Jorda Rundt 2017, Reise, Kenya, Safari

Dag 35: Kenya, Nairobi
Lokal tid: 13:10 (Sør-Afrika)

Ny verdensdel å krysse av på lista. Afrika og safari sto nå for tur.

Jeg kom sliten og sulten til hotellet mitt i Nairobi på ettermiddagen (16:30). Fikk rommet mitt ganske kjapt da hun jeg skulle bo med allerede hadde ankommet. Første inntrykket når jeg kom på rommet var at nå skulle jeg bo med en rotete person. Jeg kommer inn på rommet og det ligger ting oooover aaaalt!!! Jenta jeg skulle bo med var ikke på rommet på dette tidspunkt så jeg fikk litt tid til å slappe av og bli vant til rotet før hun kom. haha. Ringte hjem å meldte om sikker ankomst til Afrika, og gjorde egentlig ikke stort annet før informasjonsmøtet.

Gruppa for denne turen var veldig stor! Vi var 20 stykker som skulle bo og leve sammen de neste 14 dagene. Gruppa besto utenom meg av 4 andre norske, 2 svenske og 2 islendere. Vi var altså mange fra norden på denne gruppa.

En gjeng fra gruppa dro for å spise middag sammen etter møtet. Den desidert verste middagen jeg har hatt hittil på reisa! For det første tok det en hel evighet før vi fikk maten. Og når vi først fikk maten fikk vi den til forskjellige tidspunkt så mange var ferdige å spise før halvparten hadde fått maten sin. Og heldige meg som hadde bestilt nå så enkelt som spagetti bolognese, noe 4 andre også gjorde, fikk beskjed etter at alle hadde fått maten sin om at de var tomme for kjøttdeig og kunne derfor ikke lage retten min. Og dette fant de liksom ikke ut for nesten 2 timer siden da jeg bestilte??! Endte opp med å få noe annet på topp av spagettien som så helt forferdelig ut. Spiste spagettien min og det var alt for å si det sånn! Skal aldri tilbake til den restauranten igjen.


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments