Mina dagar består av exakt samma saker och därför har bloggen fått ligga åt sidan ett tag. Jobbar in i det sista, packar och försöker spendera tid med vänner och familj innan jag flyttar. Skulle ljuga om jag inte sa att game of thrones tar upp en stor del av mina dagar haha. Varför har jag inte sett det förut kan en ju undra.

När jag kom till jobbet i torsdags hängde denna påse i mitt skåp. En bild på några av mina favoriter och världens finaste skal! Blev verkligen så himla glad och jag har allt dom finaste vännerna som finns. Blir tufft att flytta ifrån er, men samtidigt så vet jag att er släpper jag då inte ändå!! Tack igen underbara ni ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår bjöd min syster mig och Joar på middag. Mysigt och så gott!!

Både igår och idag har jag försökt få så mycket som möjligt gjort med flytten. Sökt massor med jobb, fixat diverse möbler och liknande. Emellanåt har det blivit några avsnitt Game of Thrones som jag aldrig trodde att jag skulle tycka om så mycket som jag gör!! Tips!! till de fåtal som ännu inte sett det haha.

Likes

Comments

Sista kvällen här på ön är nu över och ibland underskattas verkligen charter! Speciellt när allt är stressigt hemma. Trots att jag är världens mest rastlösa person så var det välbehövligt.

Under den här veckan har jag sovit ikapp alla timmar jag tidigare missat, läst böcker som jag aldrig annars gör, ätit massor med god mat och umgåts med världens bästa pojkvän. Har helt enkelt haft det helt fantastiskt!

Likes

Comments

Igårkväll tog vi lokalbussen in till Lindos "stad". Väldigt mysigt med alla grekiska gränderna och sedan dessa turistbutiker. Vi hann inte gå så länge eftersom den sista bussen gick en timme efter att vi kommit fram, men vi åker nog dit något mer också!

Nu idag har vi dragit en tysk och klivit upp tidigt för att lägga ut våra handdukar vid poolen. Dagarna innan har vi inte haft en chans att få en solstol där...

Likes

Comments

Ännu en dag vid stranden, men idag i skuggan. Är tokvarmt plus att jag bränt mig lite. Inte lätt med dessa Svenssonpigment vill jag lova. Är heller inget fan av att sola, så en bra bok under parasollet får bli bra idag.

Längtar lite hem även fast jag har det helt underbart här! Vill bara påbörja nästa äventyr med flytt samt nya rutiner. Är SÅ redo! Det enda som jag grubblar över är vart jag ska jobba och att lämna tryggheten jag har på mitt jobb nu. Trots det så vet jag att det löser sig, för allt löser sig om man verkligen vill.

Likes

Comments

En heldag på stranden har det varit idag samt en liten promenad nu på eftermiddagen då både jag och Joar blir otroligt rastlösa. Är troligtvis varmaste dagen idag, så mestadels har vi badat i havet.

Om en stund ska jag upp på rummet och göra mig iordning för min stackars kropp klarar inte mer sol idag!

Likes

Comments

Dagen till ära har vi hyrt bil hela dagen och kört längst ner på Rhodos där det var en enoooorm sandstrand. "Surfers beach" eller något sånt hette den. Dock blåste det sjukt mycket så vi var inte där allt för länge. Åt en grekisk sallad till lunch och efter det åkte vi till Lindos beach som ni ser på bilden längst ner! väldigt fint, men sjukt mycket folk.

Ikväll vankas galamiddag vad det nu innebär. Tema svart/vitt är allt jag vet. Spännande!

Likes

Comments

Äntligen är vi framme på Lindos, Rhodos. Vi flög vid 6 på morgonen så egentligen hade vi en halvdag här igår också.

Väldigt fint hotell är det iallafall, med underbar mat och superfint rum. Skulle jag få klaga på något så är det stranden.. Stenstrand är inte min grej, men imorgon tänkte vi hyra bil eller liknande till en sandstrand!

Idag har vi bara tagit det lugnt med sol,bad och lite tennisspelande! Snart ska vi fixa till oss lite och röra oss mot middagen.

Likes

Comments

Nu är det äntligen klart och påskrivet. Redan den första september flyttar jag och Joar in i vår lägenhet i Stockholm! Allt gick så himla fort och bara några dagar efter att vi fått erbjudandet var kontraktet påskrivet. Känns så spännande, men samtidigt så läskigt. Jag tror att det här kommer vara en viktig del i mitt liv och jag är TAGGAD!

Likes

Comments

Insåg precis att jag inte tagit några bilder alls nu på stråket...Har iallafall haft 4 riktigt roliga utekvällar och gårdagen tog nog priset! Evelina fyllde 20 år så vi började kvällen hos hennes pappa i Bringåsen innan vi drog oss in mot hamnen. Hade så kul och träffade många fina vänner som jag inte sett på allt för länge!

Nu blir det inget mer stråkande för min del. Imorgon åker jag till Stockholm och på fredag börjar vår resa till Grekland!

Likes

Comments