Bilder från gårdagen

Fick höstlov igår, men jag har tyvärr en del uppgifter jag borde få gjort under ledigheten så igår när jag kom hem gjorde jag en tankekarta som ska lämnas in i engelska och en i historia, gjorde också en uppgift i finska. På kvällen var jag till magasinet på kurs och somnade sedan 23-tiden.
Dagens planer är att äta lunch hos mormor och morfar, och sen ikväll ska jag och Julia leka med barnen på majbo!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Dagen var ganska tröttsam, hade 4 håltimmar som vi inte visste att vi skulle ha.. Gick iaf på mat till Milano med Olivia, Cecilia och Julia. Hade jätteroligt och skrattade så tårarna rann på vägen dit. Slutade 15-tiden, åkte hem med bussen, gjorde läxorna, åt och gick iväg till majbo där jag pratade med lite folk en stund. Var sedan och tvättade håret och har inte gjort något speciellt sen dess.

Likes

Comments

Vaknade vid 9 imorse skulle jag tro, och onlineshoppade utan att faktiskt beställa nåt. Några timmar senare åkte jag med mamma till majbo på loppis och gick runt där. Efter en matpaus åkte jag dit igen till 13 och kom hem fyra timmar senare. Åkte raka vägen till CC och åt med mamma, pappa & Marcus och därifrån timmar Cecilia dit också Fanny kom. Hade jättemysigt där med serier, snacks och prat!

Likes

Comments

Minns helt ärligt inte vad jag har gjort denna vecka förutom stressat inför ett matteprov och hjälpt till på majbo med förberedelser inför loppiset som börjar imorgon.

Idag vaknade jag redan 5 och sov knappt något mer innan jag steg upp halv 7. Har aldrig förr varit så nervös inför ett prov som jag var idag, och för att göra situationen värre gick det absolut sämre än förväntat. Riktigt besviken på mig själv faktiskt... Iaf så slutade jag skolan ungefär halv 1, åkte då hem och tittade på New girl medan jag halvsov.
Efter kl. 19 kom Henrik och hämtade mig så åkte vi till magasinet, hade riktigt roligt och vaknar antagligen upp med träningsvärk imorgon haha. Kom iaf hem därifrån för en stund sen och ska umgås lite med familjen innan jag tar natten.

Likes

Comments

Lite inspo från whi som jag hittat på sista tiden 😌

Likes

Comments

Massor av matteläxor, finskaprov, orientering och besök av en författare är en del av programmet i veckan som gått. Har i princip haft fullt upp hela tiden känns det som.

Igår slutade jag skolan redan vid 11 men gick och åt innan jag for hem. Gjorde undan nästa veckas läxor och städade mitt rum. Mot kvällen lagade jag en god oreokaka och middag åt hela familjen innan vi avslutade kvällen med att se på Modern family, mysigt!
Truls väckte mig vid 8-9 imorse när han hoppade upp bredvid mig, och någon timme senare åkte jag med mamma & pappa till Kaskö på marknad. Körde sedan till pappas jobb i stan och därefter på lite andra ärenden. Hade inga planer för kvällen, men det ändrades snabbt när jag bestämde mig för att gå till majbo med Julia och Henrik. Har nog inte skrattat så mycket som ikväll på en lång tid, en kväll som verkligen måste göras om någon gång!

Ska så småningom krypa ner i sängen och sova, godnatt!

Likes

Comments

Har hänt en del sedan jag bloggade senast. Bytte period i måndag, så har gått i skolan precis som vanligt. Har också klippt gräset, startat med barngruppen på majbo igen och slutat tidigare en dag.

I fredags bakade jag till marknadsförsäljningen, och igår sålde jag kakor och sånt 2 timmar i Corner. Vid halv i ungefär kom Olivia & Cecilia hit och vi gick ganska direkt till bussen och åkte till Fagerö. Bussresan dit var sådär, men väl framme hade jag riktigt roligt! Sammanfattningsvis blev det en del deeptalks, mycket skratt och några minnen mera.
Vaknade med gårdagens smink på 9-tiden, och ska snart ta mig upp ur sängen och börja med dagen.

Likes

Comments

Senaste dagarna har jag länkat, jobbat med diverse olika uppgifter till skolan och varit på promenad vid Lappfjärds å.
Skoldagen idag gick jättebra, hade en presentation av ett projekt i historia som gick sådär för min del, när jag hade klarat av 3 lektioner åt jag och slutade sedan för dagen. Var även en sväng och tittade på nya bron i Lappfjärd med farfar.

Likes

Comments

Helgen gick ovanligt fort förbi, hann iaf förutom ett besök i Björneborg med att umgås med min morbror och hans familj som kom hit i lördags på besök så fick bygga lite lego med kusinerna. Igår sålde jag lite wc-papper, läste på prov, gjorde läxor och var på styrelsemöte till majbo.

Idag var jag i skolan som vanligt och började läsa på prov direkt när jag kom hem. Med undantag från några korta pauser har jag (iaf försökt) läsa hela kvällen. Tog också någon timmes paus då jag gick på en promenad med mamma, sprang också lite intervaller och tränade magmuskler. Första gången på länge jag tyckte det var skönt att träna, hoppas det känns imorgon också!

Blev ett längre inlägg än vanligt men det får duga, nu ska jag snart lägga mig och hoppas att provet imorgon går bra.

Likes

Comments

Träningsvärk, franskaprov och magasinet med Cecilia är några ord som sammanfattar denna dag, hoppas att helgen fortsätter med samma humör som idag!

Likes

Comments