Hvem vet hva jeg vil? Ja av og til er det ett spørsmål jeg stiller meg selv også. For det er ikke alltid jeg vet hva jeg vil en gang.

Og hvordan kan da andre vite hva jeg vil når ikke jeg selv vet det en gang?

Det har seg sånn at med 1000 tanker i hode til en hver tid så vinner som regel den tanken jeg er mest opptatt av der å da. Kan også kalle det ADHD om du vil, all den tid jeg har diagnosen men for all del jeg er ikke en del av diagnosen. Tvert imot, diagnosen er en del av meg.

Med umedisinert adhd er det til tider vanskelig å vite hva jeg selv vil, både der og da men også i livet.

Med det ønsker jeg å besvare hvordan andre kan vite hva jeg vil. Det svaret er egentlig ganske enkelt.

Jeg snakker gjerne med folk å da kan det også fort hende at jeg forteller en eller flere hva jeg vil på forskjellige plan, det er noe jeg har funnet ut er ganske lurt for når jeg selv "glemmer" hva jeg vil eller snakker om andre ting kan folk hente meg inn å si at jeg må roe ned.

Men å vite hva jeg selv vil, det er heller vanskelig fra tid til annen. Det er så mange alternativer til hva man kan gjøre i livet sitt at det er for meg vanskelig å velge bare ett.

Jeg vil prøve flere ting, jeg vil prøve alt (med unntak av enkelte ting da så klart og innenfor lovens grenser).

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

  • 5 lesere

Likes

Comments

Jeg har tenkt en del på dette med selvinnsikt i det siste. Å kommet frem til at det er noe jeg har mer enn nok av. I noen tilfeller kanskje litt for mye og andre kanskje litt for lite.

Jeg som de fleste andre har mest sannsynlig mer enn ett jern i ilden av gangen å noen ganger har jeg så mange at jeg mister helt fokus og glemmer helt det ene jernet og begynner på noe helt nytt.
Eller så kan det også hende at jeg prøver å holde fokus på 2 jern i ilden samtidig. Det går som regel aldri bra.

Ta ett av mine mange prosjekt, skolen og generell studiekompetanse, sannsynligheten for at jeg noen gang fullfører det er fryktelig liten for helt ærlig så vet jeg ikke om jeg skal satse på å fullføre matte eller om jeg skal ta norsk skriftlig og nynorsk skriftlig om igjen. Det å skulle skrive nynorsk for meg er som å lære å skrive ett språk jeg ikke kan og heller ikke har interesse for, med andre ord håpløst. All den tid jeg var fritatt fra nynorsk på barneskolen og ungdomsskolen.

Så har vi dette med jobb. Jeg søker på jobber i ett sett og avslagene kommer på omtrent like fort som søknaden er sendt. Ikke skjønner jeg hvorfor jeg tenker like positivt hver gang å fortsetter å søke, når jeg vet at avslaget kommer allerede før søknaden er sendt.

Jeg er en evig optimist men også en pessimist. Jeg jobber både for og imot meg selv på en og samme tid. Forstå og prøv å Finn logikken i det den som vil.

Jeg kan forstå at noen synes jeg er vanskelig å forstå seg på når de ser jeg brenner for noe men allikevel så gjør jeg ikke noen med det. Ofte kan det være at jeg ikke vet hvordan jeg skal gjøre det, eller hvilken ende jeg skal begynne. Eller min favoritt: hvem drøm tar vi først?

Det å bli enig med meg selv er ikke alltid like enkelt. For jeg er en reser på å overtenke ting. Det hender både titt og ofte at jeg må ta en diskusjon med meg selv både for og imot det ene og det andre. Slik jeg ser det er den værste diskusjonen en kan ha, er den man har med seg selv. Og spesielt i de tilfellene der man ikke blir enig med seg selv.

Kall meg gjerne vinglepetter eller ubesluttsom om du vil. Men har jeg først bestemt meg for noe så har jeg bestemt meg au da. Da er det heller vanskelig å endre min mening.
Kall det sta om du vil.

  • 21 lesere

Likes

Comments

I annledning at jeg har gått ned 15 kilo uten egentlig helt å vite hva jeg har gjort for det eller noe sånt så har jeg bestemt meg for at jeg like gjerne kan fortsette å gå ned i vekt, bare denne gangen bevisst.

Så jeg har vært i kontakt med treningssenter som har tilbud om livsstilsendring og har vel egentlig bestemt meg for å bare hive meg med på det.

Og at jeg samtidig skal følge enda ett livsstilsendrings program jeg har hatt planer om å ta en stund, men nå har jeg virkelig ingen unnskyldning lenger. Nå skal alt gjøres for å gå ned i vekt med vilje og på den rette måten.

Samtidig har jeg bestemt meg for å ta en tur til legen siden jeg har tapt 15 kilo uten å vite hvorfor så jeg vil bare vite at alt er som det skal i kroppen. Jeg føler det er viktig at legen er en del av den prosessen med vekttap.

Bilde er i å for seg en av mine siste tatoveringer og teksten If not now then when er rett og slett en påminnelse til meg selv om å slutte å utsette ting. Jeg er alt for flink til å utsette ting, som det med å gå ned i vekt men nå har jeg fått ett realt spark i rompa til å endelig få satt i gang og slutte å utsette.

Ha en fantastisk dag

Likes

Comments

Jeg tenkte at siden jeg laget en liste med ting jeg ønsker meg til jul for ett år siden så vil det
Være morsomt å se hvordan ting har forandret seg på ett år både med ønsker og ting jeg føler jeg har behov for.

Jeg fant den flotte kjolen på bilde under og fikk lyst på den med en gang. Jeg likte lengden og hvordan kjolen ser ut i det store og det hele

Jeg har sett verdien i å ha ett toastjern, det har jeg selvfølgelig ikke lenger så det er noe jeg ønsker meg det også, bilde av det er øverst i innlegget.

Jeg ønsker meg også en stekepanne, men ikke en hvilken som helst stekepanne, jeg ønsker meg en Jamie Oliver stekepanne.

Sist men definitivt ikke minst så ønsker jeg meg en kjøkkenmaskin. Av reint praktiske grunner. Jeg er glad i å bake kaker å slikt men med cenebetennelse i skulderen kan det bli noe vanskelig å bake kaker i de mange tilfellene det må piskes eggedosis å slikt.

  • 51 lesere

Likes

Comments

På mandag bestemte jeg meg for morro skyld å veie meg. Da fikk jeg tidenes overraskelse som jeg aldeles ikke klager på.

Jeg vet ikke hvordan i alle dager jeg har fått det til eller hva jeg har gjort, men jeg har gått ned 15 kilo, det har gitt meg mersmak så jeg har bestemt meg for å smi mens jernet er varmt å komme meg enda mer ned i vekt.

Så neste mål nå er å komme meg ned 11 kilo til i første omgang før jeg skal finne meg ett nytt delmål for å komme ned på hovedmålet mitt som er 75 kilo.

Når jeg har gått ned 11 kilo vil vekta være 99kilo, derfor føler jeg at det er ett flott delmål nå i første omgang.

Jeg tar gladelig imot tips og råd dersom noen skulle ha noen tips og råd og komme med.

Likes

Comments

Jeg har alltid hatt en drøm om å dra til Hawaii.

Og lurer på om ikke jeg skal få til det om 2 år når jeg blir 30. Hvorfor ikke oppfylle en drøm når man allikevel blir 30?

Ikke det at jeg lengter etter å bli 30, når sant skal sies så er ikke jeg overbegeistret for å bli eldre/komme nærmere 30.

Grunnen til det er at jeg føler ikke jeg har gjort noe spesielt i livet mitt som å slå meg til ro, finne en god mann å være sammen med eller starte familie. Det å finne en god mann er ikke bare bare heller når det er sakt. De gjemmer seg som regel ganske godt eller er allerede i ett forhold med ei annen heldig jente.

Det er enda 2 år til jeg blir 30 og ting kan forandre seg enda, så får bare vente å se hva som skjer. Men så sant ting ikke forandrer seg i form av at jeg skulle fått barn så hadde det vært fryktelig morsomt å oppfylt en av mine drømmer om å reise til Hawaii.

Derfor har jeg allerede kikket litt på priser osv og funnet en tur jeg har skikkelig lyst til å dra på men da må jeg begynne å spare penger allerede nå. Både for å betale turen og for å kunne ha litt lommepenger mens man da eventuelt er der.

Ha en fantastisk dag godt folk:)

Likes

Comments

Jeg lovet i går at jeg skulle skrive ett innlegg og legge med bilder av noe av det jeg har bestilt for bursdagspengene jeg fikk igår.

