Idag fick jag äntligen veta varför jag har/haft så problem med min mage till och från i nu ungefär 1 och ett halft år och det känns så himla skönt. Väldigt skönt för mig att nu veta lite bättre om varför jag har problem även fast jag nästan kunde förutse att det var just detta det var. Känns bra att nu kunna veta lite bättre om vad man kan göra för att minska med mina besvär och vilken mat jag kan försöka förhålla mig till.

Annars har denna dag varit som vilken dag som helst och nu ska jag ta tag i skolarbete och körkortsplugg innan Oskar&Sofia kommer hit. Kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag blev det gomiddag med grillat kött och pommes frites efter en bra dag på praktiken. Lyx på en tisdag och gott, pappa är bra på att grilla kan jag säga för gott var det! Har precis pluggat litegrann och ska nu ta på mig träningskläderna och fara på gymmet en sväng. Hoppas ni har en bra dag! Puss!

Likes

Comments

​Kan ni gissa hur glad jag är för hur bra det gick idag på min springtur?? Superglad! Har ju inte sprungit sedan 3 veckor tillbaka eftersom jag då varit sjuk och helt enkelt inte hunnit men idag så blev det första turen i detta fina höstväder vi har, och bra gick det! Är så förvånad att jag ändå orkade springa hela vägen med tanke på att jag då inte sprungit på senaste. Så nu ska jag med mitt härliga endorfin rus sätta mig med körkortsböckerna och försöka få lite teori in i skallen. ​Hoppas ni haft en bra måndag! Puss!

Likes

Comments

Denna söndag har spenderats på gymmet från morgonsidan och sedan hos Jakob där det varit middag med hans familj + hans mormor&morfar. Nu har jag landat hemma i soffan och ska ta mig en tekopp och fortsätta se på Det okända med tända ljus. Mysiga höst! Puss!

Likes

Comments

Alla är ifrån Zalando.

Något jag skulle vilja ha är en poncho. På vintern och nu när det börjar vara lite kallare skulle de vara skönt och sätta en varm poncho över en tshirt eller något liknande för att hålla lite mer värme. Helst skulle jag vilja ha någon i färg, gillar verkligen den blåa längst till vänster!

Likes

Comments

​Alltså förstår ni hur gott detta var?! Vi prövade för första gången att ta en pizza ifrån Arvids idag som sägs ha så himla goda pizzor, och nog hade folk rätt om det! Så himla goda och saftiga, som det ska vara. Det tråkiga är bara att de nu kommer att sluta med pizza där. 

Resten av kvällen spenderas i soffan med godispåsen. ​Trevlig lördag!

Likes

Comments

Igår efter praktikens slut så bar det av mot Luleå för att gå på derby. Mötte upp Jakob där och vi satt oss ner för att förhoppningsvis se Luleå ta vinst mot Skellefteå, som det tyvärr inte blev. Väldigt tråkigt men gud vilken härlig stämning det var i hallen igår! Det var iallafall roligt att se. Det bar sedan av hemåt och hemkomna blev vi vid 11 och hann inte göra så mycket innan det vart sängdags. Men en bra fredag var det trots förlusten!


Likes

Comments

​En utlandsresa skulle sitta fint en sådan dag som idag

Hej och förlåt att jag är så himla dålig på att uppdatera här. Angående det så känner jag däremot att det blir som samma varje dag eftersom mina dagar just nu ser exakt likadana ut och jag har så mycket att plugga så huvudet håller på att gå i kras. Hinner inte med allting jag vill för att det är så få timmar på dygnet då jag tyvärr måste prioritera andra saker. Men ska försöka att bättre mig med uppdateringen här och uppdatera lite roligare saker och inte bara samma hela tiden.

Har varit en bra dag på praktiken idag, men gud så trött och slut jag är just nu. Vill bara lägga mig i soffan framför tv:n med en filt och en tekopp i handen men det går inte till så just nu. Har både körkortsteori, apl-uppgift och även övningsköra att hinna med när jag kommit hem. Tiden finns inte till för allt jag vill göra, och i sådana här situationer måste man lära sig att prioritera rätt. 

​Jag hoppas iallafall att ni får en riktigt bra kväll idag så kommer vi säkert att höras av mer framöver med mer roligare och varierade inlägg, för att blogga, det gillar jag! :-)

Likes

Comments