Precis fått i mig en sen frukost framför en serie. Lär spendera några timmar till i soffan sen ska jag ta tag i städningen innan L kommer hem. Hoppas ni får en bra tisdag!

Likes

Comments

Haft en riktigt mysig helg i Linköping tillsammans med finaste killen. Bott på hotell, ätit god mat och umgåtts med mina saknade vänner som jag har här uppe.

Likes

Comments

Gott nytt år!
Hade en riktigt bra kväll igår med mina underbara vänner. Vi åt Trerätters och hade lekar innan alla samlades för att skåla in det nya året. Gick därefter till glädje och fortsatte firandet där. 2017 kunde inte börja bättre och jag somnade som världens lyckligaste!

Likes

Comments

Hur har eran jul varit? Min har varit alldeles perfekt. Tillbringat den ihop med familjen och vänner. Har verkligen tagit vara på dom sista dagarna utav detta år. Tapaskväll och en hel del myskvällar! Stressen inför nyår finns inte då kvällen är spikad. Så nu ser jag fram emot att skåla in det nya året på bästa sätt!!

Likes

Comments

Godmorgon. Ledig dag och jag har varit uppe sedan 06:30. Kollat på julfilmer och druckit oboy hela morgonen. Huvudet snurrar och min panikångest är upp till öronen på mig. Hela dagen känns bara jobbig att ta sig förbi... Deppigt inlägg men ibland mår jag inte så bra.

Likes

Comments

Fredag: Ställde klockan på 07:30 gjorde ordning en god frukost och satte mig i soffan. Har tillbringat hela dagen ihop med Nisse. Kvällen lär ägnas hemma i soffan med familjen.

Lördag: 8 timmars jobb i Tidaholm sen ska jag sätta mig på bussen till Skövde. Kvällen ska spenderas hemma hos My tillsammans med massa andra. Julmys och förfest innan utgång. Kan inte sluta annat än bra!

Söndag. Kommer inte röra mig ur sängen innan kl 16 då jag ska jobba ett kort pass.

Likes

Comments

Dör sötisdöden! Igår hämta vi äntligen våran lilla goding. Hann inte mysa med honom så mycket då jag skulle in till Skövde på förfest för att sedan åka vidare på julbord. Hade en jättetrevlig kväll med fina kollegor. Jag är inte så kaxig idag så blir att ligga hemma och gosa med valpen.

Likes

Comments

Ligger för tillfället i matkoma framför en film tillsammans med Malin. Känner mig bättre idag vilket känns skönt då jag troligtvis orkar med att gå på julbordet imorgon. Ikväll ska vi ha tacomys och kolla på Idol. Gillar lugna fredagar!

Likes

Comments

Igår kom både min mamma och min tvillingsyster hem ifrån deras resor. Inte alls avundsjuk på att mamma varit i Maimi och Malin i London... Fick lite saker utav min syster då hon tröttnat på att jag tar alla hennes sminkborstar haha. Hon är så bra!

Likes

Comments

Två månader har gått sedan jag bidrog med ett inlägg. Känner att jag vill ta tag i det igen, gillar ju att dela med mig utav mitt liv. Har haft ett väldigt tufft år som gjort att jag lagt vissa saker åt sidan för att börja om på nytt. Låter nästan konstigt att säga att jag går åt rätt håll när jag för tillfället är sjukskriven på grund av psykisk ohälsa och sjukdom. Det psykiska handlar i grund och botten om rädsla för känna och att släppa in någon i mitt liv när det är det enda jag vill just nu. Behöver inte gå in djupare i det hela, färdig babblat. Inte nog med att det redan är den bästa månaden på året så har jag samlat på mig lite roliga saker att se fram emot. Julbord på lördag samt hämta hem våran nya familjemedlem. Julafton och utgång med mina favoriter. Sen har en utav mina bästa vänner fyllt år, så jag och Malin har fixat en resa till London för oss tre. Längtar efter att komma tillbaka till mitt underbara jobb och få tiden att rulla på igen.

Likes

Comments