Kära tomten. . .

1. Nya mysiga pyjamaser, jag lever stort sett i pyjamas, nattlinne och morgonrock hemma så mycket skönare än åtsittande kläder nu när det är så kallt!

2. Jag önskar mig presentkort till min första tatuering, känner mig så redo nu och vet exakt vad jag vill göra för något.

3. FILA sneakers sååå snygga!!! Dreggel!!!

4. Sony alpha a5100 bara måste ha en bra kamera och vill inte släpa runt på en stor system kamera och den här känns så liten o nätt. Vill heller inte bara ta mobilbilder. Så den här känns klockren!Likes

Comments

För kanske fem år sedan gick jag på mitt första yoga pass och jag kom tydligt fram till att det inte var någonting för mig. Min första tanke var att det bara är sådana där hula-hula människor som tror på andar o grejer som håller på med yoga.
Och efter mitt första yoga pass så kände jag bara NEJ det här är ingen träningsform för mig!
Kallar dem det här träning? Haha.

Idag körde jag mitt andra pass, fem år senare och WOW vad fel jag hade! Kanske för att jag satt där på min matta i yogarummet med en helt annan ryggsäck en tidigare. Utmattningssyndrom, sorg och inte alls den tjej som för fem år sedan gick all in och inte ens klarade av en timme med mig själv i lugn och ro. Den här gången kollade jag inte på klockan var femte minut. Jag satt där och andades ut och in, in och ut. Jag kände varenda led och muskel i hela min kropp med alla mjuka rörelseövningarna. Halvmörkt rum, fantastisk tränare, underbar sinnesstämning. . Längtar redan till nästa gång. . . Nu blir det avokado och tomatsmörgås!
Puss!

Likes

Comments