Hej igen, för några dagar sen var det midsommar, helt sjukt. Nu börjar mörkret krypa sig mer och mer emot oss, usch!

Men strunta i det negativa och börja tänk positivt precis som jag. För visst var det inte bara jag som hade en utav det bästa midsomrarna EVER?

09.30- Dags att vakna

Jag går upp ur sängen precis som vanligt och klär på mig mysiga kläder, vi äter en mysig frukost tillsammans hela familjen och bara har det gött helt enkelt. Fyfasiken vilket fint väder det är ute.

10.45 - Tårtfix

I byn som jag bor i har vi alltid en salgs ``tårt tävling", det kan vara allt från snögubbar i marsipan till mycket avanserade tårtor med tandpetare i för att hålla upp allt i värmen. I år bestämde jag och en nära vän till mig att göra en "Midsommarkrants" tårta och vilken succé det blev utav iden.

12.00 - Dags för lunch

MUUMS! Nu är det lunch, det finns nog inte så många ord till att beskriva lunchen då en var så himla mysig.

I grund och botten så var det en traditionell "midsommarlunch", barnen får sitta på utkanten utav bordet medan de vuxna sitter med ett glas snaps i handen och vi barn skrattar medans vi försöker sjunga med på alla dess ramsor och trix, men det bästa är detta ``SKÅL" som alla ivrigt väntar på, till och med oss barn.

Det är mysig att vara samlade så många på samma ställe, att sjunga "vi är o små humlor vi, bzz,bzz, vi är och små humlor vi,bzz,bzz " tillsammans med de vuxna. Det är liksom magiskt.

Efter lunchen gjorde vi egna krantsar till håret och far ner till självaste platsen vars tillföreställningen hölls till.

15.00- Midsommar vid stångenBlog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hejsan, hoppas allt är bra med er alla, det är extremt bra med mig för nu är det officiellt SOMMAR!!

Apropå sommar så måste man ju ha sommar kläder, eller hur? Här kommer några bilder på olika outfits och kläder som jag har som topp 10 i önskelistan, dessa 10 plagg tycker jag bara är ett måste att ha nu i sommar.


Likes

Comments

Hejsan allihoppa jag är en tjej på 15 år från sthlm, tänkte börja med en kort presentation om mig själv, vem är jag helt enkelt.

Jag fyller år den 11 maj och föddes i Södertäljes sjukhus, strax utanför Stockholms kommun. Jag växte upp i ett område vars jag gick i skolan till 6an, vi flyttade och jag började i en ny skola och gick där tills jag ``graduated`´som sagt var skolan i högstadiet en engelsk skola vilket var ett enormt roligt och intressant, jag lärde mig att prata flytande engelska på bara tre år- sjukt!

Under hela min uppväxt har jag inte haft så många vänner, detta har dock inte vart ett problem utan bara gjort mig mer bunden till min familj.

Min familj är väldigt underbar, den består utav, min pappa Robban, min mamma Elisabeth och mina tre äldre bröder Martin, Johan och Niklas.

Niklas är den personen som gör våran familj till ett litet annorlunda.

Niklas föddes med ett handikapp som man inte riktigt kan sätta ett namn på, han har lite svårt för sig att lära sig saker och ting, vilket många andra också har bara att han har det lite svårare för sig. Han har precis som alla andra gått i skolan, dock i särklassen. Vad toppen det är att den finns!!

Vi hade en hund, en pudel med en brun krullig päls. Han hette Brownie och blev bara 10 år gammal, vi var tvungna och ta bort honom då han hade fått cancer som inte gick att rädda.

På min fritid så tränar jag, jag tränar 4 ggr i veckan med sporten i mitt hjärta gymnastik. Jag har i år tränat gymnastik i cirka 10 år vilket har lätt mig till att gå i en USM grupp, alltså ungdoms SM. Detta är helt sjukt!

Bortsett från min stora hobby gymnastik så är jag en väldigt kreativ människa, jag älskar att fotografera, att måla, retuschera, redigera och allt med bilder att göra. Instagram är mitt stora intresse där man kan kombinera konst med sitt vardagliga liv. Jag älskar även att laga mat och baka, men mitt absolut största intresse är mode, mode inom kläder och skor.

Jag håller även på med youtube. https://www.youtube.com/channel/UCedRipwUjiWMqkGIbZyuiVQ

Mitt stora mål i livet är att bli en Stylist, detta kommer nog från min kära mamma som jobbar inom mode branschen, min äldre bror jobbar även han inom det, så det ligger något i genera ;)

Hoppas att detta gav dig någon slags bild utav mig och mitt lv, har du några funderingar kring detta så lämna gärna en kommentar. Kommer snarast tillbaka jag lovar!Likes

Comments