Hej! Fredag idag och snart har hela veckan gått igen. Denna vecka har varit väldigt lugn då jag är klar med kursen. Det enda som jag trånar på är matten då jag tyvärr måste göra om den pågrund av att jag fick ett fel då vi ska ha alla rätt. Det var surt, surt som fan men bara bita i det sura äpplet och göra det en gång till. Tur iallafall att det inte är svårt. De andra tentorna nu när vi lika gärna pratar skola gick skitbra. Högsta betyg på alla i ena kursen, varav en som jag hittils vet bara ett halvt poäng från fullpott. Den andra kursen var jag också godkänd i, så en klapp på axeln måste jag komma ihåg att ge mig själv då jag faktiskt klarade 3/4 tentor i den jobbigaste och tuffaste perioden vi haft. Sen ska vi ju inte heller glömma de två andra jag gjorde en månad tidigare också. Ibland måste man komma ihåg att ge sig själv lite positivt också, inte bara negativt som jag är väldigt bra på att ge.

Är inne i ett bra träningsflow också och mår bättre än någonsin i kroppen, varav syftet med bilden då jag inte har så mycket annat att visa. Nu ska jag snart göra middag och ikväll hänger jag med Rebbe. Kramar!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Alltså denna serie...Är så jäkla bra. Den är så himla viktigt, så viktigt att uppmärksamma för detta kan vara mångas vardag och det ska inte få gå till såhär. Har inte ännu sett klart den, men är för det hur berörd som helst hittils. Så viktigt att se detta och uppmärksamma! Detta ska inte få ske.

Likes

Comments

Med inga nyknäppta bilder får det bli en bild sedan påsken på påskfina blommor. Tycker det är så fint med blommor, har verkligen börja tycka om blommor mer och mer. Förut tänkte jag inte så mycket på blommor, utan tyckte bara de var fina.

Hej förresten! Idag har jag gjort bort mitt sista seminarium i psykologikursen samt nyligen skrivit klart essän vi skulle skriva. Så nu kan jag säga att denna kurs är iprincip avslutad. Nu får jag lite ledigt innan nästa kurs drar igång till veckan och den innehåller även en månads praktik (!). Så kul, har jag berättat ens att jag ska göra praktiken i Kiruna? Blev placerad där, tror ändå det kommer bli bra!

Nu ska jag slå på ett avsnitt av 13 reasons why och njuta av lite ledighet. Kram!

Likes

Comments

Hej! Fredag idag och äntligen helg igen! Dagen började med psykologi-plugg innan jag senare drog på mig springskorna och for en runda. Försöker att springa varje vecka för att bättre upp min urusla kondition. Har varit jättejobbigt för mig att springa på senaste tiden men idag kände jag att det gick lättare! Så himla skönt, märker att det ger resultat att springa mycket. Ett måste för mig är att ha en bra pepplista, listan ovan brukar jag höra på och de ger mig mer energi!

Nu har jag ätit middag nyss och snart ska vi på kalas. Imorgon ska jag och Jakob på pimpeltävling, blir kul! Kram hoppas ni får en bra helg! <3

Likes

Comments

Hej och hoppas ni haft en fin påskhelg! Min har varit bra och mysig. I torsdag var jag på kalas och fredagen hade vi middag hemma hos oss. På kvällen for vi ut till skärgården och Jakobs stuga där vi varit tills igår. Vi har pimplat, gått ut och gått, bastat och äta god mat. Himla trevligt&mysigt som vanligt! Igår kom jag hem och satt då igång med rapporten som vi har att skriva. Kommit halvvägs nu iallafall så känns bra. Denna vecka är det slutruschen av denna kurs då den slutar nästa vecka. Så kommer bli mycket plugg i veckan för mig.

Idag har jag börjat morgonen med att plugga. Sedan har jag nu suttit ute i solen ett tag, så härligt när man kan plugga ute utan att frysa nu. Hade tänkt nu att fara på gymmet eller gå ut och gå. Far till Luleå ikväll då jag börjar tidigt imorgon och stannar där till fredag. Hoppas ni får en bra vecka! Kram!

Ps. Ser ni att jag har nya glasögon?? Älskar dem!

Likes

Comments

Hej! Torsdag den 12 april idag, tiden bara springer iväg! Denna vecka har jag varit ledig så då har jag passat på att plugga och träna i lugn takt. Idag har det varit en lång dag på skolan med seminarium och en övning i kommunikation. Det gick väl sådär på seminariumet, men vart iallafall godkänd så då känns det alltid bra.

Nu har jag precis pluggat klart tills nästa seminarium som är om en vecka. Nu hade jag tänkt att lägga mig i soffan och bara ta det lugnt. Imorgon är jag ledig för nu är det påsk! Mysigt! Kram!

Likes

Comments

Alltså är så taggad för en ny säsong. Att Sana också är huvudpersonen är bra, men trist att det är sista säsongen. Hade velat se Vilde också som huvudperson. Men denna säsong kommer nog bli grym, vi får se om den slår min favorit säsong!

Likes

Comments

Hej! Äntligen är jag frisk och helt kry igen. For på skolan i torsdags en sväng och gjorde ett delseminarium som gick jättebra! Nu är det bara tre kvar och en rapport sen är kursen klar. I helgen har jag varit hos Jakob. Vi har varit ute med skotern igår och pimplat samt suttit i solen och fikat. På kvällen igår såg vi en film och bara mös på med lite gotta.

Idag har vi varit på kalas för min kusin och sedan har jag varit på gymmet och gjort middag. Nu tänkte jag slå på ett avsnitt av 13 reasons why, så jäkla bra! Kram!

Likes

Comments

tb till balen

Hej! Här har det ekat tomt i nästan en vecka, men jag har haft den sämsta starten någonsin på veckan. Hade en jättebra helg dock i skärgården med bastumys och sådant mysigt dock, och helgen avslutades med middag hos farmor&farfar samt ett gympass. Sedan har jag varit sjuk ändå sedan i Måndags och idag känner jag mycket piggare än tidigare. Hade planerat att hinna med en massa kul i veckan men det fick jag sätta stopp för i måndags. Känns som sagt bättre idag, dock har jag fortfarande väldigt bråkigt i min mage.

Imorgon har vi två föreläsningar och ett seminarium som ska genomföras. Måste på seminariumet men vi får se om jag far på föreläsningarna. Då vet ni iallafall varför jag inte hört av mig. Haft den sämsta starten som sagt på veckan, men nu kan det bara bli bättre! Kram och hoppas ni haft en bättre vecka <3

Likes

Comments