Min vardag

Har inte hunnit blogga någonting idag eftersom mina arbetstider har ändrat över julen så jag börjar istället 9.00 och slutar 17.00. Skönt att komma hem lite tidigare men var dock riktigt trött imorse men det gick bra. Efter jag kom hem efter jobbet åt jag en vegansk hamburgare och morötter vilket var såå gott. Nu sippar jag på mitt älskade kaffe och väntar på att telefonen ska ladda för att jag ska kunna träna. Blir nog ett eller flera avsnitt av skam eller gossop girl innan jag går och lägger mig. Hoppas ni haft en bra dag, imorgon är det fredag och på lördag är det JULAFTON.

Likes

Comments

Älskar

Mina julklappar ligger inslagna under våran gran, har lagt lite extra detta år att slå in mina klappar extra fint detta år. Köpte speciella jultags att skriva vem paket är till och från vilket gjorde paketet extra fint enligt min mening.

En bild på min lilla gran också som tyvärr inte har några klappar under eftersom den är så liten. Men är blev riktigt nöjd detta året, hittade världens finaste sko på hemköp i guld, det ända som saknas är en stjärna! Men det blir till nästa år

Likes

Comments

Min vardag, Träning/Kost

Så här mysig ser mina morgondagar ut, älskar att komma upp, äta min frukost i lugn och ro, tända ljus och titta på nyhetsmorgon. Den absolut bästa student på dagen. Gjorde min älskade smoothie med massor av blåbär, banan och spenat. Toppat med kokos och lite jordnötssmör.

Idag börjar jag klockan 15.00 vilket är riktigt skönt, hinner med så mkt på morgonen då. Men är lite extra nervös idag eftersom jag jobbar mitt första pass själv, men det kommer gå bra! Men nu ska jag ta min medicin för dagen och läsa lite bloggar innan jag ska träna och åka till jobbet.

Hoppas ni har en bra början på dagen, puss!

Likes

Comments

Träning/Kost

Ett av mina favorit snacks/mellanmål speciellt innan/efter träning. Tror starkt på mellanmål eftersom man förhindrar blodsockerfall och starka hungerkänslor som kan orsaka att man överäter och äter onyttiga saker.

Ett annat snacks som jag ofta kan ha cravings efter är riskakor med jordnötssmör! Godaste snacket och perfekt innan träning, sjävklart väljer jag inte "godis" varianten utan gärna ekologisk samt utan socker.

Likes

Comments

Min vardag

Godmorgon alla fina människor, en dag närmare fredag, och en dag närmare julafton. Som jag är super exalterad på, mina julklappar ligger under grannen inslagna så fint. Snart väntas dagen träningspass, men innan det ska jag titta lite till på Nyhetsmorgon.

Puss! 💕

Likes

Comments

Skrivande


TW, en text om ångest.

Skrev den för några veckor sedan.

Ilska, hat, förtvivlad. Allt känns fel, hela min kropp skriker av panik. Helst skulle jag vilja lägga mig på golvet, skrika och gråta tills luften tar slut och paniken lämnat min kropp. Istället panikstäder jag mitt rum, i någon form av ordning utav mitt yttre för att placera mitt inre i plats. Min blick blir stirrig och jag försvinner. Min personlighet existerar inte längre och jag gör allt per automatik. Alla känslor kommer som en explosion inom mig och jag kan inte bestämma mig om jag vill gråta eller slå sönder någonting från all den ilska jag känner.

Du är värdelös, Ida. Du är fullkomligt värdelös skriker känslor inom mig.


Likes

Comments

Min lunch idag vilket bestod av bönpasta med krossade tomater, svamp och bönor med massor utav ruccola, Det var riktigt gott efter mitt 80 minuters långa träningspass.

20 minuter powerwalk

60 minuter spinning

När det kommer till shaken till frukost kan jag berätta att jag har smakat bättre saker i mitt liv. Men ska dricka en till shake idag till middag så ska försöka ändra lite på mitt ingredienserna för att den ska smaka lite bättre. Det är ändå bara tre daga, det finns helt enkelt värre saker man kan göra. Kanske till och med någonting som en kommer förutsätta med.

Likes

Comments

Morgonen är min absoluta favoritdel. Att starta dagen på det absolut bästa sättet är superviktigt för min resterande dag, en kopp kaffe, pinterest och massor av bloggar. Jag älskar det!! Idag börjar jag även provpacket för herbalife vilket jag är superexalterad på. Drick fortfarande mitt kaffe och ska alldeles snart ordna min första shake, som jag hoppas på är god. Annars börjar jag jobba klockan 15.00 och innan dessa ska jag träna och försöka posta mina knatteskutt-redskap som jag bara skjutit upp, men idag måste jag!

Hoppas ni får en kanonstart på veckan, puss.


Likes

Comments

När mina fingrar skriver detta är jag svintrött, jobbat mellan 9.30-17.00 ingen speciell jobbig tid men har varit så trött under dagen. Troligen beror det på att jag inte drack mitt morgonkaffe, då brukar dagen inte sluta bra... Men tog mig själv i kragen när jag kom hem efter jobbet, skrev en matlista för veckan som kommer och åkte och handlade. Gjorde ordning en god hallomiburgare med fiberbröd till middag och sitter nu framför datorn med en kopp kaffe. Snart väntas träning(!)

F

Likes

Comments