Hei alle sammen!

Siden jeg i det siste har skrevet noen litt mer alvorlige innlegg, så tenkte jeg at det kanskje var på tide med et nytt. Jeg skriver slike innlegg siden disse er kjekke å skrive + det er veldig viktige temaer som må bli tatt opp slik at vi skal kunne ha mer kunnskap om dette. I dette innlegget skal jeg skrive om alkohol og rusmidler, og mine tanker om og rundt dette temaet. Det er et så alt for viktig tema, men så få som snakker om dette.

Rusmidler er dempende, stimulerende, og hallusinogene(hallusinere). Som rusmidler regner vi alkohol, vanedannende legemidler, og ulovlige rusmidler(narkotika). De vanligste narkotiske stoffene som finnes idag er Ecstasy, Cannabis/Hasj/Marihuana, Amfetamin, Heroin og Kokain.Ja, alkohol er et rusmiddel! Alkohol har aldersgrense på 18 år, men det finnes også flere aldersgrenser for kjøp av alkohol. 18 års aldersgrensen gjelder ikke bare for å kunne begynne å drikke alkohol, men også for kjøp av alt under og opp til 22%. Det er 20 års grense på all alkohol som er 22% og oppover. Hvor gammel var jeg da jeg drakk alkohol for første gang, og hvor gammel var jeg når jeg kjøpte min første alkohol? - Hehe, jo dette er litt flaut og samtidig ikke bra i det hele tatt, men jeg var vell rundt 13år da jeg først begynte å drikke alkohol. Grensa er jo 18år, og jeg skulle absolutt holdt meg til det! Jeg syns ikke det er noe kult, og jeg råder ingen til å begynne før man hvertfall er 17år! Jeg kjøpte min første 6 pakkning med Smirnoff ice på 18års dagen min. Jeg husker den dagen var så stor, jeg kunne endelig kjøpe min egen alkohol og røyk.

Det som menes med vanedannende rusmidler som man får av lege er feks paracett, og andre legemidler som kan være dempende, eller stimulerende. Har jeg brukt rusmidler? - Ja, jeg tror nokk de fleste har det! Man tar ofte paracet om man har feber, vondt i hodet osv. Har jeg noen meninger om Narkotika? - Altså for min del så har jeg ikke så mange formeninger om dette med narkotika. Om andre mennesker velger å bruke dette så skal ikke jeg si noe på det. Vi er alle vår egen sjef, og må kunne takle våre egne valg selv. Det vil da ikke si at jeg er for narkotika, men jeg kan ikke tale meg om hva andre gjør på. Andres liv har jeg ikke noe med. Er det noen av de narkotiske stoffene jeg er helt imot er det KOKAIN OG HEROIN. Dette er to veldig farlige stoffer som bør unngås på det høyeste. Selvfølgelig er det mange der ute som har havna på feil spor i livet, kanskje fordi de ikke hadde noe valg, gruppe press eller havnet i feil miljø.Disse er det da synd på, hvis de ikke ønsket et slikt liv selv. Jeg syns at det er viktig at politikerene stepper inn og hjelper narkomane og alkoholikkere til en bedre hverdag!! Hvis du er i en situasjon hvor du kjenner på gruppe press så ikke vær redd for å si NEI! Det er ikke kult å gjøre hva alle andre gjør, og det er spesielt ikke kult å bli ødelagt av narkotiske stoffer.

Dette ble et litt langt innlegg igjen, men dere klarer å lese noe så viktig som dette! Hva synes dere om narkotika?

Dette var et gøy innlegg å skrive for dere, så håper at dere likte dette! Gjerne kommenter om dere ønsker flere slike viktige innlegg, eller om det er noe dere vil lese om :D Så setter jeg stor pris på alle som leser min blogg, liker, og kommenterer. Dere er bare supre!! Og jeg setter så innmari stor pris på dere <3

Ikke glem å sjekke ute nyeste innlegg som dere finner HER, og heller ikke glem giveaway-en som dere finner HER, og heller ikke glem å stille meg spørsmål på spørsmålsrunden som dere finner HER!

Vi blogges igjen senere :* 

Likes

Comments