View tracker

Jeg har i det siste sett på bilder av meg selv og sett dem ved siden av hverandre. Og forandringen er enorm. Større enn jeg hadde forventet selv.

Bildene under viser forandringen.

1 bilde er fra 2011 som dere ser så var jeg da ganske rund i ansiktet.
2 bilde er fra julen 2015, da hadde jeg blitt noe smalere i ansiktet men ikke så veldig mye.
3 bilde er fra april/mai 2016 hvor man kan se at jeg har blitt synlig smalere i ansiktet.
4 bilde er fra julen 2016 hvor man kan se at her er ikke vare ansiktet smalere nok en gang men at det også er tapt noen kilo.

Bare siden august/ september 2016 har jeg gått ned minst 15 kilo, som jeg fant ut i oktober og antageligvis noe mer etter det. Men det er kjempe morsomt å se forandringen på den måten. For jeg var ikke klar over at forskjellen var så tydelig før jeg så de to siste bildene ved siden av hverandre.

Så jeg gleder meg til å se forandringen fremover både i ansiktet og kroppen ellers. Følg meg på veien å få med deg forandringen både her og Snapchat: idacecilie2

Ha en fantastisk dag🙂

  • 20 lesere

Likes

Comments

Jeg bestemte meg for at jeg hadde ville ta siste rest av penger jeg fikk i julegave ifjord å kjøpe meg noen vintersko jeg har ønsket meg.

De kjøpte jeg på www.motehus.no, skoene jeg kjøpte meg er boots- Sofia svart vinter 2017 edition.

  • 12 lesere

Likes

Comments

2016 har mer eller mindre vært en kamp fra ende til annen.
Dette året hadde jeg ikke kommet meg gjennom hvis det ikke hadde vært for gode venner.

Å det er ikke bare meg som føler at 2016 har ført med seg masse dritt og smerte
, det er opptil flere venner av meg også.

Nå er jeg klar for ett nytt år. Ett nytt år hvor den i familien min som er på sykehuset endelig kommer hjem.
Ett nytt år hvor jeg kan legge alt av utfordringer og negative ting som har skjedd bak meg å se frem mot ett nytt år,
ett år som gir håp for nye eventyr.

Jeg skal hvertfall starte året med gode utsikter for forsett om at jeg skal ta livsstilsendingsprogram fra forever.
Jeg skal holde meg selv i nakken, jeg har ingen unnskylding til å la vær lenger, bare mange grunner til å faktisk gjennomføre det denne gangen å ikke bare snakke om det.

Jeg har planer om å gjennomføre hele livsstilsendringsprogrammet, det er faktisk noe jeg ser frem til
og har allerede satt det klart på benken. Og jeg vil veldig gjerne ha med meg deg også sånn at vi er fler om å gjøre en livsstilsending sammen, slik at vi kan sparke hverandre litt i rompa når vi har en dårlig dag eller dra hverandre med på dager der vi har dårlig motivasjon og vil kaste inn hånkle.

For denne gangen kan ikke jeg kaste inn håndkle eller slunte unna en dag jeg må sette helsa først og det betyr at jeg må gjøre en livsstilsending både med trening og kosthold.
Derfor trenger jeg noen som kan tuppe meg litt i rompa fra tid til annen og holde meg litt i nakkeskinnet andre ganger , og jeg hadde satt veldig pris på at nettopp du vil bli med å ta en livvsilsending sammen med meg.

Ta gjerne kontakt enten på facebook: Ida Cecilie Paulsen
eller snapchat: idacecilie2

  • 15 lesere

Likes

Comments

Tirsdag i middagstider fikk jeg plutselig lyst på hjemmelaget potetmos. Så jeg bestemte meg for å lage dette. Og ha pølse ved siden av.

Jeg klarte å ha for mye væske i potetmosen eller så var potetene for små i forhold til oppskriften. Uansett det ble mer som en potetmos grøt enn potetmos når jeg var ferdig med å stampe potetene.

Men potetmos det skulle jeg ha så jeg kuttet pølsene i terninger og blandet pølseterningene sammen med potetmos grøten og helte alt sammen over i en ildfast form og la ost på toppen og satt det inn i ovnen på 200 grader.

Hvor lenge jeg lot det stå i ovnen et uvisst men at det var en fin ting at det sto lenge et sikkert og visst for når jeg tok den ut av ovnen så hadde det gått fra å være potetmos grøt med pølsebiter til å bli potetmos med pølsebiter og ost på toppen.

Det smakte helt himmelsk og jeg har fått en ny favoritt rett jeg helt klart kommer til å lage igjen. For dette var rett og slett godt.

Jeg brukte mandel poteter, first price julepølse (halv), tine laktosefri melk og ost. Og krydret det litt med salt og pepper for å få smak på det.

Kanskje dette er noe du vil prøve?

  • 19 lesere

Likes

Comments

Jeg har ett familiemedlem på sykehuset og på mandag ringte det fra sykehuset. Det var den i familien min som er innlagt der som ringte meg og spurte om ikke jeg kunne komme på besøk.

Jeg sa at akkurat den dagen hadde jeg ikke mulighet med neste dag kunne jeg komme. Å slik ble det. Jeg dro til sykehuset i Tønsberg for å besøke den i familien min som er innlagt.

Jeg endte opp med å være det i nesten 2 timer, på slutten så var den jeg besøkte så sliten at h*n sovnet. Men det var egentlig greit for jeg måtte tekke ett par ting før senteret stengte uansett.

Jeg er ikke veldig glad i sykehus all den tid jeg har angst for sykehus, men har mer eller mindre blitt tvunget til å klare å være på besøk hos øvrig familie som har vært innlagt på sykehuset opp gjennom åra.

Men det har sin pris å dra på sykebesøk. Jeg blir utslitt selv og ender opp med å være sliten resten av dagen, å da er det heller ikke sikkert jeg orker stort.

Men hva gjør man ikke for familie, nære og kjære?

Og til de som vet eller trur de vet hvem det er snakk om, vennligst ikke kommenter at dere vet.

  • 32 lesere

Likes

Comments

View tracker

Jeg har bestemt meg for at fra januar braker det løs med livsstilsendringprogram fra forever living og sunt kosthold og trening.

Mye av grunnen til mitt valg om dette er at jeg selv ønsker å gå ned i vekt og få en bedre helse. Og med alt som har skjedd i det siste i familien rundt meg har dette vært med å påvirke mitt valg om å virkelig gjøre noe med dette.

Så jeg har allerede begynt å gjøre noen grep som mindre porsjoner mat og spise heller lite og ofte (noe som jeg burde jobbe litt mer med) jeg beveger meg litt mer enn hva jeg vanligvis har pleid å gjøre.

Men jeg har dager der jeg ikke har lyst til å gjøre annet enn å komme meg ut å bevege meg, mandag var en sånn dag. Jeg startet dagen med å gå tur , som var ganske deilig. Å tenkte for meg selv at idag har jeg vært flink jente. Helt til jeg ble rastløs midt på dagen å endte med å gå en tur til. Bare fordi jeg hadde lyst.

Så etter 2 turer tenkte jeg at nå kan jeg nyte kvelden i fred og ro å være fornøyd med dagens aktivitetsnivå. Der tok jeg ganske feil. Det ble en tur til og dagens lengste tur. Så det endte med 3 turer på mandag.

Det viste seg på morgenen igår å ikke ha vært så lurt. Jeg vet ikke helt hva det kommer av med hælen min på høyre fot er ikke helt med på å bli gått på bestandig uavhengig av hvor mye eller lite den er gått på fra dag til dag.

Så var det det livstilsendingsprogrammet jeg nevnte litt lenger opp i innlegget. Jeg har valgt å bruke ett av Forever Living sine. Skulle du også ha lyst til å bli med meg å ta en livstilsending 1 januar så ta gjerne kontakt :)

Kan kontaktes på Facebook: Ida Cecilie Paulsen - laptop lifestyle

  • 35 lesere

Likes

Comments

Jeg har ikke alltid likt Star Wars filmene. Men nå gjør jeg det.

I alle år som jeg kan huske har jeg set den samme Star Wars filmen om og om igjen så jeg endte vel egentlig
med å ikke like verken Star Wars eller filmene. For noen helger siden fikk jeg være med 2 kompiser å se på Star Wars maraton før den nye star wars filmen skulle komme på kino uken etter.

Jeg må innrømme at etter å ha sett alle fimene som da var kommet fra første til siste fikk også jeg interesse for å se filmene igjen og star wars generelt. Det endte med at jeg bestemte meg for å kjøpe en julegave til meg selv.
Den ble verken pakket inn eller lagt under treet for den ble tatt i bruk med en gang den kom.
Så nå har jeg også star wars filmene og kan se de når jeg vil.

