Hej! Sedan jag sist skrev här har jag hunnit göra många roliga saker. I torsdags hade jag som sagt tenta, den gick superbra och godkänd blev jag. Skönt! På fredag var jag på massage för min onda rygg, mycket skönt och till veckan ska jag tillbax. Det är mycket bättre redan nu i ryggen så förhoppningsvis kan jag efter nästa gång träna normalt utan att ha så ont som jag haft. På kvällen hängde jag med Rebbe, vi såg scräckis och bara pratade! Mysigt!

På lördag for jag till Luleå för att gå premiärmarschen och på Luleå Hockeys shl-premiär. Var väldigt kul att gå marschen, vi började med mat på allstar för att sedan gå till arena. Vinst vart det också för Luleå vilket var väldigt kul! På kvällen såg jag och Jakob game of thrones som jag nu är helt fast i och bara tog det lugnt.

På söndag pluggade jag hela dagen och på kvällen for jag och Hanna på bio. Vi for och såg "Det", scräckisen om clownen som jag antar att många vet vad de är. Den var i alla fall helt okej bra och läskig tyckte jag, kanske inte min typ av scräckfilmer riktigt men bra var den ändå! Kul att göra något utanför skolan också!

Här har ni trailern om ni blir sugen på att se den!

Veckan och plugget började sedan att rulla på. Mer och mer grejor blir avklarade och snart är kurserna slut. Det går fort nu! Idag hade vi labb och imorgon är vi lediga. Ska bli skönt då jag nu idag inte mår så bra, febrig och hängig är jag. Hoppas det känns bättre imorgon! Nu ska jag sluta babbla, kram på er och hoppas eran vecka varit bra hittils!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vi hade en rolig labb i måndags då vi labbade i infusion och spädning! Det var väldigt lärorikt och kul att få testa på i verkligheten än att bara läsa i böckerna. Vi fick även ta hem de vi gjorde för att träna till praktiska examinationen, det tycker jag är väldigt bra att vi får göra. Då kan man sitta och kolla på de man gjort samtidigt som man läser teorin bakom det! (om ni förstår hur jag menar)..

Imorgon är det dags för tenta i onkologi. Skönt att den är digital, men blir ändå supernervös. Känns bra inför den, får hålla tummarna att frågorna handlar om det jag pluggat på!

Nu tänkte jag träna av något slag och sedan bara ta det lugnt och ladda upp inför tentan. Kram!

Likes

Comments

I fredags var vi hela familjen på Arvids stekhouse och åt middag. Det var jättegott som vanligt och väldigt mysigt att hela familjen också kunde komma på middagen. Såklart åt jag oxfilé och vitlöksbröd med aiolí till förrät, och jag blev som sagt inte besviken på mina val! Mums!

Likes

Comments

Hej! Ny vecka och nya tag med plugget. I lördags jobbade jag kväll på sjukhuset, var kul att få komma tillbaka igen! Behövs lite omväxling i vardagen. Annars så var jag på en supergod middag hos Jakobs föräldrar i fredags och i söndags samt igår har jag bara pluggat och tränat. Mer än så har det inte hänt sedan jag hörde av mig sist. Imorgon/ikväll bär det åter igen iväg till Luleå för grupparbete och pvk:labb, kul! Sett framemot labben länge. Nyligen förberedde jag labben vi har på måndag, infusionslabb. Är så kul att vi har mycket praktiska grejor nu!

Nu tänkte jag gå en långprommis för att få lite friskluft efter en dag inomhus. Sedan hoppas jag att jag har mer kraft till att plugga det sista ikväll! Kram!

Likes

Comments