Header

Vil du vinne tre bikinier og en strandveske fra kolleksjonen til disse to vakre venninnene, Natasha & Devin, som har designet en kolleksjon for BIK BOK. Du kan lese om de to venninnene HER.


SLIK DELTAR DU:


1. Lag en profil på insp.fashion (logg inn med facebook), bruk innloggingskode "idacharleen" og last opp et antrekksbilde .HER

2. Skriv inn størrelsen din i kommentarfeltet på bildet du laster opp.

Dersom du ikke ønsker å laste opp et antrekksbildet kan du følge meg på Insp. Da vil du være med i trekningen av disse armbåndene, HER og HER.

Jeg gleder meg til å se antrekkene deres og husk, det kan gjerne være et mobilbilde

(bildene er lånt fra BIKBOK sin nettside)Konkurransen er sponset av / / BIK BOK

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Her er noen bilder fra frokosteventet Presskontakterna hadde på kvinnedagen 8. Mars. Deilig start på dagen med masse godbiter. Så koselig å kunne spise frokost med sterke og flotte kvinner.

Likes

Comments

Jeg har helt glemt av å poste bilder fra Holmenkollen forrige helg, noe som var en helt magisk dag. Nydelig vær, godt humør, fantastiske folk og topp stemning hele dagen. Min kjære venninne, Amalie, kom å overrasket meg i Kollen, da jeg skulle feire bursdagen min senere på kvelden. Noe så koselig! Perfekt dag fra start til slutt. Her kommer et lite bildedryss.

Var du også i Holmenkollen under skifesten?

Likes

Comments

//Invitert

I dag var jeg og @goldencoat på Michael Kors event i Karl Johan, vi ble invitert av Polhem. For en nydelig butikk, det var så masse fint å spotte i butikken, og jeg fikk lyst på mye av det som var der. Butikken har 3 etasjer med herre nederst, vesker og tilbehør i midten og klær for dame i øverste etasje. Masse godbiter å få kjøpt her altså, så anbefaler alle å ta turen innom.

Likes

Comments

Spons

Valentines er i morgen, og change lingerie har sååå mye fint i butikkene sine nå. Jeg elsker dette settet.


Likes

Comments

Beklager at jeg har vært fraværende, har jobbet under Oslo Runway, og det har vært lange dager. Så i dag har jeg bare sovet. Har en del bilder og innlegg jeg vil dele med dere i morgen, og tiden fremover.


Stay tuned

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw