Idag har det blitt lite tid til å skrive noe blogginnlegg. Var på sykehuset tidligere idag for å prøve å besøke den i familien som er nevnt tidligere at ligger på sykehuset. Det viste seg når jeg kom dit at det gikk heller dårlig da vedkommende akkurat var sendt inn på operasjon igjen.

Detta er da operasjon nr datt ut ett sted, men nærmere 30 hvis det ikke har vært fler enn det. Mange har det vært hvertfall. Og mens jeg og fosterforeldrene mine var på sykehuset kom beskjed om at jada søstera til fosterfaren min er også på sykehuset. Så da besøkte han søsteren sin mens jeg og fostermoren min gikk ned på farmanstredet.

Der skulle vi finne gaver og det ene med det andre for må da for Guds skyld ikke glemme morsdagen til helgen. Mye man skal huske på.
Så nå resten av kvelden før det blir natta tenkte jeg å slappe av.

Ha en fin kveld videre.

#nouw30daychallenge

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

  • 17 lesere

Likes

Comments

Vi har alle hatt problemer av forskjellige kaliber fra tid til annen. Og en konklusjon jeg tok for en stund tilbake er at livet er en dans på roser, man stikker seg på tornene hele tiden.
Men man kan løse alle problemer ved å se på de som en utfordring isteden for ett problem.
For en hver utfordring har 3 løsninger.

Og velger man å se på utfordringer slik at en har utfordring har 3 løsninger kan man komme mye bedre ut av det enn hvis man graver seg ned. Og skulle man ikke finne mer enn en løsning selv kan man alltid spørre venner og familie om de kanskje kan se en annen løsning på utfordringen enn det du selv kan.

Jeg fikk denne utfordringen og ble samtidig bedt om å dele hva jeg kunne tenke meg å endre på, der og da viste jeg ikke det og jeg viste heller ikke det da jeg bestemte meg for å bli med på #nouw30daychallenge. Men heller så fant jeg det ut når jeg satt meg ned for å lage en liste over temaer jeg ville skrive om.

Livet mitt har begynt å forandre seg og det på en positiv måte, jeg bare følger med å lar forandringene skje. Jeg liker hvordan ting blir.

Ha en fantastisk dag :)

  • 13 lesere

Likes

Comments

Har du noen gang tenkt på hva en power friend er? Og hva en slik gjør for deg?

En powerfriend er en venn som gir deg energi.
En som kan hjelpe deg med å finne løsninger på problemer og utfordringer som måtte komme din vei. Men det vil også være viktig at denne vennen får igjen av deg, at dere kan være hverandres powerfriends, hvis ikke så vil det som er en powerfriend for deg være en som kanskje kaller deg en lekkasje venn.
Altså en venn som tar energi.

Jeg ble utfordret til å finne ut hvem av mine venner som er powerfriends. Jeg har konkludert med at ja det kan godt hende at noen av de jeg kjenner tar mer energi enn de gir, men av de jeg bryr meg mest om som jeg investerer mest tid i er vennene som på hver sin måte gir energi. Det er venner som vi både gir og tar med lik mynt.

Kan du si det samme om dine venner?

Jeg er glad for alle utfordringer jeg har fått av Gry sindig sin 30dagers utfordring.
Har fått meg til å se på ting på en annen måte.

Ha en fantastisk dag :)

#nouw30daychallenge

  • 19 lesere

Likes

Comments

Vi har alle en eller flere ganger i løpet av livet tenkt at livet er for kjipt.
Jeg skulle hatt ditt og skulle hatt datt.
Eller jeg skulle gjort ting annerledes eller alt går imot meg og alle disse destruktive ord eller handlinger vi graver oss ned i når alt såkalt går imot oss.

Ingen kan skade oss mer enn hva vi selv tillater at de kan eller hvor mye vi selv skader oss med å noen ganger holde på ett håp som kanskje gjør oss mer vondt enn godt.
Så tenk litt på makten du gir fra deg til andre.
For er det verdt det?

Med det sakt så betyr ikke det at vi ikke skal stole på folk, bare være litt mer forsiktig med hva vi sier og hvor mye makt vi gir fra oss til dem. Jeg har noen venner i livet mitt som jeg er villig til å gå langt for, for det er disse jeg virkelig stoler på, men det er også disse som kunne såret meg mest.

Så livet er ikke mer kjipt enn hva vi gjør det til, for ingen er bedre til å grave seg selv ned enn hva vi selv er. Tenk litt på dette neste gang du tenker at livet er kjipt.

