Hej lillebror!

Jag har haft en period nu då jag funderat på att ta väck bloggen då jag fått klagomål ang vad jag skrivit att det ska vara så kallat lögner.
Baserat på drömmar och tankar å att det inte skulle finnas någon sanning i det. Men grejen är den att det finns sanning i det, det finns inga lögner i vad jag drömmer om eller tänker/oroar mig för. Jag skriver mina känslor vilket är något jag ibland behöver göra för att klara av vardagen, och fastän jag tänkte stänga ner bloggen pågrund av att jag vill inte att denna personen ska skriva till mig någonsin igen så tänker jag inte göra det för att jag har klarat av mitt liv i så många år pågrund av att jag skrivit av mig och tänker inte sluta pågrund av hen.

Men lillebror du skulle bara veta så stolt jag är över mig själv, för någon månad sen så bestämde jag mig för att nej nu ska jag ta mig fan ta tag i mitt liv och fixa så jag trivs med lägenheten,kroppen och allt annat.
Å jag har faktiskt hållt det, lite har vart med din hjälp! Du var så stolt över att du kämpat med vikten och du gjorde det själv och nu gör jag också det.
Jag vägde 123 kg för ett litet tag sedan och nu väger jag 108 kg , och jag tänker inte sluta kämpa förens jag är riktigt nöjd.
Å nej jag kämpar inte med att gå ner i vikt för att jag inte älskar mig själv eller min kropp utan jag kämpar med vikten för att jag älskar mig själv.
Jag vill leva mitt liv till fullo och det orkar man inte om man väger mycket, utan jag vill kunna orka göra saker och leva mitt liv.

Lillebror, du har hjälpt mig så här långt, fortsätt hjälpa mig!
Vi klarar allt lillebror!
VI ÄR BÄST!

-IzE


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej lillebror!

Hela mitt liv så har jag påstått att jag sett framåt, att jag kämpat för att ta mig vidare. Nu mera vet jag inte om det var sanningen eller bara en lögn som jag sa för att lura mig själv.
Jag håller mig själv tillbacka hela tiden för att förändring är inte något jag trivs med, jag gillar när saker och ting är som det alltid varit.
Men att blicka tillbacks hela tiden och att aldrig ge mig själv en ärlig chans att klara av mitt liv är inte ett sätt att leva, det är mitt sätt att fly från att leva.

Det är därför jag bestämt mig för att lägga det gamla bakom mig, alla gamla vänner som funnits då och då, alla ovänner, alla misstag, alla rädslor och känslor.
Nu menar jag inte att jag kommer lägga dig bakom mig för du kommer alltid vara anledningen att jag siktar framåt och inte blickar bakåt.
Utan jag menar att allt som hållt mig tillbacks, som har fått mig att känna mig osäker, oviktig och försvarlös det är det jag lägger bakom mig.

Jag startar ett nytt kapitel av mitt liv, och i detta kapitlet så kommer det vara jag som lever mitt liv, det kommer vara mina val och ingen annans..
Med dig och resten av våran underbara familj så klarar vi allt.


Jag kämpar mig upp ur ruinerna av livet jag en gång levt , jag återbygger staden som jag en gång älskat, i slutändan har jag segrat över de demoner som hållit mig levande i en värld utan liv.


-IzE

Likes

Comments

Hej lillebror!

Denna otroligt sega kväll så har jag och mäkke bara legat å tagit de lungt. Just nu kollar vi på gossip girl :) troligen 5 gången jag ser om hela serien, älskar den 😍

Nu ska jag och Melker gå ut natt rundan och sen blir det ta något gott men hälsosamt snacks att äta och sen somna till gossip girl :)
Blir la lite Pokémon Go också, fångade precis Moltres 😍❤️

-IzE

  • 3795 Readers

Likes

Comments

Hej lillebror!

