Min vardag

Alltså fy för denna dagen, haft sån jobbig mensvärk att jag legat i fosterställning och ätit så mycket kakor. Chokladbollar och nötkakor(?) så gott men kunde inte stoppa mig själv från att äta 7 stycken sammanlagt. Försökte träna och de blev 35 minuters kondition innan jag och mina lår gav upp. Den som säger att träning hjälper mot träningsvärk LJUGER.(de hjälper inte mot min alla fall.) Förutom det åt jag en tidig lunch som bestod av Nuggets gjorda på soja, ris, broccoli, morötter och krossade tomater.

Ska alldeles strax åka till jobbet, blev en supertidig middag också och en ganska liten, toast med vegansk ost och en banan. Ska idag spela innebandy på jobbet som inte känns speciellt lockande just nu men det blir säkert roligt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hälsa, Min vardag


Morgonmys i sängen med frukost, Theréses bok och Lina (som endast ville bli fotad från sidan vilket resulterar i att hon ser ut som ett "fluff" med öron). Men för övrig älskar jag denna morgon. Att bara mys innan man behöver gå upp och starta dagen är det absolut bästa sättet för mig att starta på. Idag drack jag även en smoothie som jag tycker så mycket om.

I den hade jag i två bananer, hallon och mandeldryck från aplro. Helst ska det vara den söta, eller i alla fall inte osötad. Gillar inte när man har för mycket olika bär i min smoothie så en sorts bär och banan samt mandeldrycken blir toppen för mig. Är dock sugen på att beställa hampaprotein från Ida Wargs webbshop, det proteinpulvret känns mycket bättre och mindre "konstgjort" om man kan beskriva ett proteinpulver så? Men nu ska jag alldeles strax kliva upp ur sängen och börja denna dagen, puss

Likes

Comments