Ha en fantastisk dag :)


#nouw30daychallenge

  • 29 lesere

Likes

Comments

For noen dager siden ble jeg utfordret til å være en sånn irriterende positiv person og smile hele dagen. Det er så mye triveligere når man er i dagligvare butikker eller på kjøpesentere. Det er så mange som stresser fra den ene butikken til den andre eller fra den ene hylla til neste på matbutikken bare for å komme til kassa fortest mulig.

Det er litt morsomt å se på hvordan folk stresser for å prøve å spare tid eller kanskje komme seg fortest mulig hjem til middag eller hva det nå måtte være.

På Facebook er det ei som har opprettet ett årlig arrangement som heter smiledagen, det er bare å søke det opp og bli med. Men bruk nå ikke bare denne dagen på å smile, vi trenger ikke alle å være irriterende positive mennesker men det er mye hyggeligere for alle om vi kan smile til de menneskene vi møter på gata, kjøpesentere, dagligvarebutikker osv.

A smile is the prettiest thing you can wear :)

#nouw30dayschallenge

  • 25 lesere

Likes

Comments

I en av utfordringene fra den 30 dagers utfordringen jeg er med på med Gry Sindig så er dag 8 om å finne sin power setning som skal være den setningen som brukes når man trenger å få seg selv tilbake på sporet.

Jeg har enda ikke funnet min men har undersøkt litt hva som kan finnes av slike setninger på nettet for å finne inspirasjon til å lage en setning som passer for meg.

Jeg har funnet noen setninger som jeg tenkte jeg skulle dele med dere sånn at dere også kanskje kan få litt inspirasjon til å lage deres egen power setning.

1. I belive in myself and know that im worthy of all that i desire. I accept my true self and live it fully.

2. My playing small does not serve the world. I have the courage to live the life beyond my wildest dreams.

3. My dreams are important and are coming true.

4. I have the courage to step into my future gravefully with ease.

5. I feel exited about the possibilities i am creating.

6. I AM enough.

7. Awareness is the greatest agent for change.

8. Du er smart, du er sterk, du er vakker.

9. Du rocker.

10. Jeg er unik.

Den siste har fulgt meg i mange mange år. Men det er ikke jeg som begynte å si den til meg. Det var folk rundt meg som begynte å si den setningen til meg.

Så det jeg prøver på nå er å finne en setning som kan få meg tilbake på sporet når jeg sporer av. Jeg vet jeg kan få til nøyaktig hva jeg vil så lenge jeg vil det hardt nok og fokuserer godt nok. Så setningen må være bra. Den må være veldig bra.

#nouw30daychallenge utfordrer meg til å skrive ett innlegg hver dag. Nå er jeg bare på dag 3. Heldigvis har jeg noen temaer til å gå på:)

Ha en fantastisk kveld godt folk:)

  • 25 lesere

Likes

Comments

Her

jeg kom over en artikkel på vg.no hvor det er en som skriver en veldig bra unnskyldning til nynorsken.
Sammtidig som jeg synes artikkelen i seg selv var knakende god var det enkelte ting som ble skrevet som jeg kjente at jeg reagerte på og som kanskje kunne være å dra den litt vel langt.

for selvom det er viktig å ta vare på kulturarven våres når det kommet til det norske språket så blir det feil å ta vekk bokmål, bokmål er også en del av det norske språket. Det jeg tenker er mere viktig er at vi som det norske folk tar vare på våres norske dialekter, for i Norge har vi mange fine dialekter. Men at vi an velge om vi skriver på bokmål eller nynorsk, for det valget har vi faktisk både privat og på skoler i dag.

Jeg husker jeg hadde ei i paralell klassen på ungdomsskolen som fikk norskboka på bokmål og ga ettertrykkelig beskjed om at henne ville ha den på nynorsk, og dermed gjorde skolen alt de kunne for å tilfredsstille eleven sitt ønske om å ha boka på nynorsk, da dette var en elev som allerede var vant med å ha boka på nynorsk kontra bokmål skulle henne selvfølgelig få lov til å fortsette med det. Jeg husker ansiktsuttrykket på lærerne når eleven ga beskjed om at hu ville ha boka på nynorsk. De ble overrasket alle som en og begynte å løpe rundt på skolen for å oppdrive en nynorsk norsk bok.

