Header
View tracker

Hej mina hjärtan! Jag hoppas att ni alla mår bättre än vad jag gör atm, mitt knä gör jätte ont och har gjort enda sen jag red idag. Kände av det lite redan i skritten och sen i galoppen var det som att min fot vara försvann, kunde inte röra benet och höll helt enkelt på att flyga av. Men höll mig kvar på hästryggen även om det gör lite ont nu efteråt. Nu ska jag krypa ner i min säng under mitt varma täcke

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

"Get shit done."

Likes

Comments

Jag skulle behöva 5 minuter av din tid till att läsa det jag skrivit. Jag vill skrika dessa ord tusen gånger rakt in i öronen på dagen vuxna och ungdomar tills folk förstår att vi måste ta vårt ansvar för sociala medier, enjoy.

Jag är en person som står upp för mina åsikter i de flesta lägen jag tar inte skit och är inte rädd för att ta en diskussion vare sig det handlar om en vuxen eller yngre. Jag står upp för mina åsikter så länge de inte kränker någon annan och jag skulle aldrig stå bakom rasism eller homofobi. Jag är uppväxt och uppfostrad till att ALL kärlek är bra kärlek och att vi alla människor är lika värda oavsett kön, hudfärg, sexuell läggning, religion eller åsikter, det har jag mina föräldrar allt att tacka för. Jag tycker att homosexuella par är lika vackert som heterosexuella par och kärlek över landsgränser, trots religion och hudfärg är något utav det finaste som finns. Jag ryser, skäms och blir rädd när jag läser om homofobi och rasism, backar dom svaga och framför allt backar jag oss tjejer.

Jag är mitt i den kanske mest kaosiga, roliga, känslosamma och rent utsagt hemskaste tiden i livet- tonåren. Idag, imorgon och dom kommande åren sätter jag grunder till min framtid, jag bygger upp mig själv samtidigt som man ska försöka hitta sig själv. Det är nu under dom här åren man ska uppleva mest saker, skaffa kontakter, bli kär, få sitt hjärta krossat, umgås med folk & även kanske bryta vissa löften och krossa folks hjärtan. Jag är mitt uppe i tiden som alla ser tillbaka på och tänker något i stil med "oh herre gud" positivt eller negativt är olika för var och en men något att minnas, kära tonåren. En tid man ska göra fel, få käftsmällar som tar så hårt att de formar en för all framtid och mitt uppe i allt drama ska man också för att inte glömma hitta sig själv.

Inte nog med vad som händer in real life så stormar det även på nätet ibland. Man försöker för alltid hålla huvudet högt och köra på med vissa dagar blir det kaos i hjärnan, kaoset man lär sig av. För sanningen är den att it hurts. Jag är inte gjord av stål. Jag har känslor och jag lägger ner all min tid och ork på att första stoppa näthat och kränkingar. Jag spenderar timmars tänkande på elakheter folk utsätter mig för och hur jag ska stoppa dom. Kom igen, ni är inte dumma sätt er in i min position, det svider ända in i hjärtat. Att alltid vara tjejen som får ta skit men att ändå stå upp för åsikter. Elakheter är inget man bortsar av sig bara sådär.

"Den dagen det inte längre känns kastar jag in handduken. Då är jag endast ett objekt och ingen person, ingen människa och ingen individ. Då vinkar jag hejdå till Instagram kommentarer och blogginlägg, för då är min gräns nådd."

Delar man något på nätet idag bär man ett minst sagt stot ansvar. Att man ska dö, våldtas eller spottas på är vanliga hat kommentars i dagens kommentars fält. Varför beter vi framförallt tjejer oss såhär mot varandra? Varför går vi ihop i grupper och sticker knivar i varandras ryggar? Varför låter vi folk mordhotas i våra kommentarsfält? varför backar vi inte varandra & varför är det absolut ingen som säger något? Ingen som tar saken på alvar och polisanmäler för att "hänger man på nätet får man räkna med att ta lite skit" NEJ. Det ska inte räknas med någon skit här inte, kommentarsfält ska rensas, språk ska vårdas och straff ska införas, konsekvenser för hat och kränkingar. Kommentarsfält ska skötas på ett schysst och proffsigt sätt.

Det skrämmer mig att ingen säger ifrån, inte ens dom vuxna yttrar något ljud om saken. Dom vuxna som ska uppfostra barn, sätta gränser och hjälpa oss ungdomar idag. Om det fortfarande ser ut såhär på sociala medier, hur ska vi då kunna stoppa mobbning? Klimatet på nätet idag går inte hand i hand med det jag under min skolgång lärt mig om olweus & hur man ska bete sig mot andra människor.

Jag personligen har ALDRIG kommenterat något elakt i ett kommentarsfält? Någon har köpt en häst, den dejtar den, Justin knarkar, den är homosexuell, det ryktas att….SO WHAT? Skulle aldrig nånsin lägga en värdering i det, usch. Det börjar i light version på Facebook där vuxna gillar & debatterar öppet än de ena än de andra. Kommentarsfälten glöder med olika åsikter & gilla knappen trycks ihärdigt på. Det där öppnar bara upp ett okej beteende för oss yngre att man kan härja fritt hur man vill på nätet. Alla är tysta, ingen tar ansvar. Kände att jag behövde skriva av mig börjar tappa hoppet på mänskligheten.

Tystad hjälper ingen.

Likes

Comments

Hej mina hjärtan! Här kommer jag nog spendera en del tid nu, ska kolla igenom alla videos från dressyrprogram och kolla igenom vad jag ska tänka på till imorgon. Allt handlar ju i grund och botten om att lära sig av sina misstag.. ska plugga lite fysik efter det & sedan åka till stallet. Mys lördag<3

Likes

Comments

Mysig kvällsdressyr på min finaste bästa vän, mitt älskade lilla lyckopiller. Ord kan inte beskriva hur glad han ständigt gör mig, en bästa vän som aldrig sviker<3.

Hur gullig är han inte? <33

Likes

Comments

skola till 15.30 & sen stallet.. ett försök till att få livet att rulla på snabbt igen.

Likes

Comments

Hej mina hjärtan & hej tisdag. Dagen efter måndag och dagen innan onsdag.. snart helg igen. Är extremt skoltröst just nu, allt känns segt och ganska meningslöst. Har inte så mycket intresse för svegries historia och franska glosor, helst av allt skulle jag bara ta en dag i sängen och sova och kolla film. Tror jag skulle behöva en paus från allt egentligen men försöker att bara köra på. Nu ska jag skriva en So analysuppgift, träna, duscha, redigera en video och sedan äntligen sova. Längtar redan efter min säng, godnatt<3

Likes

Comments

Vet att denna veckan precis som alla andra veckor känns ganska sega såhär på en måndag morgon.. Wake up, kick ass, repeat.

Likes

Comments