Startade dagen med en kaffe innan jag gjorde ordning mig för att träffa Malin och Linnea. Med tanke på det fina vädret bestämde vi oss för att tillbringa dagen ute. Picknick och tjejsnack, kunde inte bli bättre! Gick sedan hem till lägenheten och invänta min fina pojk.

Likes

Comments

Likes

Comments

Lyckligt lottad som har haft dig vid min sida i 21 år. Världens bästa tvillingsyster!

Likes

Comments

Har behövt en ny väska så passa på att köpa en när vi gick på stan idag. Fick även med mig ett par ursnygga skor!

Likes

Comments

Det är ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag! Har tillbringat hela förmiddagen hemma hos Malin. Vi har lagat god mat och myst. Ikväll ska vi fira ihop med familjen, ser fram emot det! Firade våran födelsedag i lördags ihop med världens bästa människor. Så tacksam!

Likes

Comments

Hello! Ännu en vecka har passerat. Jag har jobbat, haft myskvällar ihop med mina hjärtan och haft tjejkväll som avslutades med utgång. Så nu laddar jag upp för ännu en fullspäckad vecka. Ledig idag så ska passa på att ordna inför dom kommande dagarna. I helgen börjar firandet utav min och Malins födelsedag och jag är så förväntansfull över detta! Btw ska försöka uppdatera lite oftare (roligt för er men dubbelt för mig som har saker att se tillbaka på)

Likes

Comments

Precis fått i mig en sen frukost framför en serie. Lär spendera några timmar till i soffan sen ska jag ta tag i städningen innan L kommer hem. Hoppas ni får en bra tisdag!

Likes

Comments

Haft en riktigt mysig helg i Linköping tillsammans med finaste killen. Bott på hotell, ätit god mat och umgåtts med mina saknade vänner som jag har här uppe.

Likes

Comments

Gott nytt år!
Hade en riktigt bra kväll igår med mina underbara vänner. Vi åt Trerätters och hade lekar innan alla samlades för att skåla in det nya året. Gick därefter till glädje och fortsatte firandet där. 2017 kunde inte börja bättre och jag somnade som världens lyckligaste!

Likes

Comments

Hur har eran jul varit? Min har varit alldeles perfekt. Tillbringat den ihop med familjen och vänner. Har verkligen tagit vara på dom sista dagarna utav detta år. Tapaskväll och en hel del myskvällar! Stressen inför nyår finns inte då kvällen är spikad. Så nu ser jag fram emot att skåla in det nya året på bästa sätt!!

Likes

Comments