Tingen er at jeg viste at jeg kom til å få penger så derfor bestilte jeg tingene på forhånd, og jeg er kjempe glad for at jeg gjorde det, og gleder meg skikkelig til det kommer og jeg kan begynne å bruke det.

Mye av det er som dere ser bestilt i svart og lilla. Det er av den enkle grunn at jeg har en forkjærlighet for fargen lilla.

Kjolen har jeg planer om å bruke på nyttårsaften i år, så jeg håper virkelig at den kommer i starten av desember som det står at den skal.

Likes

Comments

Enda ett år er gått og jeg er enda ett år eldre.

Eller som meldingen fra pappa sa, bare en dag eldre men allikevel ett helt år eldre.

Det er ikke til å skyve under en stol at jeg er ikke noe særlig begeistret for å ha blitt enda ett år eldre og enda nærmere 30.

Men allikevel har det vært en koselig dag.

Dagen startet pent og rolig med at jeg satt hjemme hos meg selv og fikk den tiden jeg trengte for å komme i gang med denne dagen som jeg egentlig ikke var så klar for at skulle komme.

Men dagen kom og det har vært en koselig dag. Jeg har vært en tur hos faren min og snakket litt med han, sånn som bare pappa og jeg kan når det bare er meg og pappa der, og kanskje en og annen mjauende katt. For pappa og jeg snakker ofte familierelaterte ting da dette er noe vi begge synes er interessant.

Etter noen timer hos faren min dro jeg hjem til mamma og pappa hvor det var duket for middag og koselig prat og ett besøk hos mormor hvor det også var koselig samtale.

Av gaver så viste jeg at det kom til å dukke opp litt penger så bestilte meg bursdagsgave igår, kan skrive ett innlegg om det senere. Og en ildfast form.

Men den første gaven jeg fikk, fikk jeg av ei venninne. Bilde øverst i innlegget viser min siste tatovering, og da gaven fra venninna mi. Det var spontant men jeg angrer ikke. I likhet med mine andre tatoveringer så er den der den skal være.

Alt i alt en flott bursdag med koselig folk og fine bursdagsgaver. Med det sier jeg god natt alle flotte mennesker. I had a great birthday. Thank you

  • 41 lesere

Likes

Comments

Den siste tiden har det var mange tanker i hode mitt og blant dem på alle dyrene jeg har hatt og da spesielt det ene dyret jeg enda kunne hatt, hadde jeg bare ikke latt han bli hos x forloveden min.

Jeg hadde verdens skjønneste pusegutt og da både av utseende og personlighet. Ja for den katten hadde personlighet og viste hvem som var eieren hans.

Klart ja han var glad i matfar og kunne til nød innimellom ligge på fanget hans, men stortest skulle han alltid ligge enten oppå meg eller ved siden av meg og få kos. Eller bare ligge inntil meg for der følte han seg trygg.

Var pus sulten kom han til meg å mjauet, ville han ut mjauet han til meg da også. Jeg kunne alle de forskjellige mjauene til pus så det er kanskje ikke så rart han kom til meg når jeg lærte å kjenne katten på den måten.

Åpnet jeg en boks med livretten hans som var tunfisk, ja da gikk det nesten i tullball for pus og han kunne ikke få den fort nok.

Det var noe eget med Belo gutten. Skjønneste pusegutten. Håper du har det bra i ditt nye hjem, hvor enn du bor nå. Savner deg min venn.

  • 41 lesere

Likes

Comments

Nå etter mye om og men og mye ventetid har endelig tingene mine kommet tilbake til leiligheten min.

Jeg ble vekt 08.16 av at telefonen ringte. Det var de som lagret tingene mine som ringte for å høre om jeg var hjemme så de kunne sette tingene inn i leiligheten.

Hjemme i leiligheten var jeg jo selvfølgelig ikke da jeg ikke viste den var ferdig slik at tingene mine kunne bli satt inn igjen I dag. Jeg trudde det var enda noen dager til før det kunne skje.

Så det jeg må gjøre nå er å finne ut hva og hvor mye som har tatt skade av vannet etter vannlekkasjen tidligere i sommer. Har fått gjort litt i dag men det er så mye å gå gjennom.

Så får ta litt etter litt å gå grundig gjennom så kommer jeg i mål til slutt. Bildet viser en av hyllene mine ikke tålte å stå i vann og har tatt skade av det.

  • 51 lesere

Likes

Comments