammans gör mig lycklig i hjärtat.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tog bilen till Hjo för att umgås med Malin idag. Har planerat våran kommande resa som vi åker på om 3 veckor! Längtar fruktansvärt mycket. Ska ha livet resa med mina tjejer!Underbara tisdag.

Likes

Comments

Tog en lång sovmorgon och vakna upp till ett fint väder. Fick glädjas åt det en liten stund innan regnet kom... så har lagt mig i sängen för att kolla på en film. (Lägg märke till mina små gosisar i sängen). Blir även en sväng till Hjo lite senare för att hämta upp några paket som jag väntat på.

Likes

Comments

Min dag har varit alldeles underbar. Tagit vara på det fina vädret med att sola, ätit god mat och hängt med vänner. Gjorde lite ont i hjärtat att säga hejdå till Mysan som lämnat landet i fyra månader..

Har spenderat kvällen i Hjo, mat på känsla och en glass i hamnen. Nu ska jag lägga mig i soffan och sen tänka på sängen då det väntas helgjobb.

Likes

Comments

Rosé och grillad mat. Hur underbart? Man måste ju passa på när det är sleepover.

Likes

Comments

Precis landat i soffan efter en mysig kväll hemma hos Matilda. Middag, fika och tjejsnack precis vad jag behövde. Nu ska jag och kissen gosa och vänta på att min kärlek ska kliva in genom dörren.

Likes

Comments

Asså titta på henne?? Världens finaste katt! Det bästa av allt är att hon är min. Så som jag har tjatat om att skaffa en ragdoll och nu har jag en. Lyckan är enorm!

Likes

Comments

Drygt åtta månader senare kommer nu en video ifrån våran resa i Grekland. Jag har tyvärr inte kunnat sätta ihop en video innan då min förra dator börja leva sitt egna liv. Önskar att man var bättre på att filma mer men det är något vi tar med oss när vi åker i sommar.

Likes

Comments