Lite bilder sedan senaste tiden

Hej! Nu har det gått tre veckor av praktiken och jag har en kvar. Är jätteroligt verkligen, lär mig så mycket varje dag och fortfarande så känns detta yrkesval helt rätt. Jag var även på BVC hela dagen igår (barnhälsovården) och det var hur kul som helst! Det är även en sak jag funderat på att läsa vidare till och jobba på, alltså läsa vidare till barnsjuksköterska. Men vi får se vars jag hamnar! Det enda är bara att jag börjar känna mig riktigt allmänt less på skolan. Nu vill jag faktiskt ha sommar och lov. På torsdagkväll, då kan jag säga att jag har sommarlov, så jädrans skönt!

Nu är jag hemma för det är ju långhelg. Imorgon ska jag till skolan och skriva klart rapporten innan jag far om till Jakob för fredagsmys. Idag ska vi äta grillat och blåbärspaj till efterätt, gott gott! Hoppas ni får en bra kväll! Kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Som jag sagt för ett tag sedan så befinner jag mig just nu i Kiruna på praktik. Trivs jättebra här och praktiken är väldigt rolig och lärorik! Men det känns att dagarna är långa med mycket nys intryck, väldigt slut på kvällarna är man.

Idag är jag ledig och har städat litegrann här och ska nu äta lunch innan jag tänkte gå på gymmet en sväng och köra ben. Ikväll kommer Jakob och hans familj hit så det blir mysigt! Kram på er och hoppas ni har det bra!

Likes

Comments