Artister & musik, Vardag

Hej alla! Sorry för att jag inte har bloggat på länge, men har tyvärr inte hunnit. Nu är det äntligen sportlov! Hoppas ni haft en bra början på lovet. Det hade jag iallafall med bästa Emelie. Jag hade köpt biljett till henne i 15 års present!💌Först åkte hon till mig och åt tacos efter skolan i fredags. Sen var vi på frimis salonger i Örebro och såg på Hov1!!💕👑Grymt bra kväll var det och den bästa dagen på länge! Hoppas ni haft en bra helg.

Jag och Mary skulle hänga idag och laga pizza, men hon kunde inte. Jag käkade pizza ändå och kollade på filmen La la land. Rekommenderar den.

Vad ska ni göra på lovet?
Jag ska på Chili (läger) på Ons kväll och kommer hem på Sön. Lägret är på Hjälmargården. Sjukt taggad. 🎶🎭

Kom ihåg att du är bäst precis som du är! //I💬

Likes

Comments

Mat, Vardag

Hej alla! Idag har det varit en lång dag i skolan. Jag har ont i huvudet och har kännt mig lite sjuk i några dagar. Det är många som är sjuka just nu. Jag hade Kemi prov idag och jag vill veta hur det gick nu.
Men ikväll ska jag och pappa laga en hjärtformad pizza och mysa vid teven. Det finns en serie (shadow hunters) som är riktigt spännande som jag måste kolla på eftersom det senaste avsnittet  har släppts i Sverige. Hoppas er dag har varit bättre och att ni mår bra.
Du är bäst, Pok 💌

Likes

Comments

Vardag

Jag och ett gäng tjejer överraskade Emelie idag!! hahah❤ ❤ ❤Hon fick konsertbiljetter, örhängen (ett par Lily and rose örhängen), thebodyshop produkter m.m. Vi kom med tre korgar fulla med godis, dricka och snacks. Vindruvor, melon, jordgubbar, chirre, glass och mycket mer.🎈De hade bakat en kladdkaka med japp på också. Grym kväll!!🎶

Likes

Comments

Artister & musik, Mat, Om mig, Vardag

I onsdags gjorde jag och Miriam kanelbullar på hemkunskapen!
Sjuktgott!😍

såg premiären på filmen Vaiana på bio i fredags med Erline💜💜💜Grovt bra. Rekommenderar den starkt!🎦🎬🎤

När jag var med Erline i tisdags gjorde vi hallon & mango smoothies.🍹🍹🍹

Igår var det första deltävlingen!🎉🎉Vem rösta eller heja ni på?🎤🎤🎤

Så god potatisgratäng som pappa lagade.🍴

Hoppas ni haft en bra vecka!💗

Likes

Comments