Forberedelser, Reise

Dagene løper fra meg! Nå er det kun 2 måneder igjen til avreise. Faktisk er det i underkant ettersom jeg også må regne 1-2 reisedager til Oslo.

Siden jeg begynte å planlegge turen har mye skjedd.
1. Store deler av reisa er nå betalt. Alt som gjenstår er noen overnattinger, bussturer og diverse aktiviteter utenom det planlagte.
2. Det som skal bli min beste venn og mitt klesskap er kjøpt. Endte opp med en Osprey Wayfarer 70 liter. Er veldig spent på hva jeg vil få plass til i denne søte saken.
3. Jeg har vært til legen å sjekket hvilke vaksiner jeg må ta. Fikk ikke så mye utav det, så time for konsultasjon hos vaksinekontoret i Trondheim kommune er nå bestil!
4. Jeg har investert i to kamera som skal få være med meg på turen. En GoPro 4 silver edition, og Canon G9X.

Nå gjenstår det bare å sikre at alt man trenger til reisa er handlet inn og klart. Jeg regner med tiden fremover vil gå om mulig enda raskere enn tiden til nå. Snart er det desember og adventstid, og ikke lenge etter det starter mine 6 måneder jorda rundt. Jeg er så spent!!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Reise, Forberedelser

Da begynner reiseruta å bli klar. Hvordan jeg skal avslutte turen er ikke helt bestemt, men dette er heller ikke noe stress da billettene ennå ikke er lagt ut. 

Kjenner nervene kommer sigende nå som ting begynner å bli klart. Drømmereisa begynner endelig å nærme seg realitet!

Mer om de stedene jeg skal besøke, og hva jeg skal gjøre der kommer jeg til å poste fremover mot avreise. 

Likes

Comments