Header

Hej bloggisen och förlåt för oanmäld frånvaro, ledsen , ledsen. Bloggen för mig har alltid vart ett sätt att skriva av mig, min öppna dagbok. Har aldrig suttit och skrivit alla dessa inlägg genom åren för uppmärksamhet, kompisar, pengar eller status. Bloggen har som sagt vart mitt sätt att få ut tankar och tänka på annat. Ibland kan det vara sjukt skönt att lägga in bilder och matcha färger så det ser snyggt ut, ett sätt att rensa tankarna. Någon bloggare där ute som feel me? Kan med handen på hjärtat säga att jag inte tittat statistik på över 2 månader förens igår då jag ville se om någa hade stannat kvar trots min oplanerade blogg paus.

Siffror spelar på ett sätt ingen roll för mig längre, det är i princip 0 i mina ögon 5 eller 5 000 spelar ingen roll. Typ "hej och välkommen här skrivs tankar ut öppet, skillnaden på en dagbok och bloggen är att folk läser". Hur coolt ändå att jag sen jag var 9 år haft några hundra som läser öppna tankar. Hatten av för er tjej, killar och icke binära som stannat, all jävla kärlek till er. För tillfället känns rörligt format mycket roligare, dvs youtube. Har därför tagit beslutet att lägga bloggen på hyllan ett tag och fokusera på att minst en gång i veckan uppdatera min youtube kanal.

Tänker inte lägga ner bloggen helt, utan kommer titta in här med lite inlägg ibland. Vem vet intresset kanske kommer tillbaka lika fort som det försvann. Åter igen tack till er som följer mig, gillar, kommenterar & läser. Rakt in i hjärtat går era ord. Kärlek, kärlek och kärlek. Idag vloggar jag och videon kommer upp så fort jag redigerat klart den. Youtube: Ida Carlson. xoxo, loggar ut.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jeans: Gina
Tröja: Gina
Skor: Nelly.com
Väska: tessie
jacka: d brandNågon av dessa lär komma på insta inom kort..

Likes

Comments

Blir så otrolig trött på vissa människor ibland, suck. Folk som börjar med att vara snälla för att sedan, som alltid kasta skit. Tror att tonårstjejer, killar och ickebinära överhuvud taget är ganska bra på att gnälla, uppskattas inte. Låter som jordens bittraste lilla varelse men det har ännu en gång bevisats att människor inte alltid vill ens bästa och att folk är så grovt falska ibland.

Halv arga jag har iallafall denna helgen gått en ledarskaps utbildning vilket var väldigt nyttigt och lärorikt, rekommenderas. Har även pussat en del på Charlie och skrattat ihop med mina bästa vänner. Imorgon är det måndag igen och klockan ringer 06.00, upp till skolan och sedan förhoppningsvis hem och spela in en video om objektivet har kommit, hoppas.. känns enformigt och tråkigt att bara vlogga tänkte därför så fort som objektivet kommer tillbaka från lagning börja med lite andra videos också. Uppskattar ni vloggar eller vill ni ha andra videos också?

Nu ska jag träna lite, duscha & sedan sova. Gn<3

Likes

Comments

min finaste prins & bästa vän genom ALLT. Älskade hjärtat<33 Zito var btw. jätte duktig idag på hoppningen, nu väntar sängen & tröttis Idz ska sova<33

Likes

Comments

Tröttis Idz glider in igen.. usch fortfarande lika trött men ska försöka somna tidigt ikväll igen och förhoppningsvis vakna och vara lite piggare imorgon. Idag hade vi tema dag i skolan vilket vi även har imorgon, denna gången handlar det om alkohol, tobak, droger, dopning osv. Mycket grejer jag redan vet som är ganska självklara så lite halv suck för det där. Jaja, lite vett i tonårshjärnor kan behövas.. Även lite extra glad för att jag hämtade ut ännu ett paket från lyko idag, pudret jag beställde sist var inte speciellt bra så därför beställde jag ett nytt som jag hoppas är lite bättre. Nu ska jag duscha och sedan lägga mig i sängen och redigera klart vloggen från i fredags. Mesta dels av vloggen består av en massa snack om saker jag tänkt på den senaste tiden, antar att det kan behövas ibland. Ta hand om varandra, xoxo<3

Likes

Comments

Hej mina hjärtan, hur mår ni idag? Själv är jag extremt trött, höll på att somna i skolan idag haha.. känner mest att jag vill få skolan klar typ igår trots att det är en del år kvar. Det är någonting med mig & att sitta och försöka lyssna på vad en lärare säger 6 h om dagen som inte riktigt fungerar, har börjat tappa fokus redan efter 10 minuter och är helt borta i andra tankar. Jaja, kämpar vidare i det där ursäkter språket men jävla tegelhuset ändå.. ljusare tider kommer. Saknar sommaren mer än mest just nu.

Likes

Comments

Har börjat inse att jag är för snäll mot folk, förlåter för lätt & bryr mig för mycket om personer som inte skulle göra densamma för mig. Säger godnatt med meningen "känslor är konstiga"..

Likes

Comments