De senaste dagarna har jag tänkt på dig extra mycket, saknat att kunna prata med dig. Hatar att inte ha dig här, att inte kunna prata med dig som vi gjorde förr. Självklart har jag folk jag kan prata med men ingen är du, ingen kan förstå mig eller mitt liv som du gjorde. Visst det fanns stunder vi inte förstod varandra men det finns ingen som förstår mig så som du gjorde.
Känner mig så förlorad utan dig, när du försvann så försvann en stor del av mig och det verkar inte som jag kan finna den igen. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra eller hur jag ska kunna klara av mitt liv utan dig.
Jag är så rädd att förlora alla andra , att jag ska tappa ännu mer av mig om dem lämnar mig så jag försöker putta väck alla så att jag inte behöver känna som jag gör.
Men det går inte, jag är livrädd att mammas kropp ska göra så jag förlorar henne, att pappas hjärta ska ge upp eller att mormor å morfar ska försvinna pågrund av att dem blivit äldre

Mamma är min hjälte och kommer alltid vara det, hon har funnits vid min sida hela livet mer än vad folk kan förstå och inte bara det hon är den som får mig att känna mig nära dig. Ni är så lika så när jag bryter ihop för att jag saknar dig så känns det så otroligt härligt att vara vid hennes sida för man kan alltid se dig i hennes ögon..

Pappa och jag har aldrig haft en så bra kontakt som vi har nu, jag kan verkligen känna att han är vid min sida genom allt . Jag är så stolt över att kunna kalla han min pappa och att kunna säga att han har blivit en hjälte för mig. Han är en förebild för mig, att se att han funnit ett jobb som han trivs på så bra får mig att känna att kämpar jag så kommer jag också finna det en dag.

Jag är så stolt över båda våra föräldrar för dem båda två finns vid min sida, önskar att du hade kunnat vara här och känna hur deras kärlek för oss bara blir större och kraftfullare för varje dag..
( Men du ska veta att vi alla kommer alltid älska dig mer än ord kan beskriva och du kommer alltid vara våran ögonsten, våran stolthet, och det får du aldrig glömma!)

Mormor och morfar, dem är mina pelare, mina riddare i skinande rustning. Den dagen dem erbjöd mig att få bo hos dem så räddade dem mig, om dem bara visste hur mycket jag uppskattar att dem gjorde de!
Dem hjälpte mig med allt, dem trodde på att jag klarade allt och jag kunde känna hur stolta dem var över mig när jag tog mig upp från botten och kämpade på. Det var en speciell kärlek och jag kanske inte alltid visar dem hur mycket jag älskar dem men jag älskar dem mer än vad dem kan förstå.

DU, MAMMA, PAPPA, LOVE, INGELA, MORMOR & MORFAR, BUSTER OCH MELKER ÄR MIN FAMILJ. DEM STÅR MITT HJÄRTA NÄRMST..

JAG ÄLSKAR ER SÅ MYCKET SÅ TANKEN AV ATT FÖRLORA NÅGON AV ER FÅR TÅRARNA ATT RINNA NER FÖR MIN KIND...
Jag förlorade dig lillebror, snälla snälla hjälp mig att inte förlora någon av dem också!! snälla!


-IzE

Likes

Comments

Hej lillebror!

För ett tag sen satt jag på balkongen som vanligt och rökte, kunde höra vinden susa förbi för de var så tyst ute. Plötsligt började tårarna rinna, jag började tänka på varför jag så sällan är vid din grav. Jag har bara haft så svårt för att gå ditt, får en klump i magen och tårarna rinner när jag tänker på att jag ska ditt. När jag väl har vart där så har alltid någon vart med mig och jag har kunnat hålla mina känslor inne.
Men idag, för bara några minuter sen satt jag och såg på en serie och insåg att anledningen varför jag har så svårt för att gå till din grav är för att jag vägrar låta mig själv acceptera att du är borta. Jag vägrar acceptera att jag aldrig kommer få träffa dig igen.

Men om jag ska kunna kämpa på och fortsätta leva mitt liv så kan jag inte fortsätta att förneka att du är borta. Jag måste acceptera det . Jag vill verkligen inte acceptera det, vill inte vara vid din grav och se ditt namn och åren du levde på en sten.
Men tror inte jag kan acceptera det om jag inte åker dit och tar tag i det.

Kan du inte snälla ge mig ett tecken på att jag gör rätt?
Kan du bara visa mig vägen?

Jag måste sluta stoppa mig själv att leva mitt liv. För jag har stora mål , stora drömmar och jag vill verkligen nå dem men om jag ska klara de så måste du hjälpa mig acceptera att du är borta!

Jag kan inte åka tillbacks i tiden och rädda dig fast än jag vill.
Jag kommer aldrig kunna återliva dig men om jag någonsin skulle få chansen till det så skulle jag göra det!

Vill att du ska veta att vad än andra människor säger så kommer du alltid vara min hjälte! Du kommer alltid vara min älskade lillebror, du kommer alltid finnas i mitt hjärta och tankar..
Jag är så stolt över dig, är såå stolt över att kunna kalla dig Min hjälte, min anledning att fortsätta leva, Min lillebror!


ÄLSKAR DIG

-IzE

Likes

Comments

Hej lillebror!

Jag kan inte sova, vill inte sova. Så fort jag stänger ögonen så ser jag bara dig blåslagen, jag ser dig ligga där i bäcken medans Rasmus står brevid och ler. Jag hatar han så otroligt mycket, jag vill bara att han ska försvinna från denna jord. Vill att du ska komma hem till mig igen, vill inte tänka på att jag aldrig kommer få se dig igen..
Tårarna rinner ner för min kind, hjärtat bultar snabbare och snabbare , ibland önskar jag bara att mitt hjärta ska stanna så jag kan komma till dig.
Vill bara krama dig, skratta åt/med dig, vill bara få umgås med dig igen!!

Varje natt går jag och lägger mig med en klump i magen, har tvn igång så jag kan se någon serie för att kunna bli lite trött. Så fort jag känner att jag håller på att somna så känner jag hur klumpen i magen blir större och jag blir illamående. När jag äntligen somnar så ligger jag och skakar , ibland vaknar jag upp av att jag skakar och tårarna börjar rinna direkt.. Jag skakar när jag sover för är så jävla rädd att behöva vara med om mardrömmarna där jag ser Rasmus mörda dig, eller mardrömmarna där jag ser han misshandla mamma.
Jag vill inte vara kvar i Sverige, vill inte råka träffa på hans familj.
Önskar att jag hade kunnat flytta till England eller Norge , vill få en ny chans att få ett riktigt liv och kunna arbeta mig runt det här. Kommer aldrig kunna komma någon vart här när jag hela tiden går runt och är rädd att träffa på honom, hans familj, hans "flickvän" , hans vänner samt albins " så kallade vänner" .
Lillebror hjälp mig härifrån, kom tillbacks och flytta härifrån med mig!!

Snälla, Jag vill verkligen inte bo kvar här längre.. Orkar inte fortsätta låtsas som att jag vill det! Jag vill bara härifrån , vill finna ett hem där jag trivs.. Snälla ge mig styrka att flytta ifrån Sverige lillebror! Hjälp mig! <3Snälla lillebror hjälp mig

Jag vill inte fly ifrån mina problem, jag vill bara få en ärlig chans att hantera dem!


- IzE

Likes

Comments

Hej lillebror!

Idag dömdes Rasmus Järviö för mordet på dig älskade lillebror!
Men de jag inte kan förstå är att han blir dömd för ett mordet som desutom inte var en olycka utan han gjorde det med mening. Och han får 4 år i fängelset.. men hur fan kan han bara få 4 år?
Han berövade en människa på livet, han berövade dig på kanske 60-80 år!
Du fick aldrig chansen att ta studenten, gifta dig, få ett jobb som du trivs på, skaffa barn, se dina barn väcka upp . Det var så mycket som du aldrig fick chansen att göra eller vara med om..

Men endå ska denna människa som mördat någon få 4 år i fängelset som straff och sedan ska han få bli frisläppt och leva ett normalt liv med sin son. ?!?!?!?

HUR KAN DET VARA RÄTTVIST?
Vi ska bo i ett jämlikt samhälle med rättvisa men jag kan inte påstå att jag anser att denna dom är jämlik eller rättvis!

Jag förstår att detta är den svenska lagen och att vi fick så kallat den bästa domen vi kunde få men bara för att vi fick det bästa vi kunde få så betyder det inte att det är rättvist eller rätt över huvud taget.
Det är en människa som förlorat sin rätt till att leva för att en annan människa tyckte han hade rätten att beröva min underbara lillebror på sitt liv.!

Fyfan för samhället vi lever i!
GÖR MAN ONT SKA MAN FAN LEVA ONT.. MAN SKA INTE FÅ CHANSEN ATT LEVA ETT NORMALT LIV EFTER EN SÅDAN HÄR SAK.!
Det handlar inte om att det är min bror , det är inte därför min åsikt är så stark!
Det handlar om att i det land vi lever i så kan man göra ont utan att få några hårda konsikvenser.

Man borde bli dömd i så många år som man berövat en annan människa på!

GÄLLER ALLA SOM GÖR EN SÅDAN SJUK HANDLING.


Älskar och saknar dig lillebror! Önskar att du hade kunnat komma tillbacka...
Önskar att svinet inser att han tog livet av den personen som alltid stod vid hans sida!

Lillebror, jag lever för dig idag, Jag lever för dig imorgon, Jag lever för dig tills den dagen jag slutar andas.! '


-IzE

Likes

Comments

Hej lillebror!

Ville bara förklara lite snabbt varför jag inte nämner ett svin till människas namn.
Och det är för att jag inte vill vara en sådan person som hänger ut människor på internet.  Spelar ingen roll vad det är för person men jag nämner inte hans namn för att jag känner ingen glädje av att göra han mer hatad än vad han borde vara.

vill man veta hans namn så får man söka upp det men jag nämner det inte.
för mig är han bara en liten myra som inte är värd ett öre.

Jag kan visa folk respekt,  kan folk visa min familj samma respekt?

# Respekt
#ingen Respekt

-IzE

Likes

Comments

Hej lillebror!

Nu börjar rättegången närma sig och jag är otroligt nervös.
Det känns som början på slutet,  som att alla känslor kommer upp på nytt.
Dem flesta säger till en att tänka på de posetiva, att allting snart är över.
Grejen är bara att ingeting kommer vara över bara för att han får ett straff.

Vi kommer inte få tbx albin,  jag kommer inte sluta ha mardrömmar, mamma kommer inte sluta sakna sin son.
Inget kommer bli bra bara för att vi får fast personen som tog hans liv.
Önskar att allt hade blivit bra efter det men tror inte riktigt det blir så.

Ser verkligen inte fram emot rättegången,  vet inte hur jag ska hantera mina känslor när jag ser svinet.
Är rädd för att jag ska flippa ut totalt då denna personen förstört så mycket å sen stått där och försökt leka mänsklig. jävla äckel.

Han tog en människas liv
Han tog en mammas son
Han tog en systers bror
Och sedan står han och har mage att be om hans fotbollskor.

Tvi

-IzE

Likes

Comments

Hej lillebror!

Idag har varit en väldigt tankspridd dag, mycket tankar angående allt som hänt och alla människor omkring mig. Förlåt menar omkring oss, vet att du är här brevid mig.

Jag vet fortfarande inte hur jag ska hantera allt det här, jag önskar verkligen att jag visste hur jag ska hantera allt. Olika människor berättar olika sätt men inget känns rätt för mig, jag vill inte gå till en psykolog och älta allt. Hur ska de då hjälpa mig att gå vidare om jag ska behöva öppna upp såret som håller på att läka ?
Dem säger du vet inte om det funkar förens du testar . Men om jag inte vill testa , om jag inte vill göra något som inte känns rätt för mig?
varför ska de då kännas som ett tvång ?

Jag vill klara detta genom att följa mitt hjärta , genom att göra det som känns rätt för mig.
Men varför vill då människor att jag ska ändra mig ?
Varför vill dem att jag ska följa deras väg när vi båda vet att dem själva hade velat följa sin egna väg och inte någon annans?

Önskar att jag hade haft dig att prata med om sånt här , som vi gjorde för mindre än 3 årsedan.
När vi satt på bryggan på östra stranden i april (tror jag de va) och vi pratade om allt från himmel till jord . Jag kunde verkligen prata med dig om allt , vet inte hur ofta du skrattade åt mig när jag satt och filosoferade om hur man kunde se att jorden var rund . ( tycker fortfarande att man kan se de)

Du var en av mina bästa vänner fast än man inte kunde tro de .

Du var och kommer alltid vara min bästa vän , lillebror & min hjälte !

Älskar dig mer och mer för varje dag!

- IzE

Likes

Comments

Instagram@zakurii