A MIX OF THE FUTURE AND THE PAST
ET REVOLUTIONÆRT DESIGN

Hej beauties! I torsdags skrev jeg et indlæg om et vildt interessant event jeg var blevet inviteret til af FORS NOME, og der lovede jeg jo jer læsere at der vil komme et efterfølgende indlæg. Jeg er på det seneste blevet virkelig obsessed med fashion, og ikke mindst efter jeg har været til det event og set tøjet og kvaliteten med egne øjne. Man kan sige at det har vækket min interesse i en hel ny grad. Folkene bag mærket FORS NOME består af en familie af to søskende og deres mor. Deres designs har med formål at udfordre og være provokerende. FORS NOME har virkelig formået at slå fashion op med stort F. Der er mening og historie i tøjet som står klart og tydeligt, kvaliteten er over the top, og de har formået at skabe en blanding mellem noget moderne og noget fra fortiden. Meget af tøjet er nemlig Grønlandsk inspireret, og der er ikke nogle der har formået at skabe sådan en blanding af moderne og helt kulturelt tøj endnu, ved brug af detaljer, som FORS NOME har gjort. Jeg er sikker på de får en kæmpe breakthrough i Grønland, samt Arktis, og ikke mindst i resten af verden. Jeg kommer selv fra Grønland, og jeg er helt ekstatisk over at jeg endelig har chancen for at bære på über moderigt tøj, samtidig med at bevare min kultur. Deres designs er så simple, og på samme tid så detaljerede. I can't get over it! Deres designs er også unisex, hvilket er et kæmpe plus, da begge køn har chancen for at bære tøjet på samme måde. Nogle af deres designs er inkluderede med grønlandske tøjdele, såsom sælskind. Hvis man vil være med på moden, og tør at bevæge sig ud i de helt fashionable områder, så er FORS NOME et klart køb værd. Lige nu er de igang med deres 2017 kollektion, og hvis dette ikke er fedt nok i forvejen, så kan jeg ikke forestille mig hvad de finder på til næste år. Jeg er især helt hooked på de her tre items foroven; Pipaluk t-shirten (køb her) Gloves shirten (køb her) Skin pants (køb her). Hvad synes i? 

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

I lørdags fyldte min bedste veninde 18 år, og det skulle selvfølgelig fejres med smukke gaver, morgen mad, shopping og booze. Jeg stod tidligt op for at lave morgenmad til hende, og var literally den mest søvnige person da jeg kun havde fået 4 timers søvn. Ellers gik dagen med at shoppe rundt i Helsingør, spise frokost på Vivaldi og ellers resten af dagen hjemme med drinks og hygge. Jeg havde planlagt hendes fødselsdag i længere tid, og jeg var så spændt på hvordan hun ville reagere. Det var en virkelig hyggelig dag, men jeg var senere på aftenen nød til at gå tidligt i seng da jeg havde nogle slemme smerter i benene. Det er vildt at se dem man holder af blive voksne, og endda være vidne til de forandringer de går igennem. Happy birthday my girl!

Likes

Comments

Hello beauties! I mandags tog jeg ind til København, for at deltage til et sales event hos FORS NOME som jeg var blevet inviteret til. Jeg var sammen med min skønneste kusine, som var så sød at tage med mig til eventet og ikke mindst vise mig lidt rundt i byen, super hyggeligt! Eventet blev holdt på tagterrassen i natklubben Sunday, hvor der i alt var tre virkelig kreative og dygtige designere; heriblandt FORS NOME, som laver utroligt interessant tøj. Det kommer jeg i dybden med i et andet indlæg en af de kommende dage. En anden designer var Bandier, som laver de sygeste og lækreste læderjakker. Come to mama! Og den sidste designer; Simonn, som også lavede de fedeste smykker - wow siger jeg bare. Jeg fortryder lidt at jeg ikke fik fingrene i alle de produkter der var der mens jeg havde chancen. Der var nogle saftige drinks, hyggelig chill stemning, og nogle super søde designere som jeg også fik snakket lidt med. Alt i alt var det et hyggeligt event, som vi desværre var nød til at forlade lidt tidligt, da jeg skulle nå et tog tilbage hjem. Men inden da, tog jeg og min kusine, Tanja, lige en smut forbi en restaurant i indre københavn hvor vi fik den lækreste salat. Jeg kan ikke huske hvad stedet hed, men det ligger inde ved det der springvand helt inde i hjertet af København. You really need to try it!

