Header
View tracker

Äntligen fick jag lite tid över till att fixa mina egna naglar också.
Stiletto såklart, färgerna är ¨Relay Grey¨ och ¨Big Diamond¨ från Light Elegante.

Vad tycks?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Goood morgon!
Idag vart det en superfrukost med ägg, smoothie, en macka och lite kaffe. Behöver mycket energi eftersom pappa har fått för sig att jag, mamma och pappa ska göra en liten ¨familje-aktivitet¨... Springa Bellmanstafetten, vilket innebär att man är fem stycken i ett lag, tre av dem fem springer fem kilometer och dem resterande två springer två och en halv kilometer, så totalt två mil. Spännande, jag har inte så höga förväntningar på mig själv med tanke på att kondition inte är min starkaste sida på gymmet.

Önska mig lycka till... Det lär behövas

Likes

Comments

View tracker

Idag fick jag hem ett litet paket från Cocopanda. Jag fick hem dem resterande borstarna från Real Technique som jag saknade, en primer och ett läppstift och en cream contour palett från Beauty UK, en ögonskuggspalettfrån W7.
Tänkte faktiskt vara så pass kreativ att ni ska få se produkterna användas i en video som en ¨first impression¨-video.

Likes

Comments

Nu är sminkhörnan fixad, jag gjorde om det från ett svart sminkbord med en rund spegel till det här. Vart jättenöjd.
Kände att jag ville ha något enklare och med lamporna runt spegeln eftersom jag inte har fönster i mitt innersta sovrum. Jag och pappa fick vara både byggare Bob och även leka lite elektriker. Så nu hoppas man på att man inte ser helt förjäklig ut när man har sminkat sig, haha...

Likes

Comments

10:00 - åkte ut för att leta kantareller, letade, letade, hittade inte, hittade blåbär, plockade blåbär, letade kantareller, gick vilse, ringde mamma, hittade bilen, 14:30 - kom hem.

Likes

Comments

God morgon!
Den stora dagen är kommen. Jag har precis vaknat och ska gå upp och göra mig själv lite frukost.
Om en timme så kommer min första och ända kund idag, eftersom jag kl 14:30 ska på intervju (!!!!!!!) Så himla roligt men man måste väll få vara nervös också... Vad det är för jobb berättar jag efter intevjun, och självklart hur det gick och kändes.

Övriga dagen är jag faktiskt helt ledig, äntligen! Har jobbat hela sommaren och har nog haft två eller tre heldagar som jag har varit ledig. Älskar ju mitt jobb så ska absolut inte klaga och jag väljer ju väldigt mycket själv, som hur mycket jag vill jobba, vilka tider, när osv.

Men nu börjar det bli dags!
Hej och hopp

Likes

Comments

10:58 är klockan... Jag ligger och ser chipsskålarna och glasen som vi använde oss av igår men som vi var alldeles för lata för att ta upp till köket. Jag vaknade tidigt och fick lite cravings efter att titta på resor, kläder, skor, lägenheter jaa allt tänkbart på en och samma gång så jag satt mig här i det andra rummet, vårat eller mitt ¨vardagsrum¨.
Helt tyst, förutom att jag fortfarande hör hans andetag ibland och täcket när han vänder och vrider på sig.

Solen glimtar in ibland men för övrigt ganska molnig morgon måste jag säga, hoppas på att det spricker upp eftersom vi båda är lediga idag. Jag har en inplanerad dejt med Olivia i 1,5 timme bara.
Så har jag utan att han vet pratat lite med T och R för att eventuellt träffa dem!
Men nu är det dags, klockan är över 11:00 och det är tillåtet att hoppa på honom nu...

Likes

Comments