Gjorde frukost åt min fina pojke idag! Försöker få honom att tycka om nyttig mat och jag lyckades nog ganska bra. Så länge jag inte berättar vad det är i, haha!

Idag är jag iallafall ledig, så ska dra mig mot gymmet i eftermiddag och sen äta middag hemma hos Evelina ikväll.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Har fått mycket gjort på min lediga dag faktiskt! Gymmat, tagit en promenad med mamma i solen, fixat här hemma, lagat wok och nu pluggar jag lite matte. Ska nämligen skriva högskoleprovet nu 1 april och hetspluggar haha! Målet är ändå att plugga nästa år eftersom jag har en del betyg att förbättra..

Likes

Comments

Har haft ost och kexkvällar med vänner tre kvällar i rad nu. Det absolut mysigaste som finns, helt klart. Ikväll var vi hemma hos mig och nu har de andra traskat vidare in mot stan, men jag har jobbhelg som vanligt haha! Är nöjd ändå, så nu ska jag sova gott minsann!

Likes

Comments

Middag och middagssällskap 💃🏼

Kort dag och ledig dag imorgon, vilket känns skönt just nu! Är nämligen himla förkyld, men det får inte hindra mig från att gymma ikväll. Ska hälla i mig en nocco nu och springa lite på bandet tänkte jag!

Likes

Comments

Våren får gärna komma nu, så jag kan traska runt i dessa skönheter..

Likes

Comments

Hade mig en himla trevlig kväll hemma hos Clara som fyllde 21 igår. Hon hade ordnat massor med god mat och sällskapet var toppen med! Tråkigt nog jobbar jag helg, så någon utgång blev det inte för mig. Skönt idag dock, mår supert än så så länge.

Tog inte några bilder alls nästan, måste verkligen bli bättre på det där!!

Likes

Comments

Livet är faktiskt väldigt bra just nu. Att jobba 60% behövdes för mitt psyke, trots att plånboken inte är lika nöjd. Jag har kommit igång med träningen, vilket också gör mig så himla pigg!!

Min ångest har blivit bättre nu när jag flyttat ut från lägenheten. Konstigt, men jag var ständigt stressad av den orimligt höga hyran och ensamheten. Jag håller på flytta in till joar nu faktiskt och det känns hur bra som helst. Jag trivs där, med honom och i lägenheten! Älskar också att få inreda lite, en kvinnlig touch behövs alltid haha!

Likes

Comments

Tycker verkligen om det här med att börja sent. Vakna tidigt, träna och äta en god frukost och ändå ha tid över innan jag börjar. Har även utbildning med jobbet ikväll, men det bjuds på vezzomat så vem klagar??

Hade även en mysig kväll tillsammans med Sandra och Rebecca igår. Vi åt semlor (chokladboll för min del hehe) och pratade i några timmar.

Likes

Comments

Nu är öppningshelgen i Göteborg över och jag är så glad och tacksam över att jag fick uppleva det! Netonnetare är så jäkla bra allihopa, har träffat underbara människor. Igår åt vi middag, förtärde allt för mycket vin samt bubbel, badade jacuzzi, gick ut på krogen och pratade i timmar på hotellrummet. Har jobbat hur mycket som helst, men trots det känns det bara som att jag varit på en rolig semester. Nu flyger jag hem!

Likes

Comments

Befinner mig just nu i Göteborg där jag är med och öppnar en Netonnetbutik! Flög hit igår och bor nu på hotell tills på söndag. Idag var en otroligt rolig dag, fullt ös från 8-20 och jag har jobbat 15 timmar idag! Ont överallt, men oj vad härliga människor jag har träffat verkligen. Superkul att jag lyckades sälja mest av alla också, rookie som man är haha. Imorgon väntar en ny lång dag, så nu ska jag lägga mig i sängen direkt.

Likes

Comments