Dress//Zara

Bag//Gina Tricot

Belt//Gina Tricot

Photo// @eddam

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Her kommer et lite bildedryss fra torsdagens after work med Nouw. For en fin gjeng. Vi koste oss i noen timer ute i solen, på terrassen på Café Christiania.


//


Some pictures from this week's after work with Nouw. Beautiful people, lovely weather - perfect day. We had some drinks and food at Café Christiania.

Vi fikk hver vår goodiebag ta Vass PR. Heldige meg!


//


Everyone got one goodiebag each from Vass PR. Lucky me!

Photo// @eddam (Madeleine Lohne).

Likes

Comments

Her kommer noen bilder fra gårsdagens koselige sammenkomst med noen av Nouw-gjengen. Vi nøt en deilig drink på terrassen på Christiania Café, hvor vi fikk servert deilige drinker, te og utrolig gode småretter til. Mhmm. Jeg kommer til å poste flere bilder av antrekket og av dagen, men det får kommer i et litt senere innlegg.


Håper dere alle nyter solen i dag, og koser dere i parken, på stranden eller hva dere enn gjør i dag.

Foto// Madeleine Lohne (@eddam)

Likes

Comments

BY GIRLS FOR GIRLS
KARI TRAA

I dag var jeg på workshop hos Insp Love, hvor to flinke jenter fra Kari Traa holdt foredrag. Jeg jobber jo i en sportsbutikk, og er over gjennomsnittet glad i sport og treningstøy. Jeg er konstant på jakt etter det perfekte treningstøyet, og jeg har nettopp funnet mine favoritter. Jeg E.L.S.K.E.R virkelig dette settet.


Toppen jeg har på meg er tettsittende, og former seg fint etter kroppen. Tighsten former seg fint etter beina og rumpa, og løfter rumpen opp, samtidig som den ikke er gjennomsiktig bak. Sportsbh`en har god support, og holder puppene på plass under treningen. Jakken er lett og god, samtidig som den puster godt og er behagelig å ha på seg. Alt i alt er dette det perfekte antrekket til trening.

Likes

Comments

PHOTO BY//@eddam

Team Carbs
SUMMERVIBES

Pants//Zara

Jacket//Jack&Jones

Shoes//Bianco

Bag//Gina Tricot

Likes

Comments

//Invitert

Vass PR

Her kommer noen bilder fra dagens pressedag hos VASS PR. Det ble servert champagne, sushi og burgere, samtidig som vi fikk en gjennomgang av de forskjellige merkene. Så utrolig mye bra det finnes på beauty markedet. Vi fikk alle med oss en fantastisk goodiebag hjem, og jeg gleder meg til å teste de ulike produktene som jeg fikk med meg. Dere skal ikke se bort ifra at det kommer et aldri så lite beauty innlegg på bloggen (kanskje jeg plutselig begynner med YouTube..? hmm)

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw