Header

I promised to show you the photos from the photoshoot we did on school, and here it is!

//

Jeg lovde å vise dere bildene fra photoshooten vi gjorde på skolen, og her er endelig resultatet!

Modell//@Kaspara

Hair- and makupartist//@Ingridrebekkam

Photographer//@Solveigselj

Stylist(s)// Me, @Wernerkk, @Karolinerasmussen_, @Madeleinelohne, @Anjakaroline_

Likte dere bildene og stylingen?

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

//Sponset måltid

.... iallfall i matveien.


Forrige uke var jeg så heldig å få spise på Serranos, som ligger på Alna Senter. Fantastisk mat. God service. Anbefales på det sterkeste å ta turen hit. Jeg spiste aaaalt for mye, fordi jeg greide ikke å slutte å spise. Det var en eksplosjon i munnen min med masse deilige smaker. Ost, kjøttboller, serrano, brød, aoli - nam nam nam. 

Likes

Comments

For en utrolig spennende uke dette har vært. Først stylist i samarbeid med Cubus sin Expo-Guide, intimkonsert med BeBe Rexha og Chris Holsten igår, og dagen idag har vi stylet vakreste Kaspara Skovli Gåsvær, med hjelp av makeup artist Ingrid Marstad og fotograf Solveig Bergli Selj.

Dette er en skoleoppgave hvor vi skal lage en bildeserie hvor vi har valgt en tendens/trend fra fall16. Vi valgte å kjøre en metallisk sporstwear stil, med simple makeup og sleak hår. Jeg er utrolig fornøyd med alle om var i teamet i dag, og spesielt av gruppen min. Vi var fem stykker, og jeg fryktet at desto flere kokker, desto mer søl, men vi har virkelig samarbeidet godt og alle ble svært fornøyd med resultatet av stylingen.

Jeg kommer til å poste bildene fra shooten på bloggen når vi får de.

Hår-og makeup: instagram//@Ingridrebakkam

Modell: instagram//@kaspara

Fotograf: Solveig Selj

Likes

Comments

Over alt på sosiale media så har du de ulike utfordringene som skal gi deg en mer spretne rumpe, en flatere mage og et flottere utseende, men det er ingen utfordringer som viser til at du skal bli et bedre menneske, mer lykkelig og tilfreds med deg selv. Så derfor velger jeg å gi dere, mine kjære lesere, en liten utfordring som går ut på at du hver dag skal se deg selv i speilet, og si et positivt ord hver dag om deg selv, jeg utfordrer deg til å gjøre en uselvisk handling i måneden, jeg gir deg en utfordring om å utfordre deg selv, gå utenfor komfortsonen, tørre å drømme og sats på drømmene dine.


Fordi DU er fantastisk.


Fordi jeg VET at vi kan alle bli det vi vil bli.


Fordi jeg TROR på menneskeheten.

Slutt å prøve å strebe etter å være perfekt. Lær deg å lev i nuet, legg fra deg telefonen og ha en ordentlig samtale med en venn om livet, om dine drømmer og mål. Gi litt mer faen i hva alle andre sier, og kjør på. Bli trygg nok på deg selv til å tørre å gjør det du vil, og drit i hva alle andre sier, fordi til syvende å sist så er det ditt liv, og ingen kan fortelle deg hvordan du skal leve ditt liv.

Tar du utfordringen?

Likes

Comments

Idag har jeg tilbragt dagen min hos Cubus på kontoret deres her i Oslo, og hjulpet de med styling for expo-guiden som skal sendes ut til alle Cubus butikker. Så ufattelig gøy, og veldig lærerikt.

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw