//ad

Swimsuit

Swimsuit // Change Lingerie

Hat // Ellos

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

//ad

I det siste har jeg testet noen produkter fra e.l.f ,og jeg er såååå fornøyd! Sminken holder hele dagen, og den hverken skjolder eller tørker ut huden. Jeg holder på å lage en sminkevideo, hvor jeg kommer til å vise hvordan jeg sminker meg, og hvilken produkter jeg bruker. Jeg synes sminke er gøy å eksperimentere med, og jeg elsker hvordan sminke kan gjøre et helt antrekk komplett. I de siste har jeg blitt mer oppmerksom på hvordan de små detaljene kan gjøre at helheten blir bedre - og derfor har sminke blitt en del av min "garderobe".


Selvom jeg synes det er gøy med sminke, er jeg flink til å gå uten. Jeg synes det er viktig å kunne være komfortabel i sitt eget skinn, sminket eller usminket, og da passer jeg også på å gå uten sminke, eller bare har på litt foundation - derfor er det viktig for meg at foundationen min ser "naturlig" ut og passer huden min, og det føler jeg denne fra e.l.f gjør.


STAY TUNED

Likes

Comments

//ad

RICHMOND&FINCH

Jeg elsker dekslene til Richmond&Finch, de er så freshe i designet og jeg elsker at de kan sette prikken over i`en på et antrekk. Jeg har valgt meg ut tre deksel, og her er to av de - sommerlig og flotte. I love.

Likes

Comments

YELLOW
COLOURBOMB

SHOES // ELLOS

JEANS // ZARA

DRESS // BIK BOK

BAG // ZARA

Likes

Comments

MORNING  WORLD
COFFE  O`CLOCK

Likes

Comments

The Atlantic Ocean Road
Familytime

Tilbragte nesten to uker hjemme i Molde med familien, og da bestemte vi oss for å ta en liten tur rundt om i nærområdet, nærmere bestem Atlanterhavsveien. For et nydelig land vi har, og jeg burde absolutt være flinkere å utforske Norge. Vestlandet har så mange flotte fjell, fjorder og en helt nydelig natur, så jeg prøver å være flink når jeg først er hjemme å utnytte meg av det.


Vi tok en søndagstur hvor vi kjørte over Atlanterhavsveien, videre til Bud - hvor vi spiste deilige fiskeretter på en lokal restaurant, og MFK kamp senere på kvelden. Perfekt søndagsyssel på vestlandet med andre ord. Nå er ferien over for denne gang, og jeg har hatt det helt fantastisk med kvalitetstid hjemme.


ANTREKK

Jeans // Five Units (sponset)

Jacket // Ganni

Shoes // Adidas

Bag // Zara

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw