Denna morgon började med ett efterlängtat benpass. Denna gång gick det mycket bättre än förra gången, mer energi hade jag och musklerna var med mig denna gången. Förra gången var jag nog inte tillräckligt uppvärmd så kunde inte fortsätta med mitt pass. Men denna gång, gick det riktigt bra!

Har för ett tag sedan ätit lunch och nu ska jag bara vila. Åker till Jakob senare ikväll. Hoppas ni får en bra fredag! Kram!

Likes

Comments

Såhär städad och fin var min lägenhet här om dagen då jag kom till den. Älskar att ha städat och är en sådan person som rättar till allting när jag är i lägenheten så den ser ut så bra som möjligt. Gillar alltså inte att ha oreda, iallafall inte i min egna lägenhet, hehe.

Dagen har annars inte varit händelserik. Har slappat framför harryp och inte gjort någonting. Slog mig tillslut att det känns mycket konstigt då jag de senaste dagarna suttit med böckerna i ansiktet dagarna ut. Men det är skönt ska ni veta, gudomligt skönt att få vara ledig! Nu ska jag snart baka scones. Kram!

Likes

Comments

Äntligen är vi klara med termin 1! Känns jätteskönt att ha avklarat den tuffaste terminen som den är omtalad för att vara. Nu är det bara 5 stycken kvar så hoppas jag att jag kan titulera mig själv som sjuksköterska.

Efter tentan idag firade jag och några andra fina tjejer det med lunch på bastard burgers. Verkligen supergott där, ett tips om ni inte redan då ätit där -> ät där! Ni kommer inte ångra er!

Nu är jag hemma i Kalix och planerna för kvällen är enbart att slappa och inte göra någonting. Fy vad skönt! Kram!

Likes

Comments

Hej! Idag har det varit första tentadagen av två denna vecka. Det gick bra för mig, klarade båda varav VG på en. Så det känns skönt! Bara en till tenta på onsdag som blir en salstenta, då vi haft digitala idag. Känns helt okej inför den tycker jag. Lite segare huvud idag men är verkligen helt slut från dagen + dålig sömn. En långprommis gick jag efter tentorna för att få luft samt hämta ny energi, de lyckades jag med också!

Nu ska jag se lite tv och sedan lägga mig. Imorgon far jag till Luleå en snabbsväng igen. Kram!

Likes

Comments

Just nu är inte livet så händelserikt. Som sagt förut så består dagarna för det mesta åt plugg. På måndag är det dags för första tentan och sedan onsdag den andra. Ska bli skönt och göra bort dem och förhoppningsvis så är jag då också klar med dessa kurser.

Idag lördag har jag inte gjort något i princip förutom att plugga. Nu på kvällskvisten har jag sett film och ätit lite godis. Ska fortsätta se tv nu och bara ta det lugnt. Kram!

Likes

Comments

Idag är det riktigt kallt, -30 grader. Har inte ännu varit ut men känns inte så lockande om jag säger så. Tror jag håller mig inne bredvid brasan som brinner på för fullt!

Dagen har inte varit händelserik, eftersom det är tenta-p består dagarna som sagt minst 100 gånger tidigare av att plugga. Tar ca 5 timmar för mig att läsa igenom allting så det tar ungefär dagarna långa att göra det. Nu är jag dock klar och tänkte nog fara på gymmet och springa en sväng. Ikväll blir det gomiddag, det är ju faktiskt trettondagsafton. Kram!

Likes

Comments

Nu är tentaperioden igång igen. Nästa vecka ska tre områden tentameras innan nya kurser drar igång. Känns för mig helt okej nu, bara en kurs som jag inte riktigt har fullt grepp om ännu. Ångest har jag dock, var skönt att vara ledig och skulle jättegärna vilja fortsätta vara det ett tag...hehe.

Så idag har jag sammanlagt suttit i princip hela dagen och pluggat. En promenad med Mamma mitt på dagen hann jag med iallafall, skönt ute även fast det var kallare idag. Nu ska jag ta välförtjänt vila och bara ta det lugnt framför skam hela kvällen. Hoppas ni haft en bra dag! Kram!

Likes

Comments

- Försöka att träna mycket då jag mår så bra av det. Ibland kanske jag inte behöver fara hem direkt och plugga då skolan är klar, utan kan gå på gymmet eller göra något annat roligt istället.

- Äta renare&sundare. Då min mage och framförallt min ibs inte alls mår bra när jag "tjuväter" så har jag bestämt mig för att försöka äta renare och mer sund mat. Både relaterat till mitt mående och till träningen då resultat visar sig bättre om man också äter rätt.

- Minimera övertänkandet. Då jag har lätt för att övertänka saker som inte behöver övertänkas alls blir allting 100 gånger värre för mig. Det här året ska jag försöka minimera detta för att mitt välmående ska bli bättre.

Jag hade inte så många nyårslöften i år. Tycker att förgående år varit väldigt bra och det får gärna fortsätta likadant detta år, om inte bättre! Kram på er!

Likes

Comments

Gott nytt år! Nu är det ett nytt år och min nyårsafton spenderades i Luleå och var lugn samt mysig. Vi åt god mat, spelade spel och såg lite på tv innan vi började bege oss mot norra hamn vid tolvslaget. Där såg vi fyverkerierna och de var jättefina och mäktiga. Vi började sedan att bege hos hemåt mot Kalix igen. Kunde inte få ett bättre slut på 2016 och en bättre början på 2017!

Likes

Comments