Hallå! Veckan är snart över och jag har haft ett par riktigt bra dagar. Läkarbesöket gick helt okej, nu har vi svar på mina frågor vilket känns skönt. AW med jobbet i fredags, Hahaha mina kollegor är underbara!

Igår hade som sagt Linus och Marcus fixat överraskning till oss. Först åt vi ute på resturang och efter det gick vi på musikal. Så himla rolig och annorlunda idé!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Måndag - Jobb 06-11 hur chill?? Har spenderat förmiddagem ihop med Tricia. sen har jag bara tagit det lugnt här hemma. Lagat mat och myst runt i läggan.

Tisdag- Har en rejäl sovmorgon och jag vet inte riktigt hur mina planer ser ut. Kanske får bli en sväng på stan. Går på mitt arbetspass 15:15.

Onsdag - Hinner inte med så mycket denna dag då jag jobbar 10-20.

Torsdag. Jobb & läkarbesök. Ska bli så skönt att jag äntligen ska få "hjälp" över mina besvär. Har inte mått så bra det senaste. min kropp krånglar dagligen, smärtor från helvetet, ständigt trött och slö... Min kropp har inte varit sig själv sen jag kom hem ifrån Italien och hamnade på akuten..

Fredag- Jobb och sen AW med jobbet. Vi har nämligen bokat bord på Plateaux. Ska bli roligt med lite allsång ihop med mina fina kollegor!

Lördag - Så spänd över denna dag. Linus och Marcus har ordnat en överraskning för mig och Tricia. Vi har verkligen ingen aning om vad dom har hittat på. Längtar!

Söndag- Inget planerat. Men jag hoppas få träffa Linda denna dag, då hon är hemma i några dagar<3

Likes

Comments

Världens finaste prinsessa. Älskar henne

Likes

Comments

Sitter för tillfället i bilen Påväg hem i från Växjö. Vi har spenderat våran helg hemma hos Malin och Oscar! Haft så mysigt, ätit god mat, kollat på bio och gått långa promenader runt Växjös sjöar. Ibland önskar man att tiden hade gått långsammare..

Likes

Comments

Haft en slappisdag då gårdagens födelsedagsfirande satte sina spår. Starta dagen med frukost på sängen och en kort promenad. Sen har jag och Linus bakat äppelpaj och gjort hamburgare. Men nu ska vi städa läggan innan vi avslutar denna dag i soffan framför en film.

Likes

Comments

Ännu en dag har passerat. 10 timmars jobb och jag slockna som en liten bebis när jag kom hem. Har glömt av hur underbart det är att släppa allt och sova mitt på dagen, livet hade varit enkelt ifall vi hade haft mer timmar på dygnet..

Likes

Comments

Precis tryckt i oss en av dessa sockerbomber som jag slängde ihop förut. Nu ska jag och Linus krypa ner under täcket och invänta alla program som kommer visas på teven ikväll. Blir att lägga sig tidigt ikväll då vi båda ska upp klockan 05 för j0bb.. Trots att jag har varit ledig idag så längtar jag redan efter helgen. En jobbfri helg med födelsedagsfirande och annat skoj. Har varit riktigt sugen på bio så det ska jag bjuda min älskling på.

Likes

Comments

Hallå hallååå! Ligger för tillfället i fosterställning i sängen, det kanske beror på att jag druckit fruktansvärt mycket kaffe på kort tid. Aja ska inte hänga läpp över det. Jag ville ju faktiskt spendera min dag här. Men nu ska jag ta tag i tvätten snabbt och sen lägga mig och kolla på Harry Potter (ja, Matilda du läste rätt).

Likes

Comments

Jag har lagt bloggandet åt sidan ett par dagar då jag har lagt så mycket tid som möjligt på att umgås med Linus. Vi var på begravning i fredags och efter det umgicks vi med hans underbara familj. Har jobbat hela helgen så min energi ligger på botten.. Nu ska jag hinka kaffe och lägga mina ögon på teven ett par timmar.

Likes

Comments

Helgen börjar leda mot sitt slut. Vi har haft fullt upp med att åka fram och tillbaka till Ikea samt hängt på matfestivalen. Drog till Jönköping igår, köpte ena och det andra till lägenheten. Fick även bli en vända idag då vi kände för att köpa det vi hoppade över igår. (Skulle inte fått med allt hem). Så nu har vi ägnat hela kväll åt att skruva ihop möbler. Satan vad bra det kommer att bli när allt är färdigt.

Våran prinsessa tycker i alla fall om den nya soffan vi byggt ihop ute på balkongen. Sötis!

Likes

Comments