Fick sportlov redan 11-tiden på fredag, men åt i skolan och handlade sedan med pappa innan vi åkte hem. På kvällen åkte familjen in till stan och åt texmex, och på hemvägen var vi in via farmor och farfar.
Lördagen bjöd på perfekt väder och jag gick på en promenad, sedan hörde Julia av sig så jag fortsatte promenaden med henne på ån. Vi drack lite saft och pratade hos henne innan jag gick he, avslutade dagen med melodifestivalen och somnade sedan i min nybäddade säng.
Igår började jag också dagen med en promenad. Sedan tvättade jag håret, åkte med familjen några km hemifrån till ett ställe där de monterar upp vindkraftverk och var på årsmöte. En riktigt lyckad helg med andra ord!

Likes

Comments

Hela helgen och ännu igår var jag trött från fredagens program, men i lördags samlade jag kraft och hjälpte till att städa lokalen efter efterfesten, var på styrelsemöte och åt sushi med familjen på Jungman. Söndagen gick snabbt då jag var några timmar i cafét på majbo, läste också på prov.

Igår var det en ganska lugn skoldag. Vi flyttade också äntligen till treornas klassrum som är mycket större än vårat förre! Där hade vi lite fika och sånt, och när jag kom hem läste jag på prov tills jag somnade.

Likes

Comments

Har så otroligt många bilder från fredagen på min mobil, och då har jag inte ens hunnit titta igenom kameran. Hade världens adrenalinkick hela dagen och hela klassen var på topp. Dansade två gånger, fotograferades i massor, sjöng för högstadiet och kastade godis. På kvällen åt klassen på Jungman och senare hade vi efterfest med tvåorna från finska gymnasiet. Pratade mera finska än vad jag gjort sammanlagt på ett år känns det som, men wow vad roligt jag hade! En dag jag inte kommer att glömma i första taget.

Likes

Comments

3 bilder på vad jag har gjort senaste dagarna, de pratar väl för sig själva. Imorgon är det dags för penkkis och på fredag är det De gamlas dag. Är jättetaggad för följande 2 dagar, har förberett mig inför fredagen i flera månader nu haha.

Likes

Comments

Ännu en vecka har passerat och jag har gjort det vanliga. Helgen gick också väldigt snabbt, har försökt läst lite på prov och förberett mig inför fredagen då vi har De gamlas dag i skolan, på torsdag är det också penkkis så jag har en rolig vecka framför mig!

Likes

Comments

Torsdag var jag 2 lektioner i skolan, sedan lunchade jag med pappa och åkte till Vasa för att träffa läkaren. Efteråt hälsade vi på min bror och åt god mat på Amarillo. När jag kom hem gjorde jag läxor.

Fredag började jag skolan först 11:40 och slutade lite före 15. Kvällen tillbringades först i magasinet på kurs och sedan när jag kom hem lagade jag och Marcus räksmörgåsar som vi åt framför Grand tour, det blev alltså en riktigt lugn kväll för min del.

Från lördagen har jag ingen bild förutom en på balklänningen (som jag inte vill visa här än 😉). Jag var med mormor och mamma till Teuva för att hämta min klänning, blev jättenöjd med slutresultatet! Sedan städade jag rummet och sminkade mig innan jag på kvällen for till Abc. Där träffade vi upp några elever från det finska gymnasiet och pratade ganska länge, sedan stannade jag, C & N kvar en lång stund till för att fortsätta prata.

Idag (söndag) inleddes dagen med frukost som mamma dukat fram till familjen, sedan har jag jobbat med läxor och olika skolprojekt en stor del av dagen. Har också varit ute med katterna, bakat runebergstårtor, varit på kaffe hos grannarna, tittat på Melodifestivalen och tvättat håret.
Hade en lyckad helg och hoppas att nya veckan blir lika bra!

Likes

Comments

Helgen gick jättesnabbt. Åt frukost på sängen, tittade på film, tog båda kortare och längre promenader, åt nyttig och mindre nyttig mat och hälsade på farmor och farfar.
Igår hade jag en väldigt jobbig dag i skolan, men hann göra alla läxor på en håltimme så hade en ledig kväll som jag tillbringade hos Julia.

Likes

Comments

Provläsning och x antal timmar med extra lite energi har denna vecka bestått av. Hade matteprov idag. För ungefär en timme sen kom jag hem efter lite hemligheter och ett besök till magasinet. Är nu väldigt trött, så ska avsluta kvällen genom att ligga nerbäddad i sängen och se på serier.

Likes

Comments

Har haft en riktigt avslappnad helg. Flera problem har blivit lösta och allt börjar ordna sig nu. Har hunnit umgås med familjen och även andra släktingar då vi firade mormor som fyllt år, och i fredags umgicks jag med Julia då vi var på en promenad och pratade om allt möjligt.

Likes

Comments

Har inte bloggat på snart en vecka, och har fått en del gjort. Hela veckan har vi planerat och övat till balen, vissa saker går bättre än andra om man säger så haha. All tid efter skolan har gått åt till läxor och en enstaka promenad. En sväng till Pörtom på revyn har jag också hunnit med, och igår lagade jag middag åt familjen, väldigt uppskattat.

Likes

Comments