Haft en riktig mysig dag i Skövde med mitt hjärta. Nu ska vi göra ordning oss för att gå ut och äta med familjen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

låter mestadels bilderna tala nu för tiden. Nä men seriöst! älskar gatorna i Italien. Så mysigt att gå runt här och sen sätta sig på en uteservering.

Likes

Comments

Hallå! Det har stått tomt i ett par dagar och det beror på att jag har varit i Italien. Haft livets resa och jag hade verkligen laddat upp med ny energi (trodde jag) till dom sista jobbveckorna innan jag går på semester. Men icke.. Har varit sängliggande i flera dagar.. Men men, näst sista dagen firade vi Linda, drack massa drinkar och avsluta kvällen med en utgång. Fan vad jag tycker om er två.

Likes

Comments

Blir lite "nattbloggning" då jag haft en underbar onsdag i Hjo (igen). Idag satte vi oss faktiskt ner och köpte flygbiljetterna. Ringde även upp Linda och snackade en bra stund. Saknar henne så mycket och att vi tre snart är tillsammans gör mig lycklig i hjärtat.

Likes

Comments

Tog bilen till Hjo för att umgås med Malin idag. Har planerat våran kommande resa som vi åker på om 3 veckor! Längtar fruktansvärt mycket. Ska ha livet resa med mina tjejer!Underbara tisdag.

Likes

Comments

Tog en lång sovmorgon och vakna upp till ett fint väder. Fick glädjas åt det en liten stund innan regnet kom... så har lagt mig i sängen för att kolla på en film. (Lägg märke till mina små gosisar i sängen). Blir även en sväng till Hjo lite senare för att hämta upp några paket som jag väntat på.

Likes

Comments