Jeg tenkte at siden jeg laget en liste med ting jeg ønsker meg til jul for ett år siden så vil det
Være morsomt å se hvordan ting har forandret seg på ett år både med ønsker og ting jeg føler jeg har behov for.

Jeg fant den flotte kjolen på bilde under og fikk lyst på den med en gang. Jeg likte lengden og hvordan kjolen ser ut i det store og det hele

Jeg har sett verdien i å ha ett toastjern, det har jeg selvfølgelig ikke lenger så det er noe jeg ønsker meg det også, bilde av det er øverst i innlegget.

Jeg ønsker meg også en stekepanne, men ikke en hvilken som helst stekepanne, jeg ønsker meg en Jamie Oliver stekepanne.

Sist men definitivt ikke minst så ønsker jeg meg en kjøkkenmaskin. Av reint praktiske grunner. Jeg er glad i å bake kaker å slikt men med cenebetennelse i skulderen kan det bli noe vanskelig å bake kaker i de mange tilfellene det må piskes eggedosis å slikt.

  • 12 lesere

Likes

Comments

På mandag bestemte jeg meg for morro skyld å veie meg. Da fikk jeg tidenes overraskelse som jeg aldeles ikke klager på.

Jeg vet ikke hvordan i alle dager jeg har fått det til eller hva jeg har gjort, men jeg har gått ned 15 kilo, det har gitt meg mersmak så jeg har bestemt meg for å smi mens jernet er varmt å komme meg enda mer ned i vekt.

Så neste mål nå er å komme meg ned 11 kilo til i første omgang før jeg skal finne meg ett nytt delmål for å komme ned på hovedmålet mitt som er 75 kilo.

Når jeg har gått ned 11 kilo vil vekta være 99kilo, derfor føler jeg at det er ett flott delmål nå i første omgang.

Jeg tar gladelig imot tips og råd dersom noen skulle ha noen tips og råd og komme med.

Likes

Comments

Jeg har alltid hatt en drøm om å dra til Hawaii.

Og lurer på om ikke jeg skal få til det om 2 år når jeg blir 30. Hvorfor ikke oppfylle en drøm når man allikevel blir 30?

Ikke det at jeg lengter etter å bli 30, når sant skal sies så er ikke jeg overbegeistret for å bli eldre/komme nærmere 30.

Grunnen til det er at jeg føler ikke jeg har gjort noe spesielt i livet mitt som å slå meg til ro, finne en god mann å være sammen med eller starte familie. Det å finne en god mann er ikke bare bare heller når det er sakt. De gjemmer seg som regel ganske godt eller er allerede i ett forhold med ei annen heldig jente.

Det er enda 2 år til jeg blir 30 og ting kan forandre seg enda, så får bare vente å se hva som skjer. Men så sant ting ikke forandrer seg i form av at jeg skulle fått barn så hadde det vært fryktelig morsomt å oppfylt en av mine drømmer om å reise til Hawaii.

Derfor har jeg allerede kikket litt på priser osv og funnet en tur jeg har skikkelig lyst til å dra på men da må jeg begynne å spare penger allerede nå. Både for å betale turen og for å kunne ha litt lommepenger mens man da eventuelt er der.

Ha en fantastisk dag godt folk:)

Likes

Comments

Jeg lovet i går at jeg skulle skrive ett innlegg og legge med bilder av noe av det jeg har bestilt for bursdagspengene jeg fikk igår.

Tingen er at jeg viste at jeg kom til å få penger så derfor bestilte jeg tingene på forhånd, og jeg er kjempe glad for at jeg gjorde det, og gleder meg skikkelig til det kommer og jeg kan begynne å bruke det.

Mye av det er som dere ser bestilt i svart og lilla. Det er av den enkle grunn at jeg har en forkjærlighet for fargen lilla.

Kjolen har jeg planer om å bruke på nyttårsaften i år, så jeg håper virkelig at den kommer i starten av desember som det står at den skal.

Likes

Comments

Enda ett år er gått og jeg er enda ett år eldre.

Eller som meldingen fra pappa sa, bare en dag eldre men allikevel ett helt år eldre.

Det er ikke til å skyve under en stol at jeg er ikke noe særlig begeistret for å ha blitt enda ett år eldre og enda nærmere 30.

Men allikevel har det vært en koselig dag.

Dagen startet pent og rolig med at jeg satt hjemme hos meg selv og fikk den tiden jeg trengte for å komme i gang med denne dagen som jeg egentlig ikke var så klar for at skulle komme.

Men dagen kom og det har vært en koselig dag. Jeg har vært en tur hos faren min og snakket litt med han, sånn som bare pappa og jeg kan når det bare er meg og pappa der, og kanskje en og annen mjauende katt. For pappa og jeg snakker ofte familierelaterte ting da dette er noe vi begge synes er interessant.

Etter noen timer hos faren min dro jeg hjem til mamma og pappa hvor det var duket for middag og koselig prat og ett besøk hos mormor hvor det også var koselig samtale.

Av gaver så viste jeg at det kom til å dukke opp litt penger så bestilte meg bursdagsgave igår, kan skrive ett innlegg om det senere. Og en ildfast form.

Men den første gaven jeg fikk, fikk jeg av ei venninne. Bilde øverst i innlegget viser min siste tatovering, og da gaven fra venninna mi. Det var spontant men jeg angrer ikke. I likhet med mine andre tatoveringer så er den der den skal være.

Alt i alt en flott bursdag med koselig folk og fine bursdagsgaver. Med det sier jeg god natt alle flotte mennesker. I had a great birthday. Thank you

  • 31 lesere

Likes

Comments

Den siste tiden har det var mange tanker i hode mitt og blant dem på alle dyrene jeg har hatt og da spesielt det ene dyret jeg enda kunne hatt, hadde jeg bare ikke latt han bli hos x forloveden min.

Jeg hadde verdens skjønneste pusegutt og da både av utseende og personlighet. Ja for den katten hadde personlighet og viste hvem som var eieren hans.

Klart ja han var glad i matfar og kunne til nød innimellom ligge på fanget hans, men stortest skulle han alltid ligge enten oppå meg eller ved siden av meg og få kos. Eller bare ligge inntil meg for der følte han seg trygg.

Var pus sulten kom han til meg å mjauet, ville han ut mjauet han til meg da også. Jeg kunne alle de forskjellige mjauene til pus så det er kanskje ikke så rart han kom til meg når jeg lærte å kjenne katten på den måten.

Åpnet jeg en boks med livretten hans som var tunfisk, ja da gikk det nesten i tullball for pus og han kunne ikke få den fort nok.

Det var noe eget med Belo gutten. Skjønneste pusegutten. Håper du har det bra i ditt nye hjem, hvor enn du bor nå. Savner deg min venn.

  • 30 lesere

Likes

Comments

Nå etter mye om og men og mye ventetid har endelig tingene mine kommet tilbake til leiligheten min.

Jeg ble vekt 08.16 av at telefonen ringte. Det var de som lagret tingene mine som ringte for å høre om jeg var hjemme så de kunne sette tingene inn i leiligheten.

Hjemme i leiligheten var jeg jo selvfølgelig ikke da jeg ikke viste den var ferdig slik at tingene mine kunne bli satt inn igjen I dag. Jeg trudde det var enda noen dager til før det kunne skje.

Så det jeg må gjøre nå er å finne ut hva og hvor mye som har tatt skade av vannet etter vannlekkasjen tidligere i sommer. Har fått gjort litt i dag men det er så mye å gå gjennom.

Så får ta litt etter litt å gå grundig gjennom så kommer jeg i mål til slutt. Bildet viser en av hyllene mine ikke tålte å stå i vann og har tatt skade av det.

  • 40 lesere

Likes

Comments

Jeg har som jeg skrev i forrige innlegg går tur hver dag opp til flere ganger og jeg trives veldig godt med det.

Nå har det vært ett par dager der jeg ikke har fått gått noe særlig tur siden jeg har sovet meste parten av tiden på grunn av feber. Så i går var første dagen uten feber siden jeg ble syk, og det første jeg gjorde når jeg sto opp var å ta med meg hunden å gå tur en times tid.

Det var kanskje ikke noe sjakktrekk for når jeg kom hjem igjen, så var jeg ganske så sliten og merket godt at formen ikke var på topp.

Men lærte jeg av det? Nei da, for når kvelden kom gikk jeg en ny tur på 1 time og 30 min og fikk nok en gang påvist at formen ikke var helt på topp. Men før jeg gikk ut til turen på kvelden tok jeg på meg fleece jakka mi, all den tid jeg ikke vil bli med syk. Det var da jeg fikk meg en liten overraskelse. Den er blitt for stor!

Så at en uke med turgåing kan utgjøre en forskjell kan jeg skrive under på!

