POPPIN RED

Jeg skrev i forrige innlegg at jeg skal bli flinkere til å bruke farger, so here we go. Dette er antrekksbilde fra jobben min som innholdskaper hos Amfi Roseby, men jeg skulle gjerne hatt dette antrekket i garderoben. Følte meg så fresh og glødende. ​Elsker å mikse forskjellige teksturer, og i dette antrekket har jeg lakksko mikset med silkeskjørt og strikket genser - love love love. 

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Tydeligvis var hånden i håret min pose foran kameraet i fjor. Kreativt. Dette er mine favorittantrekk fra i fjor. Veldig enkle, og gjenspeiler litt kreativiteten min på motefronten de siste ukene og månedene. Jeg har rett og slett vært tappet for energi og inspirasjon, så gleder meg til våren er her igjen, og solen kan titte frem på en mer daglig basis istedenfor at vi får alle fire sesongene i løpet av en dag.


Den kommende våren har jeg lyst å kle meg opp i farger. Ja, dere leste riktig. Meg i farger er ikke et ofte å se, så derfor har jeg bestemt meg for at i år skal jeg slå til med grønt, rosa og rødt - you name IT.

Likes

Comments

Under nyttårsfeiringen tok vi en runde for å reflektere over hva vi er takknemlig for i 2017, og hva vi vil ta med oss inn i 2018 som lærdommer. Dette er en nydelig tradisjon de har i USA under Thanksgiving, som Martine nevnte - og jeg synes det var så fint fordi det er så lett å glemme alt det positive man har opplevd, og samtidig glemme alt det man har lært av motgang som man møter.


For meg har dette vært et år med oppturer og nedturer. Et år med mye takknemlighet, lærdom og personlig utvikling. Jeg har alltid vært en person som har satt pris på de små tingene, og vært takknemlig for familie og venner - men dette året har virkelig vist meg at livet har ingen garanti selv om man har vært igjennom tøffe perioder før, og aldri i mitt liv trodde jeg at jeg skulle miste to brødre iløpet av seks år. Så derfor har jeg valgt å følge drømmene mine, prioritere familie og venner, finne noe å smile for hver dag og la meg selv være lykkelig uansett omstendighetene. Det jeg har lært meg dette året er at livet har ingen garanti, og at man må sette pris på hvert sekund man får sammen med de man er glad i. Jeg synes det er viktig å ha en drøm og et mål, men det mange ofte glemmer er reisen mot målet (klisjé som det er å si, men klisjeer finnes for en grunn - nettopp fordi det finnes en sannhet i det). Jeg skriver ofte ned hva jeg er takknemlig for, hva som har fått meg til å smile i løpet av en dag, og på de dårlige dagene mine tar jeg frem notatene for å minne meg selv på at jeg har en grunn til å smile.

BABY YOU`RE A FIREWORK

2018

BE AMAZING

KEEP SMILING AND CARRY ON

Likes

Comments

Januar

FEBRUAR

MARS

APRIL

MAI

JUNI

JULI

SEPTEMBER

DESEMBER

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw