Header

Hittar ständigt ny musik och lyssnar ofta tillbaka på mina gamla spellistor på Spotify. Skapar alltid en ny spellista för var årstid som kommer så det är skitkul att gå tillbaka och få en massa nostalgi! Sedan är jag en allätare och lyssnar på ALLT haha. Listar mina favoritlåtar just nu här nedan.


Consideration - Rihanna


Professional - The Weekend


The Greatest - Sia


Gangsta - Kehlani


Suburbia - Kilian & Jo ft. Erik Rapp


Tonight (Best You Ever Had) - John Legend, Ludacris

Likes

Comments

Finns inget mysigare än att vara ledig på en måndag! Alla jobbar och går i skolan och själv kan man sitta en hel dag och göra absolut ingenting! Dock har jag bestämt mig för att städa lägenheten och sen göra lite musik haha men ändå. Klockan är snart två liksom och här sitter jag och äter frukost.

Har jobbat ihjäl mig de senaste två veckorna och också hunnit ner till Helsingborg i två dagar så jag tog typ en paus från sociala medier (försökte) vilket var fett skönt. Ska försöka att inte slita ut mig ännu mer!

Likes

Comments

Jag har fått en del frågor om hur jag flätar mitt hår (ja, jag gör mina flätor själv) och jag har inte orkat göra någon tutorial då det tar typ 12 timmar att bara fläta håret. Tänk då hur lång tid det skulle ta att fläta + försöka göra en snygg video utav det haha. Jag hittade dock en video på Youtube där en tjej visar och gör det exakt så som jag gör det. Innan jag lärde mig fläta rasta själv satt jag och kollade videos på Youtube och försökte göra så som de beskrev det, men jag fick aldrig till det förrän jag hittade rätt sätt för mig. Så jag tror alla har olika sätt att göra det på, och man får klura ut det själv!

Likes

Comments

INSTAGRAM@idadasilva