Hej! Veckan rullar på och idag är det dags för det sista kvällspasset innan jag går på ledighet i tre dagar. Ska bli så himla skönt! Har varit väldigt mycket på jobbet denna vecka så när jag kommit hem har jag varit helt slut. Igår for jag iallafall och tränade på kvällen, det var skönt!

Idag har jag inte gjort så mycket. Har sovit länge och det tror jag verkligen att jag behövde samt bara tagit det lugnt. Nu ska jag strax käka lunch och sedan på ett tag bär det av till jobbet. Hoppas ni har det bra! Kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Söndag den 23 juli och jag har haft en härlig helg ute i skärgården. Vi var och fiskade igårkväll och jag fick en fisk som ni ser på bilden ovan. Är nog den fulaste bilden jag någonsin kommer lägga ut på mig själv, men den fick jag iallafall! Inte så stor som ni ser, men alltid kul att få en fisk iallafall.

Annars rullar livet på med jobb och träning. 2 veckor kvar av jobbet och tre veckor kvar till Mallorca! Wiho! Nu ska jag snart äta fajitas till middag och ikväll tänkte jag mig till gymmet och riva av ett benpass. Kram!

Likes

Comments

Min mysiga lilla lägis! I skrivande stund längtar jag till hösten och att få vara i min lägenhet då jag tycker den blir så himla mysig just på hösten. Detta kort är taget förra hösten då allting i princip var klart där. Lite annat ser det ut just nu, har fått ta bort de vita fluffiga kuddarna ex. eftersom jag fick sådan allergi av dem. Samt lite ljus och sådant har jag bytt ut, annars ser den ut densamma!

Nu ska jag gå och göra lunch för sedan är det dags för kvällsjobb. Blir nog bra! Kram!

Likes

Comments

Hej! Det var nu längesedan jag skrev någonting här. Faktiskt 3 veckor sedan. Har redan nu jobbat halva tiden för i sommar och har nu tre veckor kvar av jobb. Känns som att dagarna bara flyger iväg när man jobbar så jag hinner inte riktigt stanna upp och reflektera över vilken dag det är, haha. Men de senaste veckorna har jag jobbat, firat två 20-åringar, hängt i Jakobs stuga, varit i Luleå och shoppat, varit på afrikansk afton och bara haft det bra. Kopplat av de dagarna som jag är ledig och bara haft det bra!

Nu har halva sommaren gått och strax är det dags för skolan igen. Känns helt okej, är taggad på det kommande året. Är så roligt att lära sig nya saker! Men först jobb i tre veckor och sedan Mallorca (!!). Har jag ens sagt att jag och Jakob strax far till Mallis? Ska bli så jäkla härligt.

Nu ska jag göra en tekopp och kika på tv. Puss&Kram!

Likes

Comments