  • 38 lesere

Likes

Comments

Den siste uka har jeg gått tur minst 1 gang om dagen. Hvor første turen har vært på morgenen, men idag så ble det ikke noe tur på morgenen ei heller resten av dagen å jeg kjenner jeg har abstinenser etter å gå tur.

Det er overtakende for meg at en uke kan gjøre så mye forskjell og gjøre så stort utslag på hva man får abstinenser etter å gjøre. Men det beviser jo bare at dette med turgåing er noe jeg må fortsette med opptil flere ganger daglig for jeg trives med det og har faktisk lyst til å gå mer.

Nå fortiden har jeg jo også mulighet til å ha selskap på turen både med hund og han jeg bor hos så det gjør det litt enklere å faktisk komme seg ut døra for å gå en tur. Hunden må jo ut å gå hver dag uansett. Så det kan hende det blir en liten gåtur på meg senere i kveld.

Men det jeg nå ser er at jeg må smi mens jernet er varmt, og fortsette å gå tur hver dag all den tid jeg trives med det og har fått mersmak.

Likes

Comments

Nå om dagen så er det mye som skjer og mange tanker som surrer rundt i hode med alt som har skjedd den siste uken med vannlekkasje i leiligheten og det faktum at jeg ikke kan bo der akkurat nå mens det blir rettet på vannskadene som har kommet i leiligheten og det faktum at jeg ikke helt vet hva eller hvor mye av tingene mine som har fått vannskade. 

Så bekymringene går i om støvsugeren min som i å for seg var ganske dyr all den tid når jeg kjøpte den så kjøpte jeg en som kostet litt da denne var mest gunstig å ha i å med at den var beregnet på å støvsuge opp pels, dette var ganske viktig for meg akkurat da i å med at jeg hadde katt og har pels allergi. Dermed ble det investert i denne støvsugeren for å lettere kunne få opp mer pels fra sofaer, gulver og tepper, og han jeg bodde med hadde støvallergi. Jeg ser selv at det er litt selvmotsigende å ha katt når man er allergisk mot pels og at det ville vært billigere å kvitte seg med katten enn å kjøpe en dyr støvsuger, men katten var som en del av familien for oss, derfor ble det dyr støvsuger. 

Andre ting jeg vet kan ha tatt skade av vannlekkasjen i leiligheten er nettbrettet mitt, nintendo wii'en min, teppet på gulvet i stua, stuebordet og muligens sofaene mine og expedit hyllene mine. Jeg har ett håp om at kommoden min med alle skuffene har overlevd, men jeg har mine tvil all den tid den var av tre, men jeg krysser fingrene å håper at den overlvde til tross for at bunnen på den sto å badet i vann. Modemet til internett vet jeg er kaputt for den svømte bokstaveligtalt i vann. 

Så virker det som familien min er mer bekymret for hvor tingene mine er lagret enn det jeg er, for jeg får stadig sprøsmål om hvor tingene er lagret og hva som er ødelagt eller ikke, men dette er ting jeg ikke vet for jeg regner med at de er i en prosess med å gå gjennom hva som er ødelagt eller ikke for å kunne gi en komplett liste på dette til forsikringsselskapet slik at de vet litt mer hva de har å jobbe med og gå ut i fra før de kan kontakte meg for å fortelle hvordan det har gått med alle tingene og hva som eventuelt må erstattes. 

Så selvom det er vanskelig å ikke stikke hode i sanden og synes synd på meg selv så kjemper jeg med nebb og klør for å ikke miste motet eller grave meg ned i at det i det hele tatt har skjedd. Jeg prøver alt jeg kan for å holde meg sterk og holde hode hevet. Tankene er værst når jeg er alene helt klart, selv om jeg teknisk sett ikke er alene all den tid jeg har selskap av en hund som er veldig nydelig, men det er deilig å ha selskap av en hund for da har jeg noen jeg kan kose med, snakke med eller gå tur med for å få tankene over på noe mer positivt. 

Jeg hadde jo også halsbetennelse, men den er borte nå og jeg er ferdig med medisinene for den, Jeg ble ferdig i går og du verden å deilig det er å være ferdig med den, for det har ikke vært helt enkelt å huske å ta medisinene hver gang, men jeg har klart det å er nå ferdig med både halsbetennelse og 10 dagers kur mot den. 

På bildet øverst så sitter jeg å drømmer om å komme på den veggen selv. for dit skal jeg. 


ta gjerne en titt innom hjemmesiden: www.myaloevera.no/idacecilie
snapchat: idacecilie2
Facebook: Ida Cecilie Paulsen - Laptop Lifestyle

Likes

Comments