Der vil i en af de kommende dage komme et opfølgende indlæg op - and It's going to be the balm! Jeg synes at alle de dygtige designere fortjener et kig, så her er links til deres hjemmesider:

FORS NOME: Forsnome.com

Simonn:www.simonnygard.com

Bandier: Bandier.netKan indeholde affiliate

Likes

Comments

200 kr ren kvalitet

Jeg har haft dette indlæg oppe før, men det forsvandt pludseligt fra mit arkiv da jeg skulle overføre mine gamle indlæg over til den nye blog her. Derfor vil jeg gerne tippe om det igen, da jeg synes det er et indlæg som er værd at have med herinde, også selvfølgelig så i piger kan få lige så meget glæde af den som jeg nu gør. Anyways - jeg skulle finde en fin kjole til en stor fest, og hvis man som mig kun har sin indtjening via SU, så kan kortet hurtigt blive tomt. Derfor kiggede jeg i min trofaste ven Aliexpress for at få fingrene i en kjole. Jeg faldt så over denne kjole, som jeg flere gange have forelsket i via Instagram. Til 34$ (223 kr) kunne jeg ikke modstå, men var på samtidig ret skeptisk med henhold til kvaliteten. Det kommer jo trods alt fra Kina. But I tried, og den kom. Jeg var helt væk i den, og kvaliteten var i top. Alle perlerne sad der, og stoffet var heller ikke så galt endda. Den sidder helt perfekt, og man føler sig guld værd med den på. Den kan kan købes lige her.

Likes

Comments

​Nu er det endelig sommer, og hvad er et af de bedste ting ved sommeren? right - the tan! ​Jeg har bare det mest irriterende problem med at blive brun. Jeg kan ligge ude i solen i flere timer uden og blive brun, nærmere helt solskoldet - også selvom der ryger en masse solcreme på. Derfor gør jeg stor brug af selvbruner, og tro mig, jeg har prøvet mange. Jeg har brugt denne her før i farven medium og gik derover efter til Nordictans selvbruner spray, hvilket jeg også var super glad for da den giver den mest naturlige glød, but girl - man bliver afhængig af det her. Jeg tænker lidt "jo brunere jo flottere", og derfor gik jeg tilbage til denne skønne basse fra St. moriz som er mit top musthave bag badeforhænget. Konsistensen er en mousse, som er super nem at fordele, den tørrer en smule hurtigt hvilket både er godt og irriterende på samme tid. Man skal være hurtig til at fordele, men alligevel har man god tid. Jeg har tit oplevet med andre selvbrunere, at man føler sig virkelig klistret flere timer efter, og det er virkelig bare den mest irriterende følelse. Derfor er denne god, da man slet ikke kan man mærke at man lige har påført den. Hvis du har svært ved at blive brun, eller bare lige vil tyvstarte din tan før badeferien og something else, er denne virkelig en anbefaling værd. Den kan købes i Matas for 80 kr, så den er ikke så dyr igen, i forhold til hvor lang tid den holder og hvor meget den indeholder. Jeg vil klart anbefale at bruge deres fordelingshandske som også kan købes i Matas. Det gør påføringen 10 gange nemmere, også får du bare det flotteste finish. Let's get tan together, adios! håber i får en god aften!

Likes

Comments

Opskrift 


10-12 mynteblade

2-4 cl lys rom

2 tsk. rørsukker

1/2 lime

kondi

Knuste isterninger


Hej beauties! wow - det har været nogle helt fantastiske dage! Jeg ankom til Danmark lørdag aften, hvor jeg jo skal tilbringe tiden i vores sommerhus en hel måned. Det ligger heldigvis en times kørsel fra København så der kommer jeg nok ind en hel del. Jeg har været en smule jetlagged her de seneste dage, og jeg har udnyttet tiden og bare slappet fuldstændig af - soo nice! ​På Fredag kommer min bedste veninde og skal bo hos os indtil vi tager sammen tilbage til Nuuk i Grønland, så det bliver en enorm dejlig måned. På lørdag fylder hun 18 år, så der kommer vi til at fejre hendes fødselsdag. Jeg glæder mig super meget til at tilbringe dagen med hende, bare os to, og jeg lover der kommer en masse billeder op derefter. Det er ekstremt dejligt at have så meget tid til sig selv, og bare slappe fuldstændigt af uden alt for meget jag og stress, som der by the way har været alt for meget af. 

Igår var jeg til et virkelig fedt event inde i København som jeg var inviteret til, så der kommer lige nogle billeder og et indlæg op omkring det. 

Jeg håber i får en super uge, og tillykke til alle studenterne i denne uge! Idag er det også Grønlands nationaldag, så det fejrer vi med nogle mojitos som jeg fik lavet. I kan forvente en masse andre sommer drinks indlæg, hvor jeg vil dele opskriften og i vil med garanti få en saftig sommer - tudeloo!

Likes

Comments

Hej beauties! nu er det ved at være et godt stykke tid siden sidst jeg fik blogget, og til det vil jeg sige et kæmpe undskyld. Jeg har været meget presset, op til en plan hvor jeg var nød til at smide alt fra mig og fokusere på få ting. Nu har jeg endelig fået sommerferie, og drager mod Danmark imorgen, lørdag, hvor jeg skal tilbringe tiden en måned. Derfor kommer jeg til at blogge en del, uden for meget jag og stress, og i den forbindelse vil jeg lave dette indlæg med nogle af mine ønsker fra Nelly salget! Der er udsalg med op til -60%, hvilket jeg vil udnytte mens jeg er et sted hvor Nelly faktisk levere til. Jeg bor jo på Grønland hvor de pludselig stoppede med at levere til, hvilket irriterer mig grænseløst! For at få links til tøjet, så klik på den farvede cirkel i hvert hjørne af tøjet! Håber i får en super god weekend.


Kan indeholde affiliate

Likes

Comments

Jeg har aldrig været meget af en hudpleje junkie, og jeg har aldrig passet rigtigt på min hud. Hvis man ser bort fra den sjask vand jeg kastede i mit ansigt morgen og aften, og en hurtig fedtcreme fra Matas om vinteren. Ikke før nu i hvertfald. Det var indtil for nyligt jeg kørte den samme rutine jeg har kørt i flere år, hvor jeg befandt mig den koreanske verden af hudpleje, kosmetik og makeup. En verden, der er mere end 10 år længere fremme med kosmetisk teknologi, og den verden der bidrager og høster idéer til vestens kosmetiske marked. Jeg fandt en norsk gruppe på Facebook som hed koreansk kosmetik, og før jeg vidste det,så havde jeg siddet fra morgenstunden af til kl 03 om morgenen, og læst enhver fil der kunne læses, researchede rundt på nettet og lærte om hele den koreanske hudplejerutine, hudens ph-værdi og forskellige syrer, og hvad de kunne gøre. Jeg havde knap 1000 kr tilbage af min SU, og måneden var langt fra at være slut, da jeg besluttede mig for at gøre mit første kup. Hvor mange penge havde jeg tilbage, at leve for resten af måneden efter købet? Lige knap 400 kr. Jeg gættede og studerede min hud lidt, og fandt frem til at min hudtype var kombineret til normal hud. Da jeg fik pakken, følte jeg at det var juleaften (måske endda bedre), og jeg kunne ikke vente til om aftenen hvor jeg for første gang skulle rense mit ansigt med de "magiske" produkter jeg lige havde modtaget. I know - I know, jeg får det til at lyde som om jeg beskriver mit første kys til min bedste veninde. Men det er ikke nogen joke, og det er nok noget jeg kommer til at anbefale mange gange, og noget jeg kommer til at skrive en del om.

Folk griner stadig lidt af mig, når jeg snakker om det her (nok fordi jeg snakker om det, som om det er min gud), men det er altså blevet så stor en hobby for mig, og jeg føler at alle burde begive sig hen i den her verden, som ikke kun er ekstremt spændende og sundt, men også et rimelig billigt marked i forhold til den vestlige kosmetiske verden.

Det her indlæg skal ikke blive til en hel roman, men det tog mig et par måneder og et par hundrede kroner ofret, før jeg begav mig ud i de store big boy's og koreanske hits, og lærte om hvilke produkter der nok var rigtige for min hud, og hvilke hudproblemer jeg skulle behandle. Jeg er stadigvæk langt fra at have fundet den helt rigtige hudplejerutine, men jeg er godt på vej, og lære hele tiden nyt. De første produkter jeg købte var nogle snegleprodukter, og åbenbart produkter der overhovede ikke passede til min hudtyper. Jeg vil skrive et indlæg om det senere hen.

I dette indlæg kommer det til at handle om mine absolut koreanske favorit hudplejeprodukter, i hvert fald indtil videre. Der er stadigvæk en masse spændende ting på vej.

Denne toner har jeg slet ikke fortrudt at have fået hjem. Jeg så hvor meget ros den fik rundt omkring på nettet, og besluttede mig for at købe den, efter en mislykket toner, jeg ellers brugte i starten (Secret key - New snail repairing toner). Jeg har (eller havde) en del ujævnhed i min hud, med bl.a. noget rødhed, ar fra bumser og en masse små tørre spots. Jeg har brugt den her toner i omkring en månede nu, og jeg kan allerede mærke og se en kæmpe forskel. Min hud er både jævnere, mindre rød og har ingen tørre områder mere. Jeg var meget skeptisk, og jeg håbede sådan at jeg ville kunne tåle den (overstimulering af huden), og det kunne jeg heldigvis. Alt hvad jeg havde forventet af denne toner, har opfyldt alle mine forventninger.

Den svider lidt i de områder hvor jeg har hudorme, og jeg er sikker på at det er effektiviteten jeg kan mærke. Konsistensen er meget vandet, og den dufter lidt af agurk og mynte. Den skal bruges dagligt, både morgen og aften. Jeg synes flasken er super flot, og jeg sætter den forrest blandt alle mine hudplejeprodukter, på grund af dens flotte design. plastikket toneren er i, er mat, og det ligner en rigtig apotek middel, hvilket jeg elsker. Det eneste minus ved denne toner er, at man bruger den enormt hurtigt, og indeholder mindre end jeg troede. Så der er blevet købt en anden flaske hjem nu. Jeg kan helt klart anbefale denne toner til dem som ønsker en jævnere hudtone, vil fade ar fra enten acne eller bumser, og formindske rødheden i huden. Husk, at bruge en solcreme med spf 50 (koreansk) hver dag når du bruger denne toner, da syreprodukter gør ens hud mere sensitiv. Det er enormt vigtigt. Du skulle nødig skade din hud.

Toneren kan købes her for 116 DKK (udsolgt for tiden). Ellers kan den købes på ebay eller Amazon

Som skrevet længere oppe i indlægget, har jeg altid brugt en fugtighedscreme fra Matas. Nu skiftede jeg jo alle mine produkter ud fra vestlige til koreanske. Jeg havde ikke så store forventninger til denne fugtighedscreme, og tænkte at den var ligesom alle andre lotions ude på markedet. Jeg blev dog positivt overrasket da jeg fik denne hjem, og påførte for første gang. Den er enormt let, og den dufter himmelsk af hav (hvis man elsker stærke dufte), og der skal enormt lidt produkt til, at dække hele ansigtet. Jeg elsker den lette og halvvandet konsistens cremen har. Den trænger delvist hurtigt ind i huden (ca. 5 minutter). Den har ikke gjort så meget anderledes ved min hud end jeg forventede, og bruger den egentlig bare som en almindelig fugtighedscreme. Grunden til, at den er kommet blandt min favoritter har noget, at gøre med dens dejlige duft og dens enormt lette konsistens + den er billig og holder i enormt lang tid.

Den kan købes her til 86 DKK.


Denne dybtrensende olie fik jeg med i mit første køb, og har brugt den til at fjerne evt. foundation og BB cream. Jeg masserede den hurtigt ind, og fik alt mit makeup af som jeg skulle, og den har fungeret så fint. Det er først for et par uger siden jeg opdagede hvordan den rigtigt skulle bruges, hvis man vil få det bedste ud af produktet - og hold da op! Jeg fatter ikke, at jeg ikke gjorde det noget før. Jeg finder ud af, at den skal masseres godt ind i huden med hænderne, også vil urenheder og skidt fra porerne langsomt hobe op på overfladen. Jeg startede med at massere den i huden i 10 min. og lade den sidde på ansigtet i 5 min. Jeg gned mine fingrer over mit ansigt, og kunne pludselig mærke en masse små ting der føltes som sandkorn, og ganske rigtigt - små hvide og sorte ting fra mine porer var masseret ud. Det blev hurtigt blandt mine ynglings produkter, og forskellen på de områder jeg havde hudorme er så tilfredsstillende.

Den skal bruges først i rutinen (efter du har fjernet din øjenmakeup - må ikke komme i nærheden af øjnene), masseres ind i huden i den tid du ønsker, alt efter hvor dybt du vil rense. Derefter skal du skylle af med lunkent vand. Den dufter meget let af citrus, og ellers har den ikke rigtig nogen duft til sig.

Den kan købes her til 87 DKK.

Dette produkt købte jeg af ren nysgerrighed, og fordi jeg havde enormt mange ar fra bumser. Produktet bruges til at fade ar og rødhed fra bumser. Og jeg vil sige den har hjulpet rimelig godt. Jeg fortryder virkelig, at jeg ikke har taget nogle billeder før jeg begyndte på dette produkt, for det har virket så godt. Jeg bruger det mest som en sos-produkt, når jeg pludselig får nogle bumser efter en nat fyldt af boose. Jeg testede det ud på en bums, der var rimelig rød og øm, hen over natten - og jeg er overrasket over hvor hurtigt og effektivt den behandlede bumsen på. Den har dog ikke virket efter mine forventninger på mine ar. Dog fader den arrene ud, til en vis grad. Jeg havde måske for store forventninger til dette produkt, I don't know. Men hvis man har en kæmpe bums eller lignende, dagen før et vigtigt event, er den super!

Konsistensen er meget tyk, og meget klistrede. Den dufter en smule stærkt af mint.

Den kan købes på Ebay til 104 DKK lige her.

Det er enormt vigtigt, at bruge solcreme når man bruger syrerprodukter som jeg gør. Og gerne med spf 50. Koreanske og vestlige solcreme er rimelig forskellige i forhold til konsistens og egenskaber. Koreanerne bruger solcremen som et must, og det er overordnen faktisk en ret god idé at huske, hvis man vil beskytte sin hud for eventuelle sygdomme eller skader. Denne er min første koreanske solcreme, og når den er tom har jeg den klar i kurven med det samme. Den har en virkelig dejlig let konsistens, klistrer ikke og gør ens foundation og makeup så meget pænere. Et kæmpe plus er, at den ikke efterlader et hvidt skær efter man har påført den. Jeg Kan sagtens finde på at droppe foundation/BB creme rutinen, og bare bruge denne, da den giver huden en rimelig flot glød og glow.

Den kan købes her til 64 DKK.

Likes

Comments

Der er ikke noget bedre end, at have noget på man både føler sig tilpas i, og er i lækkert kvalitet. Vi piger kender alle, at bh'en enten er for stram, ubehagelig og virkelig bare noget man glæder sig til at flå af. Jeg har længe kigget efter blonde bh'er, og har bare ikke kunnet få mig selv til at betale enten en formue, eller købe noget billigt lort. Jeg har ledt og ledt efter lige præcis denne, uden nogle mærkelige detaljer. Jeg var forbi Bror og Søster i går (Nuuk), hvor jeg ved første øjekast fik øje på denne lækre sag fra mærket Missya. Jeg var helt forelsket. Jeg tøvede ikke med at kigge efter prisen. 200 kr for denne lækre sag, og jeg hev den hurtigt ned af bøjlen. Jeg kunne ikke få mig selv til at prøve den, uden et bad (ja I know, jeg behandler mine ting som levende væsener med følelser - haha) og jeg siger jer; hvor er det lækkert endelig at have noget lækkert på. Feel me? Det giver den følelse af luxus, også føler mig sig bare en tand mere sexet (meget intimt ord - jeg er kun 16). Jeg fandt deres webshop, hvor man kan købe en masse lækkert undertøj, nattøj, kåber og flere ting inde for den kategori. Dette er bare et hurtigt tip, til dem som også foretrækker lækkert  kvalitetsundertøj på budget. Du kan købe denne i Bror & Søster (Nuuk), og inde på Missya's webshop. Jeg har aldrig set mærket før, men jeg er sikker på, at det er mig der ikke er helt up to date. Jeg er sikker på nogle af jer har hørt om mærket, siden det kan købes på adskillelige online webshops. Hvad foretrækker i selv? Blonde bh'er eller almindelige bh'er?


Dette er ikke et sponsoret indlæg. Produktet er købt for mine egne penge.

Likes

Comments

Jeg var ved at pisse mig selv i bukserne (not literally) da jeg igår modtog min “længeventede” (2 uger var shipping på, og i ved hvor utålmodig jeg er) pakke fra nded. Pakken indeholdte en lille ny hobby jeg er så spændt på og er så into; nemlig mine gelenegle! Jeg blev ellevild da jeg fandt disse produkter, til så billig en pris på nded – jeg gav omkring 400 kr for det hele – indtil videre, haha ♥ Det er første gang jeg har bestilt noget derfra, og jeg er super spændt på at gå igang med, at lave negle! Jeg har aldrig i mit liv troet, at jeg skulle blive så obsessed med negle. Jeg har tidligere haft en lille hobby med at lave falske negle, på ren amatør niveau selvfølgelig. Jeg er nu gået videre til noget lidt mere avanceret og “permanent” – hvis man kan sige det sådan. Jeg har købt mig nogle ting jeg vil prøve at starte med, men nu kommer I med sikkerhed til at se mange indlæg, ikke kun indenfor beauty, hudpleje, fashion osv.. men også inden for negle! Jeg er super spændt på, at lære mere, øve mig og lave flotte og spændende negle/designs!

Jeg var simpelthen nød til at dele det her med jer, da jeg som beskrevet er så excited omkring det – OBS: produkterne er EU godkendte ♥ Produkterne er ikke sponsoreret på nogen måde, og er købt med mine egne penge.Likes

Comments

Blogkeen
Nouw
Nouw Magazine

IDABRESSON@idabresson