Header

Spons

Valentines er i morgen, og change lingerie har sååå mye fint i butikkene sine nå. Jeg elsker dette settet.


Likes

Comments

Beklager at jeg har vært fraværende, har jobbet under Oslo Runway, og det har vært lange dager. Så i dag har jeg bare sovet. Har en del bilder og innlegg jeg vil dele med dere i morgen, og tiden fremover.


Stay tuned

  • 192 lesere

Likes

Comments

ta det med ro, sa legen. Har ikke tid, sa jeg. En 15 timers lang dag med jobb under Oslo Runway er over, og i morgen venter en ny dag. Så emnene og gøy å være med på dette. Følg meg på Snapchat for å følge meg gjennom dagen: Ida-charleen.

Likes

Comments

dagen idag ble ikke som planlagt. Det hele endte med at jeg måtte på sykehuset for å ta en del tester og en EKG. Har besvimt en del ganger det siste døgnet, og legene ville sjekke alt. Prøvene var ok, så tror kroppen min forteller meg at den er sliten og enger å roe ned. Men alt er bra med meg i forhold til testene, så det var jo iallfall godt å få bekreftet det.


Derfor har jeg ikke blogget i dag, så det blir bare dette lille innlegget for i dag. Skal komme sterkere tilbake.

Likes

Comments

Jeg gleder meg sånn til Paris, og det er ikke lenge igjen til jeg endelig kan pakke kofferten, og sette meg på flyet. Eller, det er vell 1 måned igjen, men så fort som ukene går nå, så er plutselig avreisedagen her. Jeg har jo selvfølgelig allerede begynt å planlegge litt ting jeg har lyst å se og oppleve, steder jeg vil spise, museum jeg vil besøke og antrekkene planlegges i hodet. Men om dere har noen tips til ting jeg må gjøre når jeg er i Paris for første gang, iiiik, så må dere gledelig legge igjen en liten kommentar i kommentarfeltet.

Jeg har selvfølgelig blitt syk, noe som er typisk når hele neste uke er stappfull med masse jobb, denne uken skal jeg jobbe under Oslo Runway, mye skole som må gjøres, presskontakterna og bloggen, så jeg får bare krysse fingrene for at jeg er bedre til i morgen. Så resten av kvelden er det avslapning, en varm dusj og masse te som skal drikkes i håp om at det skal hjelpe på.


Ha en fin søndagskveld videre.

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw