En ledig tisdag har det bjudits på idag!
Varit hos Madde i hennes nya lägga och bidragit med sällskap medan hon skruvat handtag på skåp. Därefter har vi varit och handlat och hämtat paket och sedan blev det pannkakor till middag! Herregud så länge sedan det var. Mums!

Nu har vi haft lite vilopaus efter allt ätande och funderar på om gymmet lockar tillräckligt eller ifall en promenad får räcka. Återstår att se..

Hoppas alla har en fin kväll!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejhoj!
En mer passiv dag får man leta efter.
Promenerat, sett film, nätshoppa och ätit massa mat. Dock behövligt.
Har ledig dag imorgon med så ska passa på att åka ner på stan och kolla in matmarknaden som är där.
Och nu, läggdags.
Kram

Likes

Comments

Andra veckan efter semestern är påbörjad! Och sommaren har lidit till sitt slut. Kan fortfarande inte förstå att vi är inne i september månad!
Min sommar har varit helt underbar, dock känns det som det varit lite för kort och vädret är inte ens något jag tänker ta upp. Men hur som så är jag väldigt nöjd!

Låg här i sängen och kollade igenom gamla inlägg och fick sån feeling att börja flika in här igen!
Det är så himla kul att kunna gå tillbaka i tiden och läsa och kolla på bilder från förr. Och det tänker jag att jag ska fortsätta med. Så nu kör jag igång igen!

Likes

Comments

Likes

Comments

Efter gymmet bar det av hemåt för tacos och kladdkakebak!
Sedan har vi varit ute på en promenad och precis kommit hem. Så nu blir det en dusch och sedan bara mysa ner oss i sängen med film och lite fika.
Hoppas alla haft en bra vecka!

Likes

Comments

Så börjar denna vecka lida mot sitt slut. Har jobbat hela helgen så det har varit väldigt lugnt! Igår beställde vi hem pizza och såg film och i fredags kändes det som att jag somnade direkt jag kom hem från jobbet..haha.
Slutar 16.15 idag och direkt efter det ska jag fara och träna mer André. Ska bli sjukt skönt nu när jag slarvat i två veckor..
Nä lite lunch på det! Kram

Likes

Comments