Hej!

Klockan är nu 11:46 och jag sitter hemma på mitt rum. Har faktiskt redan varit i skolan idag, varje onsdag har jag en lektion 8:30 till 9:50 och sen börjar inte nästa lektion 12:20, så dom två veckorna som skolan hållit på så har jag åkt hem där emellan, det är fantastiskt, då kan man städa, laga lunch, plugga, jaa lite de som behövs, ska snart tillbaka till skolan dock, tänkte åka 12. Älskar onsdagar, lång håltimma, tyvärr ska dom nog ändra det snart... Vill ha kvar den, dock.

'

Senare idag ska jag lämna in Jontes bil, ta en sväng till torp och kaaanske träna, ska i alla fall köpa ett gymkort senare idag, sen får ja se om ja kommer mig dit senare ikväll också. Gjorde en mysig sen frukost till mig och Jonte förut när jag kom hem, plättar till han och ägg och bacon till mig, glömde dock ta bilder... Efter det har jag fixat lite på rummet och ren skrivit lite grejer jag gjorde på Affärsjuridiken imorse.


Nu måste jag dock bege mig mot skolan :)Likes

Comments

Hej!

Hur mår ni denna tisdagen? Jag mår själv bra, varit i skolan, haft tre lektioner idag. Efteråt åkte jag till Oregano och åt mat med min pojkvän och två vänner, senare åkte vi ut till snäckan och åt glass. Imorgon blir det skola som vanligt och kanske en sväng till torp, kanske träna senare på kvällen också om jag hinner.


Hoppas att det kan vara intressant för er att läsa om vad jag gör om dagarna, läsa om min träning och lyssna på vad jag har att säga! :)Likes

Comments

Blogkeen
Nouw