Måndag idag och jag är lika glad som på bilden. Haft en sovmorgon, 1 lektion och sedan varit på besök på det stället jag ska praktisera i hela 4 veckor från och med nästa vecka. Ett varmt välkomnande fick jag, så det känns väldigt kul och jag längtar jätte mycket tills jag börjar där på måndag.

Har även hunnit med en springtur nu på eftermiddagen och alldeles strax ska jag fara och övningsköra. Idag kan jag säga att jag är så himla glad, känner mig så himla tillfreds med livet just nu.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Många använder säkert redan denna app till att redigera bilder osv, men tänkte ändå tipsa om den här. Har använt mig av den i 2 år och jag älskar den ännu! De flesta av alla mina mobilbilder redigeras med hjälp av den appen. Den heter VSCO och är en app där man redigerar bilder, men man kan även ha en egen sida där man lägger upp sina bilder. Det har jag även nu skaffat, och den kan ni hitta HÄR! Där kommer jag att lägga upp bilder och även bilder som jag kanske inte kommer visa här på bloggen.


Likes

Comments

Dessa byxor alltså! Gillar dom så mycket och tycker det är så snyggt med hål i knäna. Byxor med hål överhuvudtaget tycker jag är skitsnyggt. Verkligen min stil!

Annars då? Det är äntligen fredag och solen skiner tyvärr inte här. Regn och blåst har det varit hela dagen, men det gör inte mig något. Tycker ändå det kan vara skönt och mysigt med regn någon dag. På ett tag åker jag iallafall iväg till min bror och Sofia på middag, sedan har jag inte så mycket mer planerat än att bara ta det lugnt. Hoppas ni får en bra Fredag! <3

Likes

Comments

- Jag har bloggat sedan jag var 12 år, alltså sen 2009. Jag har däremot aldrig bloggat lika seriöst som jag gör nu.

- Jag har brutit mitt vänstra ben och slagit ut min vänstra framtand när jag var mindre.

- Jag är en väldigt känslig person.

- Jag har ett jättebra minne och även bild-fotominne. Om jag läser till ett prov i en bok så kan jag på provet till frågan komma ihåg vilken sida det var, vars det stod på sidan och om det var några bilder runt om. Detta händer dock inte till varje fråga, men till några enstaka. Eftersom jag oftast läser i böcker till prov programmerar jag som in sidorna bättre.

- Jag har alltid velat kunna dansa. Tycker det ser så himla kul och ångrar att jag inte fortsatte med de när jag var mindre.

Likes

Comments

Det blev en kvällspromenad på strandpromenaden i solen ikväll med bästa Mamma efter en lång men skön dag på skolan. Fick inte världens bästa start på morgonen pågrund av mitt magont som fortfarande håller i sig, så kvällen ska jag spendera framför tv:n och ta det lugnt. Imorgon är det hajk med hela vård och - omsorgsprogrammet, känns väl sådär men det blir säkert kul! ​Hoppas ni haft en riktigt bra tisdag! Puss!

Likes

Comments

Gud så bra det gick idag på mitt benpass! Energin var där, även fast det är tungt så var energin verkligen på topp och det gick super. Har även nya gymhandskar som ni ser här ovan från betterbodies.se som jag hunnit inviga igår, dom är fruktansvärt sköna och bra! Sköna att hålla i vikterna och bra grepp som jag tycker är det viktigaste, och som gymhandskar är till för.

Likes

Comments