Hej snyggisar, Idag firar jag och min älskade Marcus 9 månader tillsammans, idag är det som sagt den 24 Juli och vi blev då tsm den 24 Oktober 2016.

Dagen började på bästa sätt med en lååång sovmorgon och plättar till brunsh, sedan solade vi ett tag och gick på en promenad i hagar och tittade på alla söta kosor som finns här hos Marcus. Vi var sedan och badade vid Länna badet här i Uppsala, Marcus tyckte att vattnet var kylande kallt men jag tyckte som vanligt att det var alldeles perfect, men det var ca 20 grader i vattnet.

När vi kom hem tog vi sedan en mysig varm dust och gjorde oss i ordning för mys middag, idag blev det ............... som var såååååå himla gott, Marcus föräldrar är så grymma på att laga mat.

VI hade sedan en mysig filmkväll och åt kladdkaka och martänger som jag och Marcus bakade tidigare under dagen. Kan inte mer än säga att dagen var alldeles perfect, och gud så glad jag är över att ha träffat Marcus, min guldklimp<33

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan allihoppa jag är en tjej på 16 år från sthlm, tänkte börja med en kort presentation om mig själv, vem är jag helt enkelt.

Jag fyller år den 11 maj och föddes i Södertäljes sjukhus, strax utanför Stockholms kommun. Jag växte upp i ett område vars jag gick i skolan till 6an, vi flyttade och jag började i en ny skola och gick där tills jag ``graduated`´som sagt var skolan i högstadiet en engelsk skola vilket var ett enormt roligt och intressant, jag lärde mig att prata flytande engelska på bara tre år- sjukt!

Under hela min uppväxt har jag inte haft så många vänner, detta har dock inte vart ett problem utan bara gjort mig mer bunden till min familj.

Min familj är väldigt underbar, den består utav, min pappa Robban, min mamma Elisabeth och mina tre äldre bröder Martin, Johan,Niklas och min älskade pojkvän Marcus.

Niklas är den personen som gör våran familj till ett litet annorlunda.

Niklas föddes med ett handikapp som man inte riktigt kan sätta ett namn på, han har lite svårt för sig att lära sig saker och ting, vilket många andra också har bara att han har det lite svårare för sig. Han har precis som alla andra gått i skolan, dock i särklassen. Vad toppen det är att den finns!!

Vi hade en hund, en pudel med en brun krullig päls. Han hette Brownie och blev bara 10 år gammal, vi var tvungna och ta bort honom då han hade fått cancer som inte gick att rädda.

Min älskade pojkvän Marcus bor i Uppsala så det tar ca 1h att åka till honom, men det är verkligen värt det<3

På min fritid så tränar jag, jag tränar 4 ggr i veckan med sporten i mitt hjärta gymnastik. Jag har i år tränat gymnastik i cirka 10 år vilket har lätt mig till att gå i en USM grupp, alltså ungdoms SM. Detta är helt sjukt!

Bortsett från min stora hobby gymnastik så är jag en väldigt kreativ människa, jag älskar att fotografera, att måla, retuschera, redigera och allt med bilder att göra. Instagram är mitt stora intresse där man kan kombinera konst med sitt vardagliga liv. Jag älskar även att laga mat och baka, men mitt absolut största intresse är mode, mode inom kläder och skor.

Jag håller även på med youtube. https://www.youtube.com/channel/UCedRipwUjiWMqkGIbZyuiVQ

Mitt stora mål i livet är att bli en Stylist, detta kommer nog från min kära mamma som jobbar inom mode branschen, min äldre bror jobbar även han inom det, så det ligger något i genera ;)

Hoppas att detta gav dig någon slags bild utav mig och mitt lv, har du några funderingar kring detta så lämna gärna en kommentar. Kommer snarast tillbaka jag lovar!Likes

Comments

Hejsan, hoppas allt är bra med er alla, det är extremt bra med mig för nu är det officiellt SOMMAR!!

Apropå sommar så måste man ju ha sommar kläder, eller hur? Här kommer några bilder på olika outfits och kläder som jag har som topp 10 i önskelistan, dessa 10 plagg tycker jag bara är ett måste att ha nu i sommar.


Likes

Comments