Godkväll!

Sa till mig själv att sova tidigt eftersom jag hade tänkt följa med mamma till gymmet kl 06.00 imorgon men det lär ju inte hända nu:)) Har vänt dygnet helt nu på lovet så måste väll försöka börja vända till baka det nu för snart börjar helvetet igen... KUL! Hoppas iaf ni har haft en bra torsdag för det har jag. Var på Emporia med Bianca, super mysigt! Men vi hörs imorgon. Vi får väll se om jag pallar mig upp vid 06 eller inte.

P&K Ida

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

P&K Ida

Likes

Comments

Hej! längesen?

Förlåt för dålig uppdatering men jag har verkligen inte haft något kul att blogga om. Eller ja inget jag tycker har varit särskilt intressant. Jag har iallafall firat jul (gillar inte julen) och jag har firat nyår ( det blev inte riktigt som jag trodde ). Jag hade hemma "fest" och det är inget jag rekommenderar. Folk spillde överallt, sprängde konfetti, tände tomtebloss inne, rökte inne... Så ha inte fest även om det är folk du tror du kan lita på! Tips från lilla mig:))

Nu är det nytt år och nytt år = nya möjligheter. Detta året kan bara bli bättre.. Hoppas jag:/ Jag vet redan något som kommer hända detta året som jag inte kommer kunna hantera särskilt bra men det får jag ta när det kommer och får vara så positiv som möjligt fram tills dess och även efter. Detta året ska va året då jag bara fokuserar på mig själv och min hälsa. Det är viktigt att må bra för att man ska kunna vara glad och leva livet fullt ut. Jag ska försöka blogga så mycket som möjligt och inte bara massa långa tråkiga texter ska även börja fota mer:) Jag hoppas iallafall ni hade en bra jul och nyår så hörs vi finisar.

P&K

Nytt år samma jag***

Likes

Comments

​xo

Likes

Comments

Hejsan!!!

Jag hoppas att ni har haft en bra lucia. Min dag började med att jag och sanna fixade oss (eftersom jag sov hos henne) och sen tog bussen till bion eftersom vår första lektion var att vi skulle se bio (de va skolbio). Sen så åkte vi till skolan, käkade sen hade vi matte och sen slutade vi. Ganska chill dag:))

Jag har börjat tänka på om/vilka nyårslöften jag ska ha och hur det nya året kommer bli. Jag har stora förväntningar och hoppas att 2018 blir 10 gånger bättre än detta året för detta året har varit så sjukt dåligt. Så jag känner mest att 2018 kan ju bara bli bättre. Eller man får ju hoppas.

Mina nyårslöften nästa år kommer nog att vara samma som detta eftersom jag inte uppnådde dem detta året.

1. Jag vill arbeta på mitt självförtroende och kunna se mig i spelen och tycka att jag är fin.

2. Jag vill bli mer hälsosam och börja träna mer. (Tränar ganska bra nu om jag får säga det själv, vill bara hålla detta nästa år också.)

3. Inte ta skit från någon. Med det menar jag att jag ska ignorera allt "hat" och bara fokusera på mig själv och det positiva.

4. Träffa nya människor. Jag är ganska feg som person och om någon frågar mig om jag vill ses så säger jag oftast nej eftersom jag inte vågar. Det handlar mycket om att jag är osäker i mig själv och om tex en kille frågar mig om jag vill ses så vågar jag oftast inte för jag är rädd att han ska tycka att jag är ful.

Det var nog dem största nyårslöftena jag hade och kunde komma på nu, det är ju ändå 18 dagar kvar till nyår så kanske kommer på fler tills dess.

Har ni några nyårslöften?

Hoppas ni får en mysig kväll så hörs vi!

(har inte uppdaterat så bra pga personliga anledningar, hoppas ni förstår).

Puss


Likes

Comments

Godkväll mina fina!

Just nu sitter jag och kollar på Mamma Mia!!! Jag älskar den såååå mycket och blev så glad när jag såg att den hade kommit ut på netflix. Imorgon e det skola igen. Inte jätte taggad för det men jag har väll saknat min vänner lite:)

Hoppas ni har haft en bra dag.

xo

Likes

Comments

​Hej hej!

I fredags var jag på väla med Bianca. Jag hade planerat att göra ett nytt hål i mitt öra men dem hade inte tid så jag köpte bara en julklapp till mamma. Bianca köpte ett par örhängen och en BH. "JÄTTE FIN BH" - Bianca.

Jag gjorde inte så mycket i lördags utom att träna. Mina föräldrar åkte upp till mormor och min bror var ute med sina kompisar så jag var hemma själv hela kvällen. Vilket var ganska skönt.

Idag har jag bara tränat och varit på maxi, har inte gjort så mycket mer idag. Har bara tagit det lugnt. Slingade även mitt hår med det blev inte så stor skillnad men ja. Imorgon e de skola igen.... Kul, nä. Tillbaka till alla läxor, asså jag kan inte släppa att vi har så fkn mycket läxor varje vecka de är sjukt. Jag har iallafall studie dag på tisdag!! 

Jag hoppas att ni mår bra själv är jag ganska förkyld. Hoppas ni får en bra måndag så hörs vi.

XOLikes

Comments

Hejsan!

Äntligen är det december!! Jag vill bara ha julafton nu nu nu!!! Fattar ni att jag redan har köpt julklappar till hela min familj och det är bara 2/12. Har till och med köpt till min bror som inte ens ska köpa något till mig. Jag e så snäll!

Jag vaknade typ 07:30 idag och vaknade upp jätte förkyld och har ont i halsen:( Jag som hade planerat att gå upp tidigt för att träna men det får jag ju skippa nu. Idag ska mina föräldrar åka upp till mormor och stanna till imorgon och min bror ska ut med sina kompisar ikväll så de blir antagligen bara jag hemma ikväll. Hade tänkt att se alla Divergent filmerna, har bara sett ettan och den va svin bra.

Jag hoppas att ni mår bra och att ni får en fortsatt bra lördag så hörs vi.

XX

Likes

Comments

Instagram