Ida carlsson
Ida carlsson
Ida carlsson

imorrn är det fredag & snart helg.. lördag du är saknad<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Har börjar uppdatera mycket mer på musical.ly på senaste tiden, följ mig där för att få en liten inblick i mitt liv<3 @idacarlssons_

Likes

Comments

Hej mina hjärtan!
Idag var jag först i skolan & sedan åkte jag bara hem & tog det lugnt. Har haft lite ont i huvudet konstant idag så att bara lägga sig i sängen ett tag var sjukt skönt.
So provet idag gick helt okej & allt flöt på hyfsat bra även om vi slutade vid 16.30.

Idag skulle jag även gå ut med hunden vilket resulterade i att jag blev jagad av en clown. Är inte rädd för själva clownen, är rädd för personen bakom masken... att man är så förstör i huvudet att man klär ut sig till clown och försöket skrämma folk, usch.

Likes

Comments

2 som betyder mer än allt<3

Likes

Comments

Hej bloggisen!! Saknat er hihi, erkänner att detdär lät sjukt töntigt. Whatsoever...

Idag har jag legat i min säng, legat i min säng & legat i min säng... ingenting annat. Är lite halvtrött efter igår och har känt att en "göra ingenting" dag behövs länge så idag gjorde jag helt ärligt ingenting..

Imorgon är det måndag, ny vecka och taggad skulle jag inte direkt kunna säga att jag är. Denna veckan måste jag lägga focus på boken och iaf hinna skriva 3 kapitel... tar så mycket mer tid än vad man tror....

Nu ska jag skriva in alla tusen saker jag måste göra i min kära kalender & sedan ska jag sussa, godnatt<33

Likes

Comments

Long time no see, förlåt. Lördagen spenderades först i stallet vilket slutade i att min hand svullnade upp (??) och gjorde skit ont? Inte hänt på jätte länge men väldigt oklart varför.. åkte iallafall hem. Sen sov jag hos Isak med Wilma & Love, mys<3

Är så j*vla tacksam över att jag har världens bästa vänner!! Har inte så många men de jag har är fan bäst<3!!

Godnatt..

Likes

Comments

Hej hjärtan. Hur jobbiga är inte torsdagar? Känns som att torsdagar är sjukt onödiga & sega, hahah. Varför dödar vi inte bara torsdag? Vilka håller med?

Idag gick jag först i skolan och sen åkte jag hem & pluggade. Imorgon har jag No prov och kan inte riktigt allt men känner ändå att jag skulle lära mig sådär ca ingenting om jag satt och läste nu i sista sekund. Vart sjuk en hel del när vi hållit på med biologin så har läst igenom allt några gånger och förstår det mesta. Jag hoppas på det bästa & efter skolan imorrn ska jag vara med en av mina älskade vänner. Wilma, jag <3 dig. Godnatt.

Likes

Comments

Är så sjukt tacksam över att jag har er, världens snällaste, bästa, roligaste & underbaraste vänner. Tack för att ni står bakom mig oavsett vad jag gör & tack för att ni fått mig att inse vad riktiga vänner är. Jag <3 er.

Likes

Comments