Header
View tracker

Haft ett par underbara dagar i Stockholm tillsammans med mina två stjärnor! Sena nätter ute på stan och massor med tjejsnack! En bättre helg helt enkelt! Ska snart lämna lägenheten och åka in till stan för att köpa sushi och sen ta tåget hem för en myskväll med middag hemma hos Tricia!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Befinner mig just nu i Stockholm. Haft en mysig dag på stan, shoppat och druckit mängder av kaffe! Sitter för tillfället och väntar på Sara. Planerna för kvällen är att dricka vin på någon uteservering. Ser fram emot lite ledighet här.

Likes

Comments

View tracker

Måndagar och tisdagar har blivit mina favoritdagar. Enbart för att det är då jag har min "helg" kommande 3 veckor. Ligger helt utslagen i sängen efter en stressig jobbhelg ehe.. Ska snart äta och sen träffa min fina vän. Dessutom åker jag troligtvis till Stockholm nästa vecka så nu har jag något att blicka framåt på.

Likes

Comments

Har jag sagt hur mycket jag älskar henne?? (Ja hon som är dränkt i skum) Världens lyckligaste som har dig vid min sida och att du dessutom är min tvillingsyster!

Likes

Comments

Kan man starta en dag på ett finare ställe? Tror inte det i alla fall! Vill tillbaka..

Likes

Comments

Santorini var ett måste när vi åkte så den tredje dagen köpte vi båtbiljetter och åkte. Bästa vi gjort under resan! Alla borde åka dit.

Likes

Comments

Likes

Comments

Tittut! Kom hem ifrån Grekland igår. Jag och Malin tröttnade på Sverige så den 25e Augusti bokade vi en resa och åkte. Haft den roligaste resan på länge. Kommer slänga upp lite inlägg från resan. Kram

Likes

Comments

Direkt efter jobbet igår sprang jag hem, gjorde ordning mig snabbt och sen satte mig i bilen till Skövde. Linda är hemma på besök så jag ville verkligen träffa henne igår trots att jag hade klockan ställd på åtta och att det väntade ett tio timmars jobbpass. Jag hade i alla fall en riktigt trevlig kväll ihop med fina vänner.

Likes

Comments

Jag är redo, redo för att sola och bada. Så bor man i Antarktis..

Likes

Comments

idaelfs@ida.elfs