Hej! Nu är jag på hemmaplan igen efter 3 dagar i Sveriges huvudstad. Det har varit en bra resa med klassen! Vi har varit på studiebesök bland annat till Naturhistoriska Museeumet, ätit god mat och shoppat. Tänkte visa det jag fick med mig hem senare i ett annat inlägg. Det har iallafall varit 3 fina dagar nere i Stockholm men som man brukar säga så är borta bra men hemma bäst <3

Likes

Comments

Tre namn jag lyssnar till - Ida, Idsy och Idis

Någonting jag tycker om med mig själv - Att jag kan ta mig i kragen och göra de jag ska. Även att jag alltid har haft en bra framförhållning med skolarbeten så jag slipper sista-minuten stressen.

Någonting jag inte tycker om om mig själv - Jag vet ärligt inte. Förutom att jag hade gärna velat ha en liten mindre komplicerad mage.

Detta är jag rädd för - Att dö, småkryp (speciellt spindlar) och flyga flygplan.

Tre saker jag vill ha varje dag - Mat, kärlek och träning.

Detta tycker jag om att göra - Träna, umgås med vänner, familj och pojkvän samt sova tycker jag rätt mycket om.

Detta vill jag göra just nu - I detta läge som jag skriver denna lista så vill jag träna. Har ett riktigt träningssug just nu. Annars så vill jag faktiskt förändra min bloggs design litegrann!

Bästa känslan - Oj finns många bra känslor! Men att vara kär och få känna kärlek är en riktigt härlig känsla.

Värsta känslan - Att bli besviken och bli ledsen. Det är inge roligt att vara ledsen.

Min käraste ägodel - Alla i min familj, vänner, pojkvän osv..såklart!!! Alla de människor i min närhet är mina käraste ägodelar.

Detta har jag på mig just nu - En vit t-shirt och ett par byxor ifrån Saint tropez!

Följande musikstilar som tilltalar mig mest - De låtar som har lite tempo i sig gillar jag! Alltså pop och partylåtar!

Likes

Comments

Nu är det dags att fara mot flygplatsen och Stockholm! Skön och rolig skolvecka med en liten klassresa såhär på slutet av gymnasietiden. Bloggningen kommer inte vara på topp här men jag har fixat tidsinställda inlägg som kommer att komma upp här de dagar jag är borta. Hoppas ni får en riktigt bra vecka! Kram!

Likes

Comments

​När jag packade insåg jag att jag inte har några allround-skor att ha nu när det blivit varmare till både sportigare kläder och finare kläder. Så jag och mamma for ner idag när hon slutat och jag hittade dessa på team sportia för 999 kronor. ​Helnöjd och imorgon invigs dom i Stockholm!

Likes

Comments

​Morgonen och denna dag har bestått av att packa tills imorgon. Det ska bli jätte roligt att fara till Stockholm med klassen. Har sett framemot de länge! Det enda jag gjort idag är att packa samt varit en sväng in till stan för ett jobb ärende. Nu ska jag fortsätta förbereda tills imorgon och kanske gå på en promenad. ​Kram på er!

Likes

Comments

Tryck på länken på bilderna för att komma till plagget!

Något som jag har börja digga är baddräkter. Dock vet jag inte om jag själv riktigt skulle passa i det, men iallafall så dessa tre stycken tycker jag är fina. Jag gillar speciellt den färgglada med blommor, jag tycker om när det är lite färg på kläderna man bär!

Likes

Comments

Sista skolarbetet i av hela gymnasietiden är nu bortgjort och skickat in! Gjorde bort muntliga nationella imorse på morgonen och det gick bra med tanke på att jag blir så fruktansvärt nervös. Nu när jag kommit hem har jag hunnit skicka in en uppgift som även är den sista! Nu är jag fri och gud vad skönt det är. Nu ska jag bara ta det lugnt hela dagen innan jag far och tränar ikväll. Ledig imorgon och Stockholm på onsdag! Kul! Kram!

Likes

Comments

Hej! Igår var det en fullspäckad dag från morgon till slut. På dagen var det dags för kalas för Sofia och efter det for vi iväg och tittade på en bil som vi sedan köpte! Väldigt fin bil och är redan helt såld på den. Så middagen blev mycket senare än vad vi tänkt då hela dagen helt plötsligt hade farit. På kvällen for vi en sväng med bilen innan jag, mamma, pappa och Jakob såg lite film innan läggdags.

Idag har vi bara hunnit vakna och vi har inte så speciellt mycket planerat för idag. Det enda jag vet är att jag måste plugga och sedan ska jag och träna. Kram, hoppas ni får en bra söndag!

Likes

Comments