//invitert av Polhem og Change Lingerie

For en herlig start på dagen jeg hadde på onsdag med Change Lingerie og Polhem. Vi møtte opp på suiten på Thon Hotel Panorama, hvor vi ble møtt med deilig frokost og masse flotte utstillinger av den nye kolleksjonen Intimate by Change, Jeg fikk med meg undertøy hjem, så det kommer til å komme bilder på bloggen i løpet av uka.


For en fantastisk flott kolleksjonen de har kommet med. Den er sporty, edgy og sexy på en og samme tid. Jeg elsker undertøyet til Change, og kommer aldri til å bytte til noe annet igjen. Anbefaler alle å dra til sin nærmeste Change butikk for å finne riktig størrelse og bh for deg og din kropp. You will not regret it.

Breakfast
Change Lingerie

Jeg har greid å slette de bildene jeg tok fra eventet, så disse bildene er tatt av fotograf Hanne Erøy/ MIO MEDIA.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

For et par uker siden var jeg på Cosmica event med Vass PR. Vi fikk en inspirerende og lærerik presentasjon av hudlegen Jon Langeland. Jeg har alltid vært veldig forsiktig når det kommer til å ta solarium, men aldri vært flink å smøre meg med kremer som har solfaktor på daglig basis - det skal jeg begynne med nå iallfall. Selvom man aldri blir solbrent, så utsetter man huden sin for fare ved å ikke smøre seg med solfaktor i ansiktet, på ørene og plasser hvor huden er eksponert. Jeg har fått testet Cosmica sine produkter i noen uker nå, og er så fornøyd med de. Designet, måten den kjennes på huden og selvfølgelig at den beskytter og gir fuktighet.


Nå er påsken rett rundt hjørnet, så pakk med deg solkrem fra Cosmica i sekken sammen med kvikk lunsjen, soloen og appelsin. Klem.

Cosmica
Keep your skin safe

//Invitert av Vass PR

Likes

Comments

Less chemicals - better results!

" We are never making new products. Instead, we always work hard to perfect the ones we already made. "

For noen uker siden fikk jeg tilsendt hårfarge fra NATURIGIN, og jeg er superfornøyd med hårfargen. Produktene kan også kjøpes hos Apotek1 og Vita.


Personlig drar jeg utrolig sjeldent til frisøren, mest fordi jeg er så spontan av meg, at ting må skje med en gang, så da blir det gjerne hårfarging og klipp hjemme. Jeg har en hudsykdom som heter psoriasis, som jeg blant annet har i hodebunnen, noe som gjør at jeg er ekstremt sensitiv ovenfor hårfarging. Så resultatet hver gang jeg farger håret mitt er at jeg blir sår i hodebunnen, rød og svie. Men så fikk jeg høre om naturigin som er en økologisk hårfarge, som ikke har tilsetningsstoffer som skader hodebunnen.


Jeg er superfornøyd med resultatet, og jeg reagerte ikke på hårfargen, null svie eller kløe under farging. Så produktene fra naturigin kommer jeg absolutt til å fortsette å bruke. Hårfargen blir gylden og fin, samtidig som den varer lengre enn vanlig hårfarge. Noe som absolutt ikke er å klage på - det sliter mindre på håret, og man slipper å måtte farge det flere ganger i måneden for å opprettholde fargen.

Hairtalk
Naturigin
//Før
// Etter

Sponset innhold

Likes

Comments

Event med Nouw
Albert Bistro

I går var jeg og flere bloggere fra Nouw samlet på Albert Bistro for å nyte deilig fransk mat, god drikke og hyggelig stemning. For noen fantastiske kollegaer. Molde stilte sterkt på Nouw eventet med hele fire stykker fra samme sted. Jeg legger ut noen bilder nå, og noen senere som fotografen har tatt.

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw