Vi har varit iväg nästintill hela dagen. Jag och en av mina äldsta och närmsta vänner. Vi tog en tur till Landskrona, var om barnmorskan och åkte sedan till center syd. Lyckligt nog inget handlande. Inte mer spännande än så, men vi hade en trevlig dag!

Ja det är väl typiskt att blunda på alla bilder;P

Har beställt hem världens godaste proteinpulver. Dock inte testat denna smaken med banan och choklad men testat en del av deras andra och dom är ljuvliga! Så ni som är ute efter gott och bra proteinpulver testa dessa från fitnessguru.com! Ett litet kvällstips bara.😆

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Diggar starkt ljusa färger på kläder, framförallt vid denna årstiden!🌸 

Delar med mig några av alla fina plagg från bubbleroom.se

Likes

Comments

Idag har vi några timmar barnfritt. Caspian har åkt iväg för att spendera några timmar med sin farmor och hans lille kusin. Det är verkligen lägligt. Skönt att bara vara utan att springa efter den lille, fast det kan ju såklart vara ganska skoj det med ibland. Men idag slappar vi eller i alla fall min sambo som är både hostig och snuvig. Jag tänkte bege mig till en kompis, vi ska bland annat ut i det fina vädret och plocka påskris om vi hittat något.🐥 Vi hörs senare!

Gammal bild på två små

Likes

Comments

Godkväll lördag!
Veckan har gått väldigt fort, lika fort som alla andra veckor. Jag har inte bloggat nånting under veckan. Men den har inte bestått av så mycket roligheter. Men en god sak är att solen och värmen har kommit. Vi har haft super fint väder i flera dagar och livet känns mer än underbart! Får verkligen hoppas att det håller i sig, annars är april snart ikapp oss och då är det ju verkligen vår på riktigt!🌸 Massor av fina vårplagg har kommit ut i butikerna och det finns så mycket man vill ha. Bilder på det kommer jag att visa men nu kommer en bildbomb på min lilla solstråle från veckan. Hoppas ni haft en trevlig lördag! kramar♡

Caspian gör så många roliga miner😁

En matglad pojk med leverpastej i hela fejset😆

Några härliga bilder från lekplatsen, Caspian verkligen älskar att gunga!🌞

Testar en söt jordgubbsmössa🍓

Några bilder tagna idag, det har varit en riktig mamma dag då pappa varit sjuk💕

Likes

Comments

Då avslutar jag denna veckan. Det har varit en mer eller mindre bloggfri helg men så får det va. Hoppas ni haft en fin helg, min har varit super!
Idag har Caspian funnits i vårat liv i hela 10 månader!

Likes

Comments

Bloggen ekar tom. Har tänkt, hållt igång, vilat och skapat nya krafter. Igår var det fullt ös. Vi var på bvc, lekland och hos faster. Kan notera att vi har en liten gosse här hemma. Tycker dock inte han ser så liten ut, han är rund och go, kan då börja undra hur en (normal) genomsnitt bebis ser ut. Jag vill egentligen inte säga ordet normal, förstår inte varför man ens skapat det ordet. Alla är vi olika, ser olika ut, uppbyggda olika men perfekta på våra egna vis!
Till något helt annat. Jag har slarvat med min träning, det ger mig ångest. Jag kan inte riktigt säga varför för jag vet det knappt själv. Men ångesten kryper fram när jag tränar för mycket och nu för att jag inte tränar nånting alls. Kan kanske ha med att jag för några år sen hade grova träningsproblem. Men hur kan det vara så svårt att finna ett mellanläge? Tänker inte ge upp nu. Får försöka lägga upp träningen på annat vis som passar mig bättre. Vilken dilemma. Det löser sig, det är så jag får tänka! Blir nästan sur på mig själv att jag skriver såna här texter, det finns folk som har större problem. Nej nu får jag sluta överanalysera. Godnatt och förlåt för ett tröttsamt inlägg..♡

Likes

Comments

Ibland kan jag inte låta bli att drömma mig bort om just husdrömmar! Att få äga ett stort (gärna) vitt hus med stor tomt hade varit för mig rena drömmen! Har alltid innan varit väldig nöjd och bekväm med att bo i lägenhet, men när jag blev gravid förändrades mina tankar till annat. Fick upp en ny syn i huvudet där min son sprang runt på en stor grästomt och badade i pool och hoppade studsmatta. Får nästan säga att en ny värld för mig öppnades. Mycket eftersom jag själv aldrig bott i hus så länge jag kan minnas. Just nu funkar vår lägenhet bra och det är dessutom det ända alternativet vi har då vi båda är studerande. Men om några år hoppas jag på att mina husdrömmar ska slå in. Tills dess får jag leva med mina drömmar och reflektioner!

Likes

Comments

Har sagt det innan och säger det igen! Men oj vad fort det går nu i Caspians utveckling! Har försökt lära honom var lampan är i en veckas tid nu och imorse när jag frågade honom var lampan var så tittade han upp mot taket. Han har tre gånger idag tittat upp mot taket när jag frågat honom om lampan. Haha vilken uttjatande mor! Han pekar inte än men tror inte det dröjer så länge tills han börjar göra det också. Men herregud vad snabbt det går, att min stora kille börjat förstå så mycket på så kort tid gör mig alldeles varm i hjärtat!♡ En annan sak är att han nu kryper runt i hela lägenheten. Innan kunde han hålla sig till vardagsrummet där vi mest är men nu ska han utforska allt! Han ska dessutom öppna alla våra skåp och byrålådor. Vilket tyvärr lett till en och annan skada. Så numera är det ingen lugn stund för mamma!

Förresten glömde skriva att min kofta från föregående inlägg är från nelly.com! Jag fick fet ångest över min garderob och om inlägget ang kläder som jag la upp förra veckan. Så äntligen beställde jag hem några plagg! Jaha så nu är det bara Caspians garderob som behöver uppdateras haha!

Likes

Comments

Tjenixen! Tänkte nästan skriva godmorgon men klockan är ju snart ett haha?! Idag ska vi åka och handla men innan dess så tänkte jag gå över till en vän. Hon har bjudit över mig på kycklingsallad. Caspian ska bara vakna till liv först! Imorgonbitti ska vi till BVC och jag undrar såå hur mycket min lille växt och vad han väger. Sist vi var där då han var 8,5 månader gammal så var han 72 cm och vägde 8420 om jag minns helt rätt! Vi fick gå på en extra kontroll två veckor efter han fyllt åtta månader eftersom hans huvudomfång var/är ganska mycket mindre än genomsnitt men det växer och det är huvudsaken! Slänger in en bild på dagens mamma om stund, ha en fin tisdag!

Likes

Comments