Jag har inte haft så mycket tankar på att starta en blogg, men har blivit mer intresserad av att starta en när många utav min kompisar har en blogg. Nu vet inte jag hur länge detta kommer att hålla men jag gör det för jag tycker det är kul, så får vi se vad det leder till.

Jag tänkte ta och presentera mig lite.

Jag heter då Ida, jag rider på en ridskola där jag hjälper till med framförallt busiga ponnys som behöver ridas eller bara ponnys som behöver gå. Jag har två favorit ponnys dem heter Sockan och Picachu jag kommer berätta lite mer om dem lite senare. jag hjälper även en tjej som hyr en häst från sjöstjärnans Ridläger.

På denna blogg kommer jag lägga upp sammanfattning utav ridpass och tävlingar och mycket mer.


Här kommer en liten presentation om sockan och Picachu.

Sockan kom till min klubb förra året då jag fick äran att rida henne först, jag fastnade för henne direkt och där efter har jag ridet henne minst 1 gång i veckan, när hon kom kunde hon knappt galoppera och idag hoppar jag 60 banor på henne. mitt mål med henne nästa år är att hoppa 70bana. sockan är 6 år gammal.


Picachu vet jag inte riktigt när han kom till min klubb men han var inte gammal alls. Picachu kallar fi för pica. Jag hoppar 70banor på honom nästa år satsar vi på 80bana men även en lokal tävling. han är 8 år gammal.


Likes

Comments