Hejhej idag är det lördag!

Igår hade jag friluftsdag med skolan. Vi åkte till Kungsberget det är en skidanläggning. Det var en fin och rolig dag och det var soligt och varmt. Tjejorna i klassen och jag åkte skidor och hade super roligt. I skidbacken så brukar det ske olika vurpor och jag fick se några sånna roliga , en kompis skulle hoppa av liften och på något konstigt sätt så gör hon en kullerbytta....det är så roligt med vurpor och allt vad det är så länge inte nån gör illa sig. :). Det är skillnad att skratta med varandra än åt varandra tycker jag. Vi grillade hamburgare till lunch det var gott. Runt halv fyra rullade bussen hemåt igen men jag och två tjejkompisar stannde kvar och åkte mer sedan fick vi hämtning runt halv sju. Det var nämligen kvällsåkning.

När jag hade kommit hem så var jag frusen så jag tog en varm dusch , sedan lade jag mig ner i sängen för att skriva ett blogginlägg men somnade för jag var så himla trött.

Men idag är det som sagt lördag och jag har inga större planer mer än att jag ska städa lite , plugga för nästa vecka har vi mycket i skolan. Men ikväll är det melodifestivalen så jag och några kompisar ska kanske träffas och äta och mysa framför tv:n. Så det är vad jag ska göra denna lördag.

Ni får gärna lämna en kommentar om ni skulle vilja att jag bloggar om något som ni vill veta om mig eller vad som helst. :)

Ha en fin lördag!


Likes

Comments

Hejhej!

Det här är mitt första inlägg........ jag startar en blogg för att jag vill dela med mig av min vardag litet som stort. Jag är en tjej som alltid är glad och ser möjligheter med vad jag gör . Jag tycker om att vara aktiv och vill ofta att det ska hända något.... hehe. Jag läser många andras bloggar om deras liv och det har inspirerat mig och här är jag nu.

Min familj består av..... mamma, pappa och min storebror jag har även en hund som heter Boston och han tar en stor del av mitt liv. I min familj pratar vi om allt vi har roligt tillsammans och ställer upp för varandra.

Så det här var alltså mitt första inlägg, inte så långt men en liten hint om vem jag är.

Godnatt! Vi ses snart igen

Likes

Comments