Veckan har varit väldigt intensiv med plugg från 9-20 varje dag. Igår hade jag mindre läxor men istället skrev jag en argumenterande text om feminism som jag ska försöka laga klart ikväll, hade också möte med föreningen på majbo men det var bara roligt.
Idag efter skolan åt jag god mat i stan med mina föräldrar innan vi åkte hem, då tittade jag på franskaorden innan jag anmälde mig till Karriär 2025 genast hemsidan öppnade och jag fick de passen jag ville ha, skönt! För övrigt slutar skolveckan imorgon kl 14 och då klipper jag antagligen gräset om vädret tillåter det, trevlig helg!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår började en ny skolvecka och jag var i skolan från 9 till 16. När jag kom hem gjorde jag läxor och läste på hälsokunskap tills jag var riktigt trött kl. 21, hade även en paus emellan där jag tvättade håret och åt. Trots hur mycket tid det krävde så borde jag inte klara när det går bra! Även idag väntar en lika lång skoldag, men ska försöka hinna ut på en promenad efter skolan iaf.
Hoppas ni får en bra vecka 💕

Likes

Comments

Åkte hemifrån 8:15 imorse och slutade ca 10, men istället för att åka hem direkt så gick jag, J & C ner till bokhandeln för att köpa engelskaboken och sedan åt vi en ganska god lunch i skolan innan vi åkte hem. Väl hemma drog jag till skogen och sprang någon kilometer och körde lite muskelträning innan jag tog en snabb men efterlängtad dusch.
Sedan dess har jag lyssnat på podcast och lade nyss in en banankaka i ugnen, imorgon drar skolan igång på allvar men efter att ha fått en överblick över alla perioders scheman är jag ändå rätt nöjd med hur läsåret kommer att se ut.

Likes

Comments

2 bilder från Storholmen i lördags och 2 st från ikväll

Har spenderat sommarlovets sista dag med att läsa ut en bok i hälsokunskap, och nu på kvällen var jag hos Julia några timmar. Vi var ute med båten och så spelade vi kort med hennes bror, roligt hade vi också!

Från villan i fredags

Imorgon börjar som sagt skolan igen för min del och har väl lite blandade tankar om det. Trots att vi börjar tidigare än alla andra så vet jag att jag kommer att uppskatta det längre höstlovet när vi väl är där så det spelar inte så stor roll i nuläget. För övrigt har jag och min klass en hel del roliga saker att se fram emot kommande läsår, och är riktigt taggad för en del händelser! Schemat till första perioden är näst intill fullspäckat och jag vet att jag har en tuffare tid framför mig, men förhoppningsvis får även jag den vita mössan på huvudet i vår!

Likes

Comments

Åkte hemifrån innan regnet nådde byn och väl framme på villan blev det klarblå himmel och solsken, så efter en tur till Kilen och lite chill i stugan hade jag tagit x antal bilder med systemkameran och åkte belåten hem igen.

Likes

Comments

Helgen gick snabbt och när jag åkte hem så var jag och åt mat med Marcus & mamma, jag shoppade också en hel del som jag faktiskt behövde.
Igår började jag dagen med en 10 km lång promenad, så bilderna är från min hemby som har så vackra smultronställen den här tiden på året! Sedan läste jag på hälso och städade min garderob.
Ska strax äta och sedan åker jag till villan, måste ta vara på de sista dagarna nu då jag börjar skolan igen i nästa vecka...

Likes

Comments

Alla dagar i den här veckan har sett ganska lika ut,  har varit på matteprepkurs kl. 15-19 alla dagar utom igår då vi slutade lite tidigare, och så har jag läst korta stunder och bara njutit av att vara ledig. Idag var jag med mamma och Julia på fika inne i stan, jättemysigt och framförallt varmt!

Idag hade vi sista "mattelektionen" och oj vad glad jag är att jag gick denna kurs, har lärt mig massor och blivit mer motiverad! Har nyss precis kommit hem och ätit, och ska nu lyssna på musik och kanske börja packa lite smått då jag drar norrut imorgon.

Likes

Comments

I fredags jobbade jag min sista arbetsdag för denna sommar, kändes skönt att få lite paus innan skolan börjar men ändå tungt då jag borde ta tag i skrivningarna mera seriöst nu. Har även börjat en prepkurs i matte och efter endast en lektion så kändes det som att jag hade lärt mig så mycket nytt!

Igår, alltså lördag, gick vi på marknaden på dagen och sedan på kvällen åkte jag, E & flera andra kompisar ut. Det slutade med att vi åkte hem till någon i stan där vi åt och deeptalkade, och sedan somnade vi väl närmare halv 3. Den här dagen har hittills rusat iväg utan att jag gjort något speciellt, men snart ska jag kanske städa lite i mitt rum. Hoppas alla får en bra vecka!

Likes

Comments

Förutom att ha jobbat från 8-14 alla dagar denna vecka så har jag klippt gräset, tagit en after work-nap och igår besökte vi mammas kusin som är på besök här i Finland, så roligt och mysigt att se sina släktingar som man inte träffar så ofta!
Har faktiskt inte tagit en enda bild sedan 9:e juli förutom enstaka snaps som jag inte har sparat, har däremot hittat en del tänkvärt på whi! 

Har hunnit tvätta håret och ska lyssna på Therese & Zätas nyaste podavsnitt, kanske hittar jag även något att äta...

Likes

Comments

I fredags vaknade jag ganska sent efter att jag somnade sent på torsdagsnatten. Jag och Jenny bestämde oss får att åka på besök till museet Carlsro i Kstad och efter det åkte vi på glass till farmor & farfar. På kvällen åkte jag och mina syskon till Närpes. Gick runt lite på karnevalen och hann med ett besök till både Red & Green och ett tält. Hade jätteroligt!

Igår, lördag, så gjorde jag inte så mycket (om inte minnet sviker, haha). Solade, läste på psykologi och åt glass med föräldrarna på kvällen. Innan jag somnade tittade jag på Himym och pratade med E i telefon.

Idag har jag i princip samma sak som igår, förutom att jag även har varit och handlat med mamma. Ska strax fixa lunch till imorgon då jag börjar jobba igen, känns ganska tungt efter all ledighet men blir skönt att komma in i rutiner igen.

Likes

Comments