​Yoda ble fort en av mine favoritter fordi jeg liker måten han snakker på og synes hav er søt. 

Ha en fantastisk kveld videre

  • 17 lesere

Likes

Comments

Jeg la ut en ønske liste med bilder over ting jeg ønsket meg tidligere i år. Jeg har også nevnt ett par ting til familien som jeg ikke kan huske.

Men jeg hadde ganske kontroll på ting jeg ønsket meg som jeg ikke regnet med å få. Det var: retro kjøkkenmaskin, toastjern og Jamie Oliver stekepanne som jeg husket best. Men jeg fikk også ting som jeg ikke kunne huske å ha sakt til noen at jeg ønsket meg og trudde det vare var en tanke jeg hadde om ting som hadde vært kjekt å hatt. Og noe jeg synes var litt kult.

Isteden for å skrive hva jeg fikk legger jeg ved bilder av julegavene

Vellykket juleaften og jeg er så takknemlig for alle gavene jeg fikk. Og jeg hadde en koselig deilig med familie og gode venner av familien. Perfekt juleaften. Med klokker som ringer inn julen kl 17.00 middag 18.00 og pakker etter desserter og litt avslapping og skravling.

Håper alle hadde en like koselig juleaften.

Ha en flott dag videre

  • 23 lesere

Likes

Comments

Alle har fått med seg at julen nærmer seg, og for veldig mange så er det en fryd og en glede.

Men for meg i år er det egentlig bare smertefullt og plagsomt. Julefølelsen er intet eksisterende. Men det har ingen ting med mangel på snø å gjøre. Det er mere ting som skjer om dagen.

Jeg har ett familie medlem som den siste uken har vært på sykehuset, og uten å gå noe særlig mer detaljert inn på det, så har uken for det meste bestått av opptil flere slag i ansiktet (det som menes med det er telefoner om hvordan situasjonen er)

Jeg har enda ikke besøkt familiemedlemmet som er på sykehuset men det er fordi for meg er det vanskelig å håndtere at situasjonen er som den er, og så nærme jul. Og enda en grunn til at jeg ikke har dratt på besøk er sykehus angsten som jobber for fullt også.

Det jeg vil frem til med dette er vel bare å opplyse om at det er de av oss som med viten vet at denne julen er tøff eller en kamp å komme seg gjennom. Og jeg sier komme seg gjennom, fordi for meg er hver dag nærmere juleaften en kamp.

Hele situasjon nå om dagen utgjør vel egentlig at jeg har mest lyst til å bare stenge meg inne eller bare forsvinne til ett annet sted for en periode. Men jeg er fortsatt her. Og kjemper meg gjennom hver eneste dag.

Jeg gleder meg til julen er over og familiemedlemmet på sykehuset er frisk igjen.

Så vær så snill alle der ute, tenk litt på alle der ute i Norge og verden som ikke har det bra denne julen av forskjellige grunner. Det kan være så lite som en utstrekt hånd vil gi dem glede som varer i lenger tid.

  • 19 lesere

Likes

Comments

Hvem vet hva jeg vil? Ja av og til er det ett spørsmål jeg stiller meg selv også. For det er ikke alltid jeg vet hva jeg vil en gang.

Og hvordan kan da andre vite hva jeg vil når ikke jeg selv vet det en gang?

Det har seg sånn at med 1000 tanker i hode til en hver tid så vinner som regel den tanken jeg er mest opptatt av der å da. Kan også kalle det ADHD om du vil, all den tid jeg har diagnosen men for all del jeg er ikke en del av diagnosen. Tvert imot, diagnosen er en del av meg.

Med umedisinert adhd er det til tider vanskelig å vite hva jeg selv vil, både der og da men også i livet.

Med det ønsker jeg å besvare hvordan andre kan vite hva jeg vil. Det svaret er egentlig ganske enkelt.

Jeg snakker gjerne med folk å da kan det også fort hende at jeg forteller en eller flere hva jeg vil på forskjellige plan, det er noe jeg har funnet ut er ganske lurt for når jeg selv "glemmer" hva jeg vil eller snakker om andre ting kan folk hente meg inn å si at jeg må roe ned.

Men å vite hva jeg selv vil, det er heller vanskelig fra tid til annen. Det er så mange alternativer til hva man kan gjøre i livet sitt at det er for meg vanskelig å velge bare ett.

Jeg vil prøve flere ting, jeg vil prøve alt (med unntak av enkelte ting da så klart og innenfor lovens grenser).

  • 19 lesere

Likes

Comments