Bloggen har stått stilla en vecka då jag har haft fullt med saker att göra. Har varit på 2× födelsedagskalas, städat i massor och en del annat, så har faktiskt inte ens hunnit tänka på bloggen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Har jobbat från halv 8 till 14 alla dagar denna vecka och ska även göra det imorgon. Har fått träningsvärk av arbetet och idag när jag kom hem hade jag lyckats bränna mig på ryggen.. Har varit en del på majbo, och klippt gräset åt morbror. Idag efter jobbet åkte jag med mamma och pappa in till stan och köpte nya skor åt mig, sedan var vi också till Vonnela på mat med farmor och farfar, supergott och är ännu mätt av maten! Imorgon efter jobbet drar jag iväg norrut om allt går som planerat.

Likes

Comments

Helgen gick väldigt snabbt, tillbringade även denna helg med E. I fredags var jag till stan och klippte bort 10 cm av mitt hår trots att det inte ser så ut. Lördagen spenderades till största delen på majbo, och idag har vi kört runt lite i stan och så har vi tittat på Prison break.
Har ännu en del saker att fixa ikväll innan jag ska se på HIMYM och därefter sova, ska bl.a. laga morgondagens lunch nu eftersom att jag börjar jobba imorgon.

Likes

Comments

Har haft fullt upp hela veckan med lite olika saker, bl.a. har jag klippt gräset, hälsat på mormor, morfar, farmor och farfar, umgåtts med Julia, drömt konstiga drömmar och bakat. Såklart hann jag också vara ute flera timmar i solen då den kom fram i onsdags!

Likes

Comments

Hade skolavslutning på lördagen kl.11, den tog väl nästan 2 timmar tror jag. Åkte hem med pappa och klippte gräset åt DUF. Hann gå ett varv i duschen innan E kom hit och vi åt mat med familjen. Vi hade bestämt oss för att skippa Fagerö och gick på en promenad och tittade på senaste avsnittet av Skam istället, sedan somnade vi närmare 12.

Igår vaknade vi tidigt, och gjorde inte riktigt något annat än att titta på Friends och spela kort innan vi fick skjuts av min bror till E. Där åt vi pizza och jag somande redan innan kl. 23.

Imorse vaknade jag på bra humör och efter att ha fått i oss lite frukost drog vi ut på en promenad. Jag kom nyss hem och har inga planer för kvällen, är ganska trött efter de senaste 3 dagarna så ska nog bara packa upp och se på HIMYM.

Likes

Comments

Igår steg jag upp vid 9 kanske, på förmiddagen chillade jag bara och lagade lunch åt mig. På eftermiddagen åkte jag till Närpes, passade också på att köpa en present till vår grupphandledare. På hemvägen stannade jag och pappa på abc där vi åt middag, sedan klippte jag gräset åt min morbror.

Vaknade halv 8 idag, och låg i sängen en timme innan jag steg upp. Åt god frukost och gick på en powerwalk innan det började regna. Nu har jag nyss lagat mat åt mig och äter medan jag tittar på Youtube. Även idag är det Närpes som gäller, ska kanske också börja städa lite inför helgen.

Likes

Comments

Sitter nu i elevrummet efter att ha övat lystringssången tills lördag. På eftermiddagen har jag engelskaprov och kl.15 har jag avklarat min sista skoldag i gymnasiets andra klass!

Personligen så tycker jag att det här läsåret som varit så har gått snabbare än det förra. Det har hänt mera roliga saker men också en del mindre roliga saker. Idag ska jag lämna in mitt studentexamenspapper där det står vilka ämnen jag ska skriva i höst, och efter det så väntar äntligen ledighet (förutom skolavslutningen på lördag haha)

Nu taggar vi sommar!

Likes

Comments

Kom igång ganska tidigt igår på morgonen vilket inte hör till vanligheterna på helger, så passade på och skrev min bokrecension innan jag fick besök. Vi bara myste och tittade lite på friends. På kvällen var jag trött och somnade tidigt.

Idag steg jag upp vid 10, åt frukost och bytte om. Bakade sedan en kaka som jag strax ska ta ut ur ugnen. Senare väntar eventuellt ett videosamtal och provläsning. Har endast ett prov kvar, på tisdag, och sedan har jag även klarat detta skolår! Ska bli riktigt skönt att få sommarlov, trots att jag inte riktigt har sommarkänslan än.

Likes

Comments

Kristi himmelsfärd gick väldigt snabbt. På kvällen var det ett evenemang på majbo så jag och Julia hade en lek för alla deltagare i skogen. Efteråt stannade vi kvar och åt våfflor, diskade och pratade.

Igår hade jag som vanligt på fredagar lektion till kl.14. Frågade upp något av kanslisten och åkte sedan och handlade med mamma. Väl hemma så satte jag igång direkt med att städa mitt rum och tvätta mitt fönster. När jag var färdig med det cyklade jag och Julia till Storholmen, ett ställe med många minnen om man säger så haha. Hemma så duschade jag och gjorde en planering inför min bokrecension som ska skrivas denna helg.

Likes

Comments

Ligger nu på terassen i solen efter en kort skoldag, hade endast bildkonst och matteprov. Jenny hämtade jag och Julia, och sedan åt vi våfflor till mellanmål. Har inga läxor ogjorda utan har en ledig dag framför mig, ska iaf läsa i en bok som jag verkligen måsta läsa ut snart...

Likes

Comments