Min vardag, Älskar

Var tillbaka efter lite shopping i insjön och på en second hand affär här i Leksand. Och eftersom jag älskar eller snarare besatt av kvarg med bär eller frukt till passade jag på att plocka lite blåbär till morgondagens frukost. För jädrans vad dyrt det är med färska bär, 20 kronor för 125 gram och då var det billigt, så nu blev det gratis bär och några fina bloggbilder. Snart vaknas det lite kaffe och en powerwalk.

Inköpet från dagens shoppingrunda, två stycken blusar där en av blusarna är från Odd Molly. Är dock tveksam på om denna är äkta, vilket känns otroligt om den skulle vara det. 55 kronor för en blus som egentligen ligger runt 500 kronors klassen? Den andra blusen har inget märke eller affärsägare alls, men den är så söt och kommer passa utmärkt till mina cirkelkjolar. Inte allas smak men jag älskar denna stilen. Sist men inte minst världens finaste tallrik som troligen kommer bli kakfat.

Likes

Comments

Min vardag

Sitter i skrivande stund och äter på en klubba(att undvika socker går inte speciellt bra) i husvagnen upp i Dalarna. Skönt att vara här uppe igen efter allt. Ska spendera helgen vilket betyder lite shopping och promenader. Vilket är det mysigaste jag vet, representerar hösta mycket fint.

Övrig har jag inte gjort så mycket idag, varit på en anställningsintervju, tränat och suttit bilen. Snart vankas det lite tv tittande och kanske lite bok lyssnande.


Likes

Comments

Hälsa & träning

Ett av mina favvo godisar, även fast jag försöker undvika socker i form av godis och sötsaker för min ångest. För de som inte vet triggar socker och koffein igång ångest. Var extremt rädd för koffein speciellt att jag fick hjärtklappning efter att undvikt det ett tag. Pågrund av att jag var så rädd för ångesten.

Men detta godis är kanon alla fall och här vegansk av den härliga lilla loggan "Go veggie"

 (försöker undvika koffein mer och mer, går ungefär lika bra som sockret där..)

Perfekt vegansk alternativ för dipp, "gräddfilen" kommer from alrop och är även betydligt nyttigare än vanlig gräddfil/cream fresh. Själva kryddan är den även vegansk!

Likes

Comments

Inredning

Idag var jag om mamma till kretsloppet i Tierp idag oh fynda riktigt fina saker, något som extremt positivt var att allt var halva priset. Tavlan och den vita duken kommer jag använda till halloween kvällen som verkligen kommer bli super. Och koppen och faten kommer jag(morfar) göra till ett kakfar

Likes

Comments

Min vardag

Måndagen var en lugn men samtidigt händelserik dag. Bakade mitt älskade kvargbröd som tagit slut. Prata med Mikaela i telefonen och tränade ett riktigt långpass, vilket var så fruktansvärt skönt. Var också på arbetsintervjun som gick jättebra, känner verkligen på mig att denna höst kommer bli så bra. Älskar den redan. Somnade redan vid 20:00 igår och sov hela 11 timmar. Kände verkligen att kroppen behövde ta igen förlorade sömn efter helgens trevligheter.

Idag, tisdag har precis börjat för mig. Vaknade upp vid 8:00 och har sett gårdagens avsnitt av Paradise hotel med mitt älskade morgonkaffe. Idag blir det planering inför kvällens pass med knatteskutt vilket bjuder på fotboll. Sedan blir lite lite tvätt och städning hemma. Och dagens obligatoriska träningspass. Älskar början på veckan.

Likes

Comments

Kaniner, Min vardag

Tog en paus i mitt tvättande och satte mig och åt min fruktost och dricker mitt kaffe. Sitter även och kollar på Therese Lindgrens nya vlogg. Åh älskar henne vloggar så mycket. Men efter detta ska jag fortsätta med min tvätt, dammsuga rummet och posta ett paket som tydligen var för tungt så det kom tillbaka... För övrig händer det lite intressant och roliga saker i mitt liv, min gamla arbetsgivare knatteskutt ringde upp mig och jag är nu huvudledare i Tierp igen. Ska på arbetsintervju på måndag vilket jag ser så mycket fram emot. Och viktigaste, Nina fyller hela 6 år idag!! Min fina fina Nina

Likes

Comments

Min vardag

♥ Kvällsduschen, har under de senaste veckorna älskat att duscha på kvällen. Känslan av att man duschar av sig dagen, att dagen är slut. Att känna sig ren från dagens händelsen och få somna och starta om på nytt på morgonen.

♥ Under/efter ett träningspass, att vara utpumpad men samtidigt i harmoni. Känna att det där jobbig men samtidig sköna känslan är över och att man känner sig produktiv även fast man kanske inte gjort någonting vettigt förutom tränat den dagen.

♥ Att gå på stan med en kompis, shoppa, fika och bara prata. Inte känna sig stressad, utan bara vara helt enkelt.

♥ Sista arbetsdagen innan ledighet, att rulla in på uppfarten hemma och känna imorgon har jag ingenting planerat. Jag får bestämma exakt vad jag vill göra, när jag vill göra det och om jag vill gör det. Den känslan är fantastisk.

Likes

Comments