De viste ikke hvor de skulle gjøre av seg stakkar, løp inn ett sted og ut igjen og opp og ned trapper og stressa og leita og holdt på, og etter mye om og men fant de en norskbok skrevet på nynorsk, og dermed fikk de enda en fornøyd elev.
Så jeg mener at skolene burde fortsette å gi elevene det valget og ha både bokmål og nynorsk i skolene.

Jeg er desverre en av de som ikke er så god på å skrive nynorsk, det er helt enkelt fordi jeg ikke har skrevet noe særlig nynorsk på skolen opp gjennom alle åra på skolen. Jeg var nemlig en av de som var fritatt fra nynorsk helt enkelt fordi jeg hadde massive lese og skrive vansker når jeg var yngre. Den dag i dag skulle jeg ønske at jeg var flinkere til å skrive nynorsk, jeg prøvde faktisk for 1 år siden å ta opp nynorsk i forbindelse med generell studiekompetanse, men det kommer vel ikke som noe sjokk at jeg strøyk?

Jeg sier aldeles ikke at bokmål er bedre enn nynorsk for alt i verden for begge skrivemåtene er en del av kulturarven våres, og har blitt utviklet etter hvor befolkningen har bodd, og kulturarven våres er viktig å ta vare på.
så vær så snill kjære leser ikke avfei verken bokmål eller nynorsk begge skrive/talemåter er en del av kulturarven våres i likhet med alle de fantastiske dialektene vi har i dette ladet.

vil du lese artikkelen jeg refererer til kan du finne den her

dagens #nouw30daychallenge ble ikke helt som planlagt men kjente jeg måtte få sakt mine tanker om dette tema.

Ha en fantastisk dag videre:)

  • 24 lesere

Likes

Comments

Jeg holder nå på med ikke bare #nouw30daychallenge men også Gry Sindig sin 30 dagers challenge. Så her er det bare å holde tunga rett i munn ja.

Jeg får Mail fra Gry daglig i 30 dager med både tips og en utfordring for dagen som jeg tenkte at jeg skulle dele litt med dere lesere. Til nå har jeg fått 24 Mail fra Gry med tips og utfordringer med ligger litt etter med å utføre alle disse utfordringene jeg har fått så hva passer vel da bedre enn å ta med dere lesere på dette?

Jeg har startet med å gå tur minst 30 min hver dag. Og bilde over viser en del av det området jeg har gått tur. Skal love deg at man er passe sliten etter å ha løpt eller jogga opp de trappene. Blir fort en 2 min pause for å få igjen pusten før man går videre.

Med det ønsker jeg alle en fantastisk kveld videre:)

  • 27 lesere

Likes

Comments

I Februar kjører nouw en konkurranse hvor vinneren kan få en tur til London for 2 personer.
Dette er noe jeg har tenkt til å være med på . Det betyr da ett blogginnlegg hver dag de neste 30 dagene.
Det jeg tenkte at jeg kunne dele litt mer av på bloggen er veien som jeg har valgt å begynne på med å gå ned i vek/få en bedre helse. Men jeg vil også skrive om ting som opptar meg i hverdagen eller temaer jeg brenner for.

legger ved ett bilde fra gårsdagens tur

følg meg gjerne på snapchat: idacecilie2

  • 30 lesere

Likes

Comments

Jeg har i det siste sett på bilder av meg selv og sett dem ved siden av hverandre. Og forandringen er enorm. Større enn jeg hadde forventet selv.

Bildene under viser forandringen.

1 bilde er fra 2011 som dere ser så var jeg da ganske rund i ansiktet.
2 bilde er fra julen 2015, da hadde jeg blitt noe smalere i ansiktet men ikke så veldig mye.
3 bilde er fra april/mai 2016 hvor man kan se at jeg har blitt synlig smalere i ansiktet.
4 bilde er fra julen 2016 hvor man kan se at her er ikke vare ansiktet smalere nok en gang men at det også er tapt noen kilo.

Bare siden august/ september 2016 har jeg gått ned minst 15 kilo, som jeg fant ut i oktober og antageligvis noe mer etter det. Men det er kjempe morsomt å se forandringen på den måten. For jeg var ikke klar over at forskjellen var så tydelig før jeg så de to siste bildene ved siden av hverandre.

Så jeg gleder meg til å se forandringen fremover både i ansiktet og kroppen ellers. Følg meg på veien å få med deg forandringen både her og Snapchat: idacecilie2

Ha en fantastisk dag🙂

  • 50 lesere

Likes

Comments