BY GIRLS FOR GIRLS
KARI TRAA

I dag var jeg på workshop hos Insp Love, hvor to flinke jenter fra Kari Traa holdt foredrag. Jeg jobber jo i en sportsbutikk, og er over gjennomsnittet glad i sport og treningstøy. Jeg er konstant på jakt etter det perfekte treningstøyet, og jeg har nettopp funnet mine favoritter. Jeg E.L.S.K.E.R virkelig dette settet.


Toppen jeg har på meg er tettsittende, og former seg fint etter kroppen. Tighsten former seg fint etter beina og rumpa, og løfter rumpen opp, samtidig som den ikke er gjennomsiktig bak. Sportsbh`en har god support, og holder puppene på plass under treningen. Jakken er lett og god, samtidig som den puster godt og er behagelig å ha på seg. Alt i alt er dette det perfekte antrekket til trening.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

PHOTO BY//@eddam

Team Carbs
SUMMERVIBES

Pants//Zara

Jacket//Jack&Jones

Shoes//Bianco

Bag//Gina Tricot

Likes

Comments

//Invitert

Vass PR

Her kommer noen bilder fra dagens pressedag hos VASS PR. Det ble servert champagne, sushi og burgere, samtidig som vi fikk en gjennomgang av de forskjellige merkene. Så utrolig mye bra det finnes på beauty markedet. Vi fikk alle med oss en fantastisk goodiebag hjem, og jeg gleder meg til å teste de ulike produktene som jeg fikk med meg. Dere skal ikke se bort ifra at det kommer et aldri så lite beauty innlegg på bloggen (kanskje jeg plutselig begynner med YouTube..? hmm)

Likes

Comments

PURPOSE TOUR x BIEBER

Hoodie//H&M

Shoes//Bianco x Camilla Pihl

Tights//H&M

Bag//Gina Tricot

Likes

Comments

Kastel Shoes
Inspired by California and shaped by Scandinavia

Forrige torsdag var jeg og flere flinke bloggere/influencere, hos Insp Love hvor vi hadde workshop sammen med Kastel Shoes. Jeg elsker disse skoene, og jeg er så heldig at jeg fikk velge meg ut et par, jeg elsker spesielt hælkappen som er laget av elastiske stoffer, som gjør at selvom du tråkker ned hælen på skoen, så blir den ikke ødelagt. Det kan jo ikke bli bedre enn det. Kastel Shoes har sitt opphav i California, men nå har en vennegjeng fra Oslo startet dette merket sammen. Kontrastene mellom California og Norge er store når det kommer til klima og kultur, og ved å kombinere disse to kulturene har de skapt et avlsappet, rent og funksjonelt design.


Det kommer etterhvert bilder av skoene på, hvor jeg demonstrerer det med hælkappen, men imens dere venter på antrekksinnlegget, så kan dere trykke dere inn på nettsiden til Kastel Shoes og følge de på instagram @kastelshoes.

Likes

Comments

//invitert av Polhem og Change Lingerie

For en herlig start på dagen jeg hadde på onsdag med Change Lingerie og Polhem. Vi møtte opp på suiten på Thon Hotel Panorama, hvor vi ble møtt med deilig frokost og masse flotte utstillinger av den nye kolleksjonen Intimate by Change, Jeg fikk med meg undertøy hjem, så det kommer til å komme bilder på bloggen i løpet av uka.


For en fantastisk flott kolleksjonen de har kommet med. Den er sporty, edgy og sexy på en og samme tid. Jeg elsker undertøyet til Change, og kommer aldri til å bytte til noe annet igjen. Anbefaler alle å dra til sin nærmeste Change butikk for å finne riktig størrelse og bh for deg og din kropp. You will not regret it.

Breakfast
Change Lingerie

Jeg har greid å slette de bildene jeg tok fra eventet, så disse bildene er tatt av fotograf Hanne Erøy/ MIO MEDIA.

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw