​Första morgonen på sportlovet började i lugn takt med frukost och Grey's anatomy. Lite senare åt jag lunch innan jag och Pappa for iväg för att träna. Ben stod på schemat idag och jag kan säga det att mina ben skakade så mycket så jag knappt kunde stretcha. Härligt dock för då vet jag att det verkligen har tagit! Rätt trött är jag även nu så det ska bli skönt att vila framför tv:n hela kvällen. ​Puss&Kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Åh vad fin dag vi har haft idag alltså! Började morgonen på bästa sätt med en god frukost hos Jakob innan jag for hem, klädde på mig och gick en långpromenad i det härliga vädret med Mamma. Vi var borta i över en timme och det var så skönt! Till och med att man känner att solen värmer trots att det var kyligt i luften.

Sedan har jag tränat mage och nyligen ätit middag. Ikväll blir det att ta det lugnt framför tv:n. Så skönt med sportlov!

Likes

Comments

Hej! Igår fick vi äntligen sportlov och det var väldigt välbehövligt! Slutade efter min praktiska examination vid 1 och sedan for jag hem en snabbis och väntade på Jakob. Vi for till han senare på kvällen och bara tog det lugnt.

Idag har vi varit på en skön promenad i ett fint väder och sedan bara tagit det lugnt framför tv:n. Strax ska vi äta middag och sedan blir det mys framför hockeyn och mello. Puss och kram!

Likes

Comments

Tröja från Ginatricot, Byxor från JC och till det mina Johnny Bulls fick bli dagens klädval.

Ur-usel bild men när man kommer hem sent så hinner jag inte riktigt fota ute eftersom de ännu är mörkt ute. Men snart så! Har haft lång dag på skolan och har nyligen kommit hem. Plugg står på schemat ikväll och om jag hinner kanske jag klämmer in ett träningspass eller en promenad emellanåt, vi får se. Hoppas ni får en bra kväll!

Likes

Comments

​Jag har aldrig tidigare hört denna låt för än jag fick höra den lördags och jag kan säga det att jag blev väldigt berörd. Den handlar om det mörker som finns i vår värld just nu, flyktingkrisen, hur man dömer ut andra, krigen osv... Man hör på texten.. Fick mig en riktig tankeställare av denna låt hur hemskt det verkligen har blivit i våran värld med krig mellan länder, att man inte får bo i ett land man flyr till för att man är annorlunda osv. Det är så fel. Den berörde mig väldigt mycket och jag tycker ni ska ta någon minut och lyssna på denna låt. 

Likes

Comments

Imorse

​Det är så himla skön med sovmorgonar och inte behöva stressa på morgonen. Kunna sitta med en filt och en tekopp i handen i lugn och ro framför tv:n är så skönt. Det gör mig lugn, älskar sovmorgonar. Som ni kanske märker hade vi det idag tills klockan 12 då vi hade 2 lektioner innan jag gick på gymmet. Överkroppen skakar och är helt slut så det blev ett bra pass idag! Kul!

Ikväll är mina planer att plugga till det praktiska provet på fredag, så mycket som ska in i skallen...​Puss&Kram!

Likes

Comments

Idag hade jag ungefär en halvtimmes skoldag och det var såå skönt. När jag kom hem gjorde jag lunch i form av kokospannkakor med krossade bär och sylt som jag åt framför ett Greys avsnitt. Sedan dess har jag pluggat och bara tagit det lugnt. Strax blir det middag och sedan träning. ​Puss&Kram!

Likes

Comments

​3 från igår

Hej! Igår hade jag en jätte trevlig dag som började hos Jakob med go frukost innan jag for iväg till Luleå med Mamma, Oskar och Sofia. Vi shoppade litegrann innan vi gick på Allstar där vi hade bokat bord. ​Jag åt "All time favourite steak" och det var jätte gott! Så därifrån gick vi mätta och belåtna.

Sedan for vi till Kulturens hus eftersom jag och Mamma skulle på Darins konsert. Konserten var jättebra och gud så duktig Darin är på att sjunga live. Tror nog han är den bästa artisten live jag hört. Riktigt bra konsert också med mycket färger som verkligen fångade den känsla jag tror han tänkt ut med hela konserten. 

Anlände till Jakob sen igen igårkväll och idag har vi bara myst på. Strax ska jag på zumba och sedan blir det att plugga och ta det lugnt. ​Puss!

Likes

Comments