Efter jobbet igår mötte jag upp dessa tjejer för vin och massor av bra diskussioner. Vi var i Emmies nya lägenhet som var så himla fin verkligen. Avis!
Alla lördagkvällar får gärna se ut såhär!

Likes

Comments

Såhär ser min morgon ut! Har blivit beroende av nocco dessutom, så jäkla gott. Planen är att ta sig till gymmet innan jag börjar jobba kl 14, men har åkt på en förkylning så vi får se.

Jag kommer att jobba 3 helger i rad nu och nästa torsdag åker jag till Göteborg för att hjälpa till när de öppnar sin butik. Nervöst men kul!!

Likes

Comments

Middag på dalwhinnie med min fina pojke, såå god mat och ännu bättre sällskap!

Likes

Comments

Så mycket ledighet och det är så ovant! Mötte upp Evelina på stan idag då ingen av oss shoppat kläder på evigheter. Livet med jobbkläder... hittade lite fint iallafall och sen satte vi oss på pause för en fika. Så glad över att jag träffat en sån fin vän!!

Är lite småförkyld, men ska nog ta mig iväg till gymmet en sväng ändå! Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt, plocka undan lite och kolla på greys.

Likes

Comments

En sån himla härlig dag i Åre blev det idag! Idag var jag lycklig, det här var så behövligt.

Likes

Comments

Nu är jag mörkare i håret igen och denna gång känns det faktiskt bra. Gjorde det själv hemma, så vi får se när jag tröttnar denna gång.

Nu är jobbhelgen över och jag går nu över på 60%. Blandade känslor, men just nu känns det mest bara skönt! Ska försöka göra något vettigt på mina lediga dagar, kanske börja plugga lite vid sidan av jobbet eller så.

Likes

Comments

Finns inget mer tillfredställande än nytt smink! Fick hem ett paket idag med dessa. Älskar NYX, billigt och bra kvalité! Ögonskuggorna var verkligen hur fina som helst, längtar tills jag kan leka med dom hehe. Vill ni ha en prisvärd brun utan sol så kör på cocoa brown! Funkar väldigt bra tycker jag.

Annars då? Ledig torsdag i vanlig ordning och jag har haft mensvärk som nästintill varit outhärdlig. Trots det körde jag ett bra rygg/cardiopass på gymmet och nu ska jag laga finmiddag!

Likes

Comments

Lördagsbrunch hos Emilia som fyllt 21! Himla gott, men nu känns det inte som att jag behöver mat på minst en vecka. Standard!!

Likes

Comments

Den här veckan har varit otroligt jobbig. Ångesten har legat i mitt bröst konstant och allt jag vill göra är att ligga i min säng. Har skrivit flera, flera dokument om allt och inget som alltid när ångesten är som värst. Det är min första tanke så fort jag mår dåligt.

Åkte iallafall på Ica och köpte glass, en lite nyttigare glass iallafall. Den var över förväntan måste jag säga och nu längtar jag bara tills han kommer och håller om mig hela natten.

Likes

Comments

Efter jobbet idag gjorde jag min nya paradrätt haha! Kyckling med vitt vin, spenat och massor med annat gott och sen körde jag på bönpasta till denna gång. La mig i sängen framför Prision break och åt, så standard!

Imorgon är jag äntligen ledig en dag och då ska det tvättas, städas och tränas minsann!

Likes

Comments