Har inte bloggat på snart en vecka, och har fått en del gjort. Hela veckan har vi planerat och övat till balen, vissa saker går bättre än andra om man säger så haha. All tid efter skolan har gått åt till läxor och en enstaka promenad. En sväng till Pörtom på revyn har jag också hunnit med, och igår lagade jag middag åt familjen, väldigt uppskattat.

Likes

Comments

Sedan jag bloggade sist har livet vari ganska kaos, men allt har sina för- och nackdelar..
Idag började dagen med balövning, sedan var vi med några elever från en skola i Tammerfors kl. 11-19. Vi åt god lunch, tog gruppfoto, diskuterade vårat projekt, lekte några lekar och visade runt i skolan & högstadiet. Vi avslutade dagen med 3-rätters på Lokalgrottan, och jag åkte direkt därifrån till styrelsemöte som jag nu kom hem ifrån.

Är väldigt trött efter dagen nu så ska bli skönt att tvätta bort sminket och krypa ner i sängen framför en serie.

Likes

Comments

Gårdagen var sådär, bortsett från vissa mindre bra lektioner gick dagen rätt snabbt men eftermiddagen och kvällen var humöret inte på min sida...
Vaknade på bättre humör imorse och hade en lättare dag med bildkonst ×2 och så slutade jag redan lite över två. Ikväll har jag gjort läxor, gjort en snabbvisit till mormor & morfar och lite sånt. Börjar redan bli trött så ska snart göra mig iordning för att krypa ner under täcket.

Likes

Comments

Har verkligen försökt njuta av det sista som finns kvar av jullovet då vi imorgon börjar igen, så har försökt att vila upp mig och gå på promenader medan det är ljust ute. En kväll var också några kompisar hit, gillar när sådana små saker piggar upp en tråkig dag!

Just nu känns det som att verkligheten börjar komma emot när jag inser att jag bara har lite mera än ett år kvar i gymnasiebyggnaden, och sedan är ju 2017 faktiskt året då jag skriver de första studentskrivningarna också. Därför har jag bestämt mig för att försöka fokusera på skolan mera om möjligt denna termin, trots att jag nu har brist på motivation.

Likes

Comments

Har haft lugna dagar hela veckan. Promenader varje dag, besök av och besök till släktingar och en paus från sociala medier har jag hunnit med. Har också städat lite i huset och umgåtts med både familj och andra bekanta. Igår uppdaterade jag telefonen och rensade bland bilderna, känns nästan som en ny mobil.

Så vackert ute nu när vi äntligen fått snö, så alla bilder jag tagit har naturmotiv insåg jag nyss...

Likes

Comments

View tracker

Igår på dagen slöade jag mest, och på eftermiddagen började jag göra mig redo för firandet av nya året. Gick till grannarna runt 18 och åt trerätters, supergott var det! Åkte sen in till stan på fest med tjejerna. Dansade och sjöng hela tiden känns det som, hade jätteroligt där. Sedan gick vi till torget vilket var mindre roligt. Somnade helt utmattad 2-tiden och är fortfarande trött..

Likes

Comments

Inledde hela året med en fest i stan och nyårskramar på torget, otroligt vad mycket jag skrattade den kvällen! (Vet att bilden är suddig men är i princip enda från den kvällen som jag vågar lägga upp nu..)

Har hunnit med en hel del då jag ser igenom bilderna från bara årets första månader. Penkkis, svarta listan och min födelsedag är några av mina bästa minnen från denna tid. Har också varit på en del serveringar från skolan för att få ihop pengar till olika resor och så har jag jobbat på majbo 2ggr då Hopsis var där. På våren började jag röra på mig mera, och överlag tycker jag att jag har tagit bättre hand om min kropp detta år än tidigare.

Sommaren innebar för min del ett krossat hjärta och oändligt många timmar som jag dansade och var på fester, men sommarjobbade också i växthus och klippte gräset åt min morbror. Hann vara över till Åland en sväng för att träffa syster. Som vanligt gick sommaren förbi allt för snabbt och skolan började.

Under hösten har jag haft mycket att göra hela tiden, men har också hunnit resa till Frankrike och besöka Tammerfors med klassen.

Avslutade vintern 2016 med julfirande som vanligt, och imorgon ska jag välkomna det nya året med mina vänner.

2016 har varit väldigt tungt periodvis, men har haft så himla roligt och lärt mig mycket under de 365 dagarna som gått hittills. Har lärt känna många nya människor och gjort saker som jag upplevt varit utanför min comfort zone. Gott nytt år och bring it on 2017!

Likes

Comments

Började gårdagen med ett besök till Teuva för att se hur klänningen skulle sys om, resten av dagen spelade jag schack med M och gjorde lite annat med familjen. På kvällen hade vi glöggkväll med grannarna.

Ska snart försöka ta mig ut på en promenad, något annat har jag inte planerat för idag.

Likes

Comments

Igår var jag med mamma till Kauhajoki. Vi gick runt i lite affärer och köpte ansiktsvatten och ett nagellack till nyåret, grejerna var välbehövliga då de jag har nu av båda snart tar slut. Var också på ett jättemysigt café med mamma innan vi åkte hem. På kvällen var vi ute på en långpromenad i över en timme trots att det blåste kallt.

Idag var jag och mamma på shopping dag 2 då Vasa var inplanerat. Hittade bl.a. en tröja och jeans, dock inget på rea eftersom jag alltid har svårt att hitta något till billigare pris... Såg iaf många bekanta och åt god mat innan vi var nöjda och hämtade syster som följde med oss hem.

Ikväll gick jag med mina syskon till grannarna och hade spelkväll med dem. Vi skrattade, åt jättegod kaka och spelade både gamla och nya spel. Jätteroligt att bara få umgås och inte behöva tänka så mycket.

Likes

Comments

Har haft mycket på schemat senaste dagarna med julfirande. I lördags (julafton) vaknade jag upp till en vit gränsmatta (som tyvärr smälte sedan) och åt en god familjefrukost. Skrapade sedan lotter med syskonen och gjorde mig i ordning för dagen. Efter lunch som bestod av gröt åkte vi till kyrkan som hör till och så åt vi julmat med släkten. Senare på kvällen öppnade vi julklappar, är så otroligt tacksam för möjligheten att kunna köpa och få presenter åt varandra!

Igår på dagen hände inte så mycket, vilade mest. Men på kvällen åkte jag och familjen till Julias familj. Åt kvällsmat och annat gott. Vi spelade brädspel och wii, något som verkligen väckte många minnen. Jätteroligt att traditioner som hängt med i flera år fortfarande finns kvar.

Snart bär det av med släkten till mormor och morfar för att fira morfar som fyller och äta ännu mera julmat, efter det börjar julfirandet vara över och jag hinner planera nyåret.

Likes

Comments