Igår pysslade jag som sagt på här hemma. Hämtade mamma och Pär på Kallax och sen promenerade jag med Elin.

Unnade mig sovmorgon även idag eftersom jag inte börjar förens 16.15. Började morgonen med en promenad. Har även hunnit in till stan för att shoppa lite och en sväng förbi Rebecca. Nu blir det kaffe och chilla innan det är dags för ett kvällspass.

Likes

Comments

...så var äntligen jobbhelgen över. Slutade kl 16 och då styrde jag direkt kosan mot Ica för att handla middag. Dålig fantasi så det slutade med en sallad, avokado, honungsmelon och parmaskinka var några av ingredienserna. Det smakar ju sällan dåligt :)))

Är helt slut i både kropp och knopp efter denna vecka. Har gått i konstant 100 blås och det kombinerat med alldeles för lite sömn har satt sina spår. Så imorgon unnar jag mig sovmorgon innan det är dags att köra lite grejer till lägenheten, inhandla diverse nödvändigheter och fixa till här hemma. Tavlor ska upp, lampor och sånt sköjj. Blir nog bra. Älskar redan min lilla läggis <3

Likes

Comments

Nuuu börjar flytten vara färdigställd. Så jävla skönt. 3 min promenad till jobbet, familjen nära och att få gå på gator som man gått på sen barnsben. Har ett himla lyckorus inom mig just nu. Att sommaren dessutom har kommit på riktigt gör ju inte saken sämre.

Likes

Comments

Blev ett litet uppehåll här på lilla bloggish. Men kände att det var dags att ta tag i detta igen. Orkar inte berätta vad som hänt senaste veckorna i detalj. Jobbat som vanligt, packat inför flytten, spenderat en vecka på Kreta med familjen vilket var fantastiskt och igår flyttade jag till Hortlax. Sån himla underbar känsla att äntligen känna sig hemma. Lever därför i flyttkaos just nu men känner absolut ingen stress eftersom jag faktiskt har kvar min andra lägenhet till den sista denna månad.

Imorgon jobbar jag 7-12 och sen är jag ledig tills på fredag. Jobbhelg väntar och det känns ändå ganska skönt. Nu ska jag krypa till kojs, är ruggit sliten efter allt bärande av möbler och diverse! Hoppas ni haft/har det bra, vi hörs mer framöver!

Likes

Comments

I fredags drack jag vin med Sanna på hennes stuga, även Andreas och Samme tittade förbi så det blev en väldigt trevlig kväll. Var inte i säng förens 02.30. Vaknade lördag och drog till Luleå en sväng. Tittade i butiker, åt lunch och sen hemgång. Jobbade några timmar, hängde med Sanna och sov på stugan. Igår firade jag Valborg och det var en himla trevlig kväll.

Imorgon är jag ledig. Har tid hos sjukgymnasten och förhoppningsvis får jag övningar så jag kan börja träna lite smått framöver. Ska även börja packa ner saker i kartongen som jag ändå inte kommer använda innan flytt. Sen har jag även bjudit mamma och Pär på mat. Så det blir nog en bra tisdag!

Likes

Comments

Likes

Comments

Efter två dagar med vårdplanering och utbildning så var det egentligen dags för mig att vara tillbaka i vården idag igen. Så blev inte fallet eftersom mitt knä fortfarande inte är bra. Måste ringa min sjukgymnast imorgon igen. Kan inte börja köra rehab heller eftersom det är så pass ömt och svullet.

Idag bjöd mamma på middag, även Nils och Johan var där. Alltid lika trevligt umgås med familjen.

Likes

Comments