Som en del av er kanske vet så har jag en instagram där jag heter @pysselida. På en bild där hade jag fått en kommentar: "Hej Ida! Vilka jättefina julpyssel du gjort! Vi på Vi i Villa skulle gärna vilja visa upp detta fina pyssel som Månadens läsaride i vår nästa tidning. Skulle du vilja mejla mig några bilder på pysslet, en på dig och en liten beskrivning för hur du gått till väga? Det vore jättekul!😊"

När jag läste kommentaren blev jag såklart jätteglad! Att mina pysselideér ska få komma in i tidningen Viivilla och spridas till andra pyssel-älskare! Så detta är vad jag sutttit och gjort nu. Skickat in ett mail där jag beskrivit pysslet, skickat in bilder och svarat på en del andra frågor som jag fick.

Så om ni vill se läsariden om mig och mitt pyssel i Viivillas nästa nummer så är det bara att hålla utkik i brevlådan hos er villaägare! :)

Likes

Comments

Imorse gick jag och Elin upp tidigt för att vi skulle på ginatricots lagerutförsäljning. Det var väldigt mycket folk, då det var kö utanför, för att det inte fick plats fler inne på "lagret". Men när vi väl kom in så kikade vi runt bland alla saker.

.

På bilden är sakerna jag köpte, allt blev för under 200kr, vilket är väldigt billigt. Gick in på Ginatricots hemsida och tittade på vad jeansen kostar egentligen. Då var det 499kr, och jag köpte dessa för 70kr. Det kallar jag ett bra fynd! ;)

När vi kände oss klara åkte vi iväg till vår farmor och farfar där vi hälsade på våra kusiner. Där spenderades resten av dagen.

Likes

Comments

Nu kan man säga att höstlovet äntligen kommit! Så himla skönt att slippa vakna tidigt på mornarna, slippa alla läxor och krav för en vecka!

Nu till det jag hade tänkt skriva om. Jag skulle tro att de flesta har hört talas om den hemska händelsen i Trollhättan, så vi får tänka på dem lite extra!❤️

Men idag i skolan, så fick vi ett meddelande på pingpong där det var någon som skrivit ett hot mot Borås skolor på facebook. Detta fick nog alla elever och lärare i Borås att bli rädda. Jag hoppars innerligt att detta hot inte är på riktigt!! 

Jag såg precis på gp.se att polisen spårade facebook adressen till en kvinna i Borås. Hon blev efter förhör frigiven. Läs mer om detta på länken ovan som jag infogat!

Ni får ha en riktigt bra helg! :)

Likes

Comments

Inte långt kvar till höstlov! Man kan nästan säga att det endast är 4 dagar kvar till lov om man räknar med helgen som!;)

I vinter som sagt bär det av till Gran Canaria som ska bli sjukt härligt!

Även jullovet närmar sig i rasande fart! Under jullovet sker alla mysiga saker, som julafton, tända ljus i mörkret, dricka och äta varm mat, mycket godis och all julpyntning!

I påsk ska jag besöka London för första gången i mitt liv, ser fram emot det då det finns så mycket att se och uppleva i den staden!

​Nu är det rätt långt kvar, men 15 blir jag i alla fall nästa år!

Likes

Comments

Efter ett ganska långt uppehåll hade jag tänkt att lägga ut lite fler inlägg då och då på bloggen. Har som sagt inte haft någon större lust och brist på ideér. Nu ska jag ta och fixa iordning en ny header som är lite mer höstig och vintrig! Hoppas ni haft en bra helg! <3Likes

Comments

Under kvällen idag gjorde mormor & morfar och farmor & farfar oss sällskap. Vi åt grillad lax med klyftpotatis! Supergott!

Likes

Comments

Fredags kvällen spenderade jag med karro och maja. Vi hade en mysig kväll med tacos, kladdkaka och annat mumsigt.

Idag, lördag, har jag varit inne i stan med Isabelle och Maja. I stan har det varit kretsloppet, så det var väldigt mycket folk. Vi strosade runt i affärerna, fikade på Orion (tog en morotskaka) och pratade lite! :) Ps. På bilden ovan ser ni mig och Isabelle som tog en spontan dans mitt i stan idag där de soelade musik! Haha!

På måndag ska vi ha den svåra delen av ett matteprov, så måste ta och plugga på lite under resterande tid av helgen. :'(

